Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

ai, metginos, prikibot! As paguost norejau tas, kurios noro neturi! Nes kai nesimyli del nenoro, o ne del negalejimo- prisigalvoji: normalu? Nenormalu? Tai kur tas noras pasidejo? O ar sugriz? O kaip MB?

Dabar galvoju: savaiciu skaiciu, aisku, kad ne ta uzrasiau, jei ji spali gimdo.

Mylekites i sveikata, jei upas-noras yra! Manau, as ir kitos palietem ta atveji, kai pastoji ir nesimyli ne del to, kad bijai vaisiui pakenkt ar nerekomenduojama, o delto, kad NORAS dingo! Buvo buvo ir dar kaip, o pastojai ir bac- dingo...

Atsakyti
jeigu nera jokiu problemu ir gresmiu tai mylekites i sveikata wub.gif zinoma kazkada gali pasijusti psichologinis diskomfortas, bet jis kudikiui nekenkia wink.gif
Atsakyti

Labas merginos, as dar naujoke pas jus... blush2.gif tikiuosi draugausite su manim smile.gif nestuke esu dar tik 8 savaites ir visai nera noro myletis, buvau sunerimus, kad gal kas su manim negerai, bet paskaitinejau jusu pokalbius ir nusiraminau biggrin.gif aciu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida:) @ 2007 07 14, 22:27)
Labas merginos, as dar naujoke pas jus... blush2.gif  tikiuosi draugausite su manim smile.gif  nestuke esu dar tik 8 savaites ir visai nera noro myletis, buvau sunerimus, kad gal kas su manim negerai, bet paskaitinejau jusu pokalbius ir nusiraminau biggrin.gif  aciu jums  smile.gif

man jau 11 savaite eina...myletis taip pat visai nenoriu... unsure.gif mane ir pacia tas nervina nu bet nieko sau padaryti negaliu...stengiuos apsimesti pries vyra, bet ne visada iseina...o vyras tai nori ir labai!!! matau kad kencia del to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 07 14, 20:52)
man jau 11 savaite eina...myletis taip pat visai nenoriu... unsure.gif mane ir pacia tas nervina nu bet nieko sau padaryti negaliu...stengiuos apsimesti pries vyra, bet ne visada iseina...o vyras tai nori ir labai!!! matau kad kencia del to  verysad.gif

Na, tokioje padetyje dar apsimetineti.... Nemanau, kad tai labai gerai. Manau, kad tavo vyras tikrai supras, jei viska jam paaiskinsi mirksiukas.gif . Gal tiesiog tau dabar toks momentas, toks laiko tarpas, kad nesinori. Juk cia kiekvienai skirtingai buna. Pvz man tokiu nestumo tarpsniu kaip tavo tai tik ramybes norejosi, nes labai blogavausi, paslika lovoje guledavau. Tai apie koki mylejimasi galejo dar kalba eiti? Aisku, kad net minciu apie tai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 07 14, 21:52)
man jau 11 savaite eina...myletis taip pat visai nenoriu... unsure.gif mane ir pacia tas nervina nu bet nieko sau padaryti negaliu...stengiuos apsimesti pries vyra, bet ne visada iseina...o vyras tai nori ir labai!!! matau kad kencia del to  verysad.gif

kam tau reikalingas diskomfortas? po to is vis mylejimasis gali asocijuoti nekaip... tad gal luktelkit? yra juk dar ir glamones, petingas ir oralinis seksas.

as noro nebuvau praradus ir dabar nesu. lygiai taip pat susijaudinu ir mane tiesiog "veza" seksas su vyru biggrin.gif truputi anksciau man buvo nustatyta, kad placenta zemai prisitvirtinus, tai buvo truputi baisoka, kad neuzkliudytu jos vyras blush2.gif bet placenta pasikele ir toliau megaujames vienas kitu wub.gif

maloniu akimirku 4u.gif
Atsakyti
O kaip su smileysex.gif 40 savaitę?
Mano leliukui jau kaip ir laikas mums pasirodyti būtų, ale jis neskuba... rolleyes.gif
MB bijosi prie manęs prisiliesti... doh.gif Sako, rask gydytojų nurodymus, kad tai nekenkia, tada pasirašysiu... doh.gif
Atsakyti
Manau, kad 40 savaite tikrai galima myletis. Tikrai nepakenks biggrin.gif
Pirmaji trimestra ir man buvo sunkumu su noru myletis, nes nuolat pykino. O kartais uzeidavo toks nenumaldomas noras, kad baisu. Kas 5 minutes buciau sutikusi... doh.gif lotuliukas.gif
Dabar antras trimestras, jau greitai persirisiu i 3 ir noras myletis tikrai yra. Gal siek tiek retesnis, bet didelio skirtumo nesijaucia. Tik neseniai atsirado problema: maksties uzdegimas verysad.gif Ir nuo ko - neaisku... Gydytoja sake, kad nescioms buna, bet as galvoju, kad gal siek tiek pasalau juroje, nors tikrai nesusalau. O paskui pagalvojau, kad ir vyras gali infekcija uznesti. Gal reikia prezervatyvais myletis?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uva @ 2007 07 17, 15:36)
O kaip su  smileysex.gif 40 savaitę?
Mano leliukui jau kaip ir laikas mums pasirodyti būtų, ale jis neskuba... rolleyes.gif
MB bijosi prie manęs prisiliesti... doh.gif  Sako, rask gydytojų nurodymus, kad tai nekenkia, tada pasirašysiu... doh.gif

kiek girdejus esu, tai myletis likus 2 savaitem iki gimdymo nelabai rekomenduojama. bet jei jau labai norisi... tai mylekites smile.gif tik nerekomenduojama vyrui baigt viduje, nes gali issaukt bereikalingus gimdos susitraukimus ar net gimdyma.
as cia zurnale skaiciau mazylis. jei kam idomu, pasiknisciau namie ir dar pasakyciau kuriam nr.
Atsakyti
QUOTE(Uva @ 2007 07 17, 14:36)
O kaip su  smileysex.gif 40 savaitę?
MB bijosi prie manęs prisiliesti... doh.gif  Sako, rask gydytojų nurodymus, kad tai nekenkia, tada pasirašysiu... doh.gif

tai kaip tik, jei 2.gif neskuba pasirodyti, reikia smileysex.gif nes sperma suminkština gimdos kaklelį, tad gali greičiau prasidėti gimdymo veikla. taigi smileysex.gif į sveikatą ir skubėkite į pasimatymą su savo 2.gif
Atsakyti
labas mamytės, kažkaip ir aš galvojau pačioj pradžioj...kad nenoriu rolleyes.gif ...tačiau, tai buvo susiję su baime, kad nepakenkt.....o kai man paaiškino...kad pakenkti negali...pabandžiau.......nu ir tada blush2.gif ...lygiai taip pat kaip prieš nėštumą...... thumbup.gif ........o 40sav. smileysex.gif yra thumbup.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 28 liepos 2007 - 18:09
Skaitinedama neradau tokios temeles, tai pamaniau uzvesiu ax.gif
Kaip, mielos busimos ir esamos mamytes, sekasi nestumo metu intymus dalykeliai?
Man labai idomu jusu visu nuomones ir patirtys, nes mes su vyru apie tai kalbam (kaip bus kai pastosiu (jau bandom)), nes mano dukryte jis ivaikino ir dar nera susidures su manim nestuke.gif lovoje biggrin.gif
Atsakyti