Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

kaip tik staipsniukas sia tema dabar naujame "tavo vaike" smile.gif
nors siaip tai as girdejau ivairiu nuomoniu - viena gydytoja sake myletis i sveikta, kai buvau pas kita - sake nestumo pradzioje negalima-nepatartina, dar viea drauge mane tikino, kad jei gydytoja nerekomendavo saldaus malonumo kai leliukas pradeda judeti.
as tai manau tikrai - jei yra poreikis, noras ir jokiu salutiniu emociju proceso metu - pirmyn i trasa su gerom emocijom leliukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wijyte @ 2007 07 30, 22:46)
as tai manau tikrai - jei yra poreikis, noras ir jokiu salutiniu emociju proceso metu - pirmyn i trasa su gerom emocijom leliukui  biggrin.gif

Butent, jei yra poreikis, noras ir jokiu salutiniu emociju...Bet kai VISO SITO NERA? Dingo ir nebegrizta? Jau nebeimu i galva...pirmai nervinausi ir del saves, ir del vyro, ir del ateities...netraukia ir viskas!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 31, 11:38)
Butent, jei yra poreikis, noras ir jokiu salutiniu emociju...Bet kai VISO SITO NERA? Dingo ir nebegrizta? Jau nebeimu i galva...pirmai nervinausi ir del saves, ir del vyro, ir del ateities...netraukia ir viskas!

Kiekvienai skirtingai drinks_cheers.gif Beje dar girdėjau, kad potraukis priklauso ir nuo padidėjusio hormonų kiekio......
Atsakyti
sveikos, mane irgi domina si tema, nes kol nebuvau pas gyd. nezinau kaip elgtis del mylejimosi.
dabar perskaiciau ir apgalvojau, kad sitas reikalas tikrai neturetu kenkti, gal tik tam tikros pozos nelabai. man irgi sitas noras niekur nedingo wub.gif kazkaip buna bangom uzeina, bet is esmes net labiau gal norisi blush2.gif

Atsakyti
Ir man noras nerealus yra, bet psichologiniai dalykai viska uzgozia..baimes visokios unsure.gif Uztat svetimus vyrus ir sapnuoju naktim biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pas vizita pas gine isgirdau: israsau recepta 2 x i diena myletis, nes sunkiai gimdysi. Man, vadinasi, tie gormonai reikalingi sexui nesigamina...Bet grizau, atraportavau MB ir puikiai gavosi, kai mamyte ant virsaus, o tevelis ant sofkutes sedi.. blush2.gif Visom kitom pozom- budavo diskomfortas, skausminga ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 02, 13:44)
Vakar pas vizita pas gine isgirdau: israsau recepta 2 x i diena myletis, nes sunkiai gimdysi. Man, vadinasi, tie gormonai reikalingi sexui nesigamina...Bet grizau, atraportavau MB ir puikiai gavosi, kai mamyte ant virsaus, o tevelis ant sofkutes sedi.. blush2.gif Visom kitom pozom- budavo diskomfortas, skausminga ir t.t.

Abejoju, kad toks receptas, padėtų lengviau pagimdyti g.gif Manau, kad čia daugiau lemia kiti dalykai...
Atsakyti
Labai individualus dalykas kiekvienai, man, kaip kad kitos sako, noro daugiau tikrai neatsirado, visgi nėra taip kaip anksčiau schmoll.gif ir prisibijai stipriau, ir pilvą saugot reikia, ir pozos kokios nori tikrai nebus cool.gif manau, kad pagimdysiu ir bus kaip anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Nestumo metu man seksas buvo beveik nulis schmoll.gif ,visai nenorejau ir bijojau,ir laikiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 08 02, 18:18)
Labai individualus dalykas kiekvienai, man, kaip kad kitos sako, noro daugiau tikrai neatsirado, visgi nėra taip kaip anksčiau  schmoll.gif  ir prisibijai stipriau, ir pilvą saugot reikia, ir pozos kokios nori tikrai nebus  cool.gif  manau, kad pagimdysiu ir bus kaip anksčiau  4u.gif

va va!!! Ir as taip sakau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 08 02, 19:18)
Labai individualus dalykas kiekvienai, man, kaip kad kitos sako, noro daugiau tikrai neatsirado, visgi nėra taip kaip anksčiau  schmoll.gif  ir prisibijai stipriau, ir pilvą saugot reikia, ir pozos kokios nori tikrai nebus  cool.gif  manau, kad pagimdysiu ir bus kaip anksčiau  4u.gif

drinks_cheers.gif O man noro buvo daug nėštumo metu, o vat kai pagimdžiau visiškai nesinorėjo...Ir gana ilgai doh.gif
Atsakyti
Mano vyras ta tema tai labai ramus, jam tik duok. cia as visa persigandusi ir kamuojuosi nezinia. nors turiu pasakyti, kad visa 2 men vargina pykinimas ir blogumai ir norisi tik miego, tai sexas kazkaip ir visai neidomus. Labai laukiu kada baigsis blogumai ir kada jau atsiras ta zadetoji energija 2-me trimestre, kolkas nieko nesijaucia. Gerai, kad vyras supratingas ir nespaudzia, tik sypsosi ir sako - tai palauksim, o ka daryti.... smile.gif
manau kad viska galima ir reikia, jei tik yra noras ir leidzia sveikata. Sekmes!
Atsakyti