Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

nu ir klausimai vyrukui kyla lotuliukas.gif ,nepyk.tu jam paaiškink-nėštumas-ne invalidumas(taip man gydytoja kažkada sakė),jei jautiesi gerai-pirmyn,o vaikeliui tikrai niekas neatsitiks,jį saugo vaisiaus vandenys.be to-kartais sekso nėščiajai labiau norisi negu kai dar nesilaukia.kas kita jei gresiantis persileidimas,ar dar kokia patologija,šiaip tai niekas netrukdo-tik pozas naujas atrandi drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskaitykite apie tai:
http://www.sveikaszm...r...&subtema=11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingere: 28 liepos 2007 - 22:01
na jis manau tik bijos siek tiek, kai zinos, jog turiu pas save viduj leliuka biggrin.gif , ta prasme bijos kad kas neatsitiktu ax.gif
bet tikra tiesa, kad nestumas - ne kliutis mirksiukas.gif
tik noriu isgirst kaip kam, nes pirmiausia pagrida dave drauges pasakojimas, kad jie per nestuma su vyru isvis nesimyli g.gif , tai ir smalsauju kaip kam viskas vyksta blush2.gif
Atsakyti
na vyro organas visos maksties net neuzpildo.. Leliuko taip nepasieksi lengvai - gimdos kaklelis uzdarytas stipriai, taip kad vyras tegu ramus buna- tikrai vaikelio nepasieks smile.gif)
Nebent labai sunkus nestumas - gresiantis persileidimas, lovos rezimas, kraujavimas.. tada jau mediku patarimu reikia labai klausyti.
Nors man su pirmu buvo gresiantis, bet padeciai pagerejus, praejus trim menesiams niekuo nesiskyriau nuo sveikos smile.gif
Nors ne - skyriausi.. Suesciau vyra gyva, jei pabandytu neduot wink.gif)) Baisus noras pakiles smile.gif)
Atsakyti
As kai buvau su pirmuoju nescia, tai labai norejau ir mylejomes su vyru iki pat paskutines dienos ir viskas buvo gerai. Ivertinant kad greit pastojau - po 2 men draugystes, tai uztai kad buvo aistra neisblesus , tai ir varme wub.gif Dabar jau vel nestuke.gif ir visai galiu be to apseiti. Kazkaip nesinori, o ir pilvas i guza kieta susitraukia kai orgazmas pareina. Nelabai malonu tada palieka, tai kazkaip ir nenoriu perdaugiausia to sekso. Vyras tai aisku nori verysad.gif , o kita karta irgi prasta savijauta pasiskundziu, kad tik nereiktu myletis. Gal paskui po gimdymo reikalai man pasikeis unsure.gif
Atsakyti
man noras buvo atsirades, bet ir vel dingo. Ai, nebeimu i galva. Ka dabar darysi?
Atsakyti
na as jau leliu turiu bet prisimenu nestuma tai negalima buvo man iki 4 menesio nes gresiantis o norejau kaip isprotejus blush2.gif pries nestuma taip nenoredavau kaip nescia blush2.gif bet laukem kol buvo galima ir mylejomes iki pat galo
Atsakyti
Na man irgi šiek tiek reikėjo luktelt kad įsitikintu kad viskas gerai - bet noras tai nerealus atsirado wub.gif naktim sapnuodavau kaip mylimes... tai iki šiol tas noras ir nepraeina rolleyes.gif
Atsakyti
o as manau kad daug kas prisibijo sekso nestumo metu,man kazkaip nejauku atrodo,bijau del savo leliaus.nors visur raso ,jog bijot nereikia 4u.gif
Atsakyti
Na man norą visą užgožia psichologiniai įsitkinimai verysad.gif neina atsipalaiduoti nors tu ką blush2.gif
Atsakyti
Mes tai darem ir nestumo metu wink.gif
Tik reikia parinkti optimialia padeti, kad nebutu spauudziamas pilvas.O siaip jokiu problemu... tongue.gif
Atsakyti
Aš labai norėjau nėštumo pradžioje smileysex.gif , o vyras siaubiškai bijojo fear.gif . Tačiau gydytoja, man nustatė placentos pirmeigą, tad iki 5 nėštumo mėnesio net kalbos apie tai wub.gif negalėjo būti...
Atsakyti