Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

mes per visa nestuma pasimegaujam blush2.gif aisku daug reciau, tempas visai kitas ir pagal galimybes kaip iseina nestuke.gif
jei kam kraujas pasirode ar skauda, tada jau tikrai geriau atsisakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 07, 18:18)
dabar smileysex.gif būna vos kartą per porą savaičių.

Tai karta per dvi sav. dar neblogai mano vyras lauke apie du menesius nes as nenorejau tik padedavau galva ant pagalves ir uznigdavau, o pirmus menesius norejau laaabai daug blush2.gif
Atsakyti
o man noras tai nerealus, galėčiau mylėtis ir mylėtis ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O man nestumo pradzioje buvo labai bloga: vemiau, pykino ziauriai, net alpdavau tai apie sex net pagalvoti nenorejau..Bet po to kai viskas susitvarke (mazdaug 4men) tai pradejom santykiauti..Is pradziu labai atsargiai - na apie orgazmo pasiekima ne kalbu nebuvo - as vis jaudinausi "ar ne per giliai ar ne per stipriai"..
O dabar 34sav tai pasimylim karta per sav (kai uzplaukia tai net du kart biggrin.gif)..
Ir jau nesijaudinu del nieku, buna labai malonu..Svarbu kad pradedant santykius nestumo metu neskubeti..Pirmus kartus is leto, stebeti save..O jei viskas gerai ir gyd neuzdraude tai pirmyn!! drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man nestuke.gif metu tik sustiprejo noras smileysex.gif .tai viskas vyksta panasiai kaip ir visada-1-2 kartus per diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daine(?) @ 2007 08 13, 16:20)
Man nestuke.gif  metu tik sustiprejo noras smileysex.gif .tai viskas vyksta panasiai kaip ir visada-1-2 kartus per diena blush2.gif

Na drasi tu... thumbup.gif
Atsakyti
Manau pailsėsim kai gims leliukas .,nes tada tai tikrai bus negera ir nemalonu.,o taip tai visą nėštumą puikiai jaučiausi ir aš ir vyras ir leliukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
fui fui fui kas jau kas bet jau sexsas man nestumo metu buvo kaskas siaubingo doh.gif nenorejau net apie ji pagalvoti iki pat 8 menesio ...
o po 8menesio pasidejo morcius biggrin.gif ,bet gyditojos zodziais man geriau buvo nesimyleti nes 7 mensi buvo prieslaikinis prasidejes.
bet noras buvo toks begalinis ... nuo siol suprantu ka kates jaucia per morciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daktare aiskino, kad pirmus menesius reikia stengtis, kad vyro sperma nepatektu i vidu - nes ji saminkstina gimdos sieneles. Bet siaip sis malonumas neuzdraustas biggrin.gif . Man jau
36 savaites, o su vyru mylimes nuolatos, nors pozos jau nebelabai pasirinksi bet kokios 4u.gif
Manau, jei mamytei nuo to geros emocijos, tai ir vaikeliui yra gerai biggrin.gif
Atsakyti

smileysex.gif labai norėjosi, kol nežinojau, kad nestuke.gif dabar kaip kirviu užkirsta - nenoriu. Jeigu mylimės, tai labai atsargiai, bijom pakenkti vaikiukui rolleyes.gif
Atsakyti
As tai visa diena noriu, o vakare, kai vyras ateina - nebenoriu blush2.gif Cia del to, kad vakare jauciuosi tokia visa apsunkusi, leta ir neseksuali. O vyras net ir nepraso blink.gif , labai jau su vaikeliu pilve susibendravo - dabar jam pries ji nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
Su pirmu buvo gersiantis, poto prieslaikinis, neikas is daktaru neminejo, kad negalima, nors ypatingo noro nebuvo, bet vyras vis mokedavo sugundyti tai ir nestuke.gif nepamaise smileysex.gif
Kai pagimdziau dar ilgai nesinorejo,nes buvo sunkus gimdymas... kai tvarkiausi pogimdybinius reikalus del apsaugos, daktare usmete fraze, kad dabar tai galesit smileysex.gif uzsiimineti iki sad.gif - tai tada mazumele susimasciau... bet vaikas tik ir uzmigdavo supamas, nes vakare visada pradedavo duotis ir ramybes neduodavo, tai uzliuoluodavome pilvelyje biggrin.gif o po gimimo ant ranku bigsmile.gif

Kai pradejau lauktis antro - oi kaip hormonai sukilo vyrui, nors ir man nemazesnis noras uzeina, bet lyg taip ir lengviau...

ne is vieno daktaro girdejua, kad smileysex.gif palengvina ir gimdyma ir ypac padeda kai veikutis neskuba ateiti - tada reikia gero gero sekso ir i ligonine biggrin.gif
Atsakyti