ai, metginos, prikibot! As paguost norejau tas, kurios noro neturi! Nes kai nesimyli del nenoro, o ne del negalejimo- prisigalvoji: normalu? Nenormalu? Tai kur tas noras pasidejo? O ar sugriz? O kaip MB?
Dabar galvoju: savaiciu skaiciu, aisku, kad ne ta uzrasiau, jei ji spali gimdo.
Mylekites i sveikata, jei upas-noras yra! Manau, as ir kitos palietem ta atveji, kai pastoji ir nesimyli ne del to, kad bijai vaisiui pakenkt ar nerekomenduojama, o delto, kad NORAS dingo! Buvo buvo ir dar kaip, o pastojai ir bac- dingo...
jeigu nera jokiu problemu ir gresmiu tai mylekites i sveikata
zinoma kazkada gali pasijusti psichologinis diskomfortas, bet jis kudikiui nekenkia

QUOTE(Aida:) @ 2007 07 14, 22:27)
Labas merginos, as dar naujoke pas jus...
tikiuosi draugausite su manim
nestuke esu dar tik 8 savaites ir visai nera noro myletis, buvau sunerimus, kad gal kas su manim negerai, bet paskaitinejau jusu pokalbius ir nusiraminau
aciu jums 

man jau 11 savaite eina...myletis taip pat visai nenoriu...

QUOTE(bumere @ 2007 07 14, 20:52)
mane ir pacia tas nervina nu bet nieko sau padaryti negaliu...stengiuos apsimesti pries vyra, bet ne visada iseina...o vyras tai nori ir labai!!! matau kad kencia del to 

Na, tokioje padetyje dar apsimetineti.... Nemanau, kad tai labai gerai. Manau, kad tavo vyras tikrai supras, jei viska jam paaiskinsi

QUOTE(bumere @ 2007 07 14, 21:52)
mane ir pacia tas nervina nu bet nieko sau padaryti negaliu...stengiuos apsimesti pries vyra, bet ne visada iseina...o vyras tai nori ir labai!!! matau kad kencia del to 

kam tau reikalingas diskomfortas? po to is vis mylejimasis gali asocijuoti nekaip... tad gal luktelkit? yra juk dar ir glamones, petingas ir oralinis seksas.
as noro nebuvau praradus ir dabar nesu. lygiai taip pat susijaudinu ir mane tiesiog "veza" seksas su vyru

maloniu akimirku

O kaip su
40 savaitę?
Mano leliukui jau kaip ir laikas mums pasirodyti būtų, ale jis neskuba...
MB bijosi prie manęs prisiliesti...
Sako, rask gydytojų nurodymus, kad tai nekenkia, tada pasirašysiu...

Manau, kad 40 savaite tikrai galima myletis. Tikrai nepakenks
Pirmaji trimestra ir man buvo sunkumu su noru myletis, nes nuolat pykino. O kartais uzeidavo toks nenumaldomas noras, kad baisu. Kas 5 minutes buciau sutikusi...
Dabar antras trimestras, jau greitai persirisiu i 3 ir noras myletis tikrai yra. Gal siek tiek retesnis, bet didelio skirtumo nesijaucia. Tik neseniai atsirado problema: maksties uzdegimas
Ir nuo ko - neaisku... Gydytoja sake, kad nescioms buna, bet as galvoju, kad gal siek tiek pasalau juroje, nors tikrai nesusalau. O paskui pagalvojau, kad ir vyras gali infekcija uznesti. Gal reikia prezervatyvais myletis?...

Pirmaji trimestra ir man buvo sunkumu su noru myletis, nes nuolat pykino. O kartais uzeidavo toks nenumaldomas noras, kad baisu. Kas 5 minutes buciau sutikusi...

Dabar antras trimestras, jau greitai persirisiu i 3 ir noras myletis tikrai yra. Gal siek tiek retesnis, bet didelio skirtumo nesijaucia. Tik neseniai atsirado problema: maksties uzdegimas

QUOTE(Uva @ 2007 07 17, 15:36)
O kaip su
40 savaitę?

kiek girdejus esu, tai myletis likus 2 savaitem iki gimdymo nelabai rekomenduojama. bet jei jau labai norisi... tai mylekites

as cia zurnale skaiciau mazylis. jei kam idomu, pasiknisciau namie ir dar pasakyciau kuriam nr.
QUOTE(Uva @ 2007 07 17, 14:36)
O kaip su
40 savaitę?

tai kaip tik, jei

labas mamytės, kažkaip ir aš galvojau pačioj pradžioj...kad nenoriu
...tačiau, tai buvo susiję su baime, kad nepakenkt.....o kai man paaiškino...kad pakenkti negali...pabandžiau.......nu ir tada
...lygiai taip pat kaip prieš nėštumą......
........o 40sav.
yra
...

Skaitinedama neradau tokios temeles, tai pamaniau uzvesiu
Kaip, mielos busimos ir esamos mamytes, sekasi nestumo metu intymus dalykeliai?
Man labai idomu jusu visu nuomones ir patirtys, nes mes su vyru apie tai kalbam (kaip bus kai pastosiu (jau bandom)), nes mano dukryte jis ivaikino ir dar nera susidures su manim
lovoje

Kaip, mielos busimos ir esamos mamytes, sekasi nestumo metu intymus dalykeliai?
Man labai idomu jusu visu nuomones ir patirtys, nes mes su vyru apie tai kalbam (kaip bus kai pastosiu (jau bandom)), nes mano dukryte jis ivaikino ir dar nera susidures su manim