Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

o mums dar tik 6-ta savate, bet jau baimiu kiek ivairiu, viena is ju santykiai ax.gif man atrodo, kad po pasimylejimo gali ivykti persileidimas ir negaliu nugaleti baimes, reiks gines nuejus paklausti, ar siuo metu nepavojinga wub.gif o jus ankstyvo nestumo metu mylejotes blush2.gif nes jau velesniai men atrodo ne taip pavojinga kaip pradzioj, ar as neteisi g.gif
Atsakyti
nu žinokit esu turėjus aš persileidimą,ir to priežastis kaip man paaiškino ginekologė,tai lytiniai santykiai su vyru.buvo mažas nėštumas. kitoms sakė nieko nekenkia,bet kitoms gali ir pakenkt. tai aš buvau viena iš tų,kurios dėl to neteko savo vaikučio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 08 06, 16:35)
o mums dar tik 6-ta savate, bet jau baimiu kiek ivairiu, viena is ju santykiai ax.gif man atrodo, kad po pasimylejimo gali ivykti persileidimas ir negaliu nugaleti baimes, reiks gines nuejus paklausti, ar siuo metu nepavojinga wub.gif o jus ankstyvo nestumo metu mylejotes blush2.gif nes jau velesniai men atrodo ne taip pavojinga kaip pradzioj, ar as neteisi g.gif

Mums tik 5sav.Mylėjomės ir pasirodė kraujas.Lėkiau pas ginekologą-liepė gultis į ligoninę arba ligoninės režimu vaistus gerti.Pasirinkau namus.Bus matyt,bet manau gal reiktų pradžioje susilaikyti...nors gal ne visoms taip nutinka(gydytojo nepaklausiau,nes ir pati suvokiu,kad dabar ...tyla blush2.gif )
Tai pradedu gydymą ir tikiuosi mano mažylis kantrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2007 08 06, 15:41)
nu žinokit esu turėjus aš persileidimą,ir to priežastis kaip man paaiškino ginekologė,tai lytiniai santykiai su vyru.buvo mažas nėštumas. kitoms sakė nieko nekenkia,bet kitoms gali ir pakenkt. tai aš buvau viena iš tų,kurios dėl to neteko savo vaikučio  verysad.gif

kiek visur skaičiau,tai rašo ,kad seksas nėštumo metu nekenkia schmoll.gif
mums leido. tik liepė stebėti kaip po to jautiesi rolleyes.gif
Atsakyti
nu man tai kazkaip pacioje pradzioje atrodo jautesi kai myledavomes g.gif , bet dabar kazkaip sakyciau visai nieko... smile.gif ... manau kad cia kiekvienai individualiai viskas... smile.gif ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2007 08 06, 19:09)
nu man tai kazkaip pacioje pradzioje atrodo jautesi kai myledavomes  g.gif , bet dabar kazkaip sakyciau visai nieko...  smile.gif ... manau kad cia kiekvienai individualiai viskas... smile.gif  ar ne taip?

o kiek dabar laiko nestumas ax.gif nu ir prigazdinot, abar dasr labiau bijau del zirniuko savo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lioniukė @ 2007 08 07, 11:42)
o kiek dabar laiko nestumas ax.gif  nu ir prigazdinot, abar dasr labiau bijau del zirniuko savo unsure.gif

tai dabar jums 11 sav, matau juostoje, taip? ir mylites be baimes g.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 08 07, 09:43)
o kiek dabar laiko nestumas ax.gif  nu ir prigazdinot, abar dasr labiau bijau del zirniuko savo unsure.gif
Papildyta:
tai dabar jums 11 sav, matau juostoje, taip? ir mylites be baimes g.gif  mirksiukas.gif ?

nu taip 11 sav. bet kazkaip labai gerai jauciuosi... gal del to kazkaip visai nebaisu tas mylejimasis smile.gif visiskai nepykino, tik gal truputy silpna budavo... as kai prisiskaiciau tai ir issigandau... bet sakau man tai kazkaip visai nesibijo... nu gal yra toks truputy keistas jausmas kad jau ne dviese, o triese... smile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo, vyras buvo isvykes 3 menesiams, sexo aisku nebuvo, o su gresianciu gulejau ligoninej. Nei is sio nei is to prasidejo karaujavimas, bet viskas baigesi laimingai. Taip kad seksas cia neturi jokios itakos.. paklauskit mediku, papasakos daug visokiu priezasciu, del ko ivyksta persileidimai.
Su antru - iki 4 menesio nejutau ypatingo potraukio, nes pykino, bet vyras mokejo sugundyti smile.gif) Dabar - turbut poilsio dienu nera, bet viskas vyksta sekmingai smile.gif

Atsakyti
o aš neturiu jokio potraukio tam reikalui schmoll.gif vyras jau plaukus pradeda rautis bash.gif taip jam norisi ir taip to trūksta doh.gif o aš prisiversti negaliu. tai dabar smileysex.gif būna vos kartą per porą savaičių.

gal ateity bus geriau wub.gif
Atsakyti
tikekimes kad bus... juk daug kam veliau atsiranda potraukis... svarbiausia nenusiminti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 07 rugpjūčio 2007 - 22:32
Man tik prasidejo nestumas ir sex poreikis dingo kaskur blink.gif blink.gif gryzo negreitai doh.gif doh.gif blush2.gif gal kai vaikis gime po geru puses metu unsure.gif na svarbu atsirado lotuliukas.gif o seip ir gerai juk nuovargis ir mazyis savo padaro doh.gif
Atsakyti
tai jau tikrai... kad mazius ir nuovargis daro savo...
Atsakyti