QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 27, 14:20)
ale tu Zanetyt saunuole, numetei 28 kg
papasakok kaip tau tai pavyksta? turbut daug valios turi? kitos sako, jog daug reiskia pacios maitinimas krutimi, kaip tu manai?

Aciu labai labai

Bet jums dar apie pilvelio auginima o ne svorio metima reikia galvot

Na, man tai tikrai nelabai norisi, nes po susijaudinimo labai jau pilvo apacia pradeda skaudeti, tai kol kas dar stengiames labai daznai "nepiknaudziauti"

as mylejausi nuo pat nestumo pradzios,iki paskutiniu savaiciu.pilvukas nebuvo didelis,tad jokiu kliuciu sexui nebuvo.nestumo viduryje patirdavau labai stiprius orgazmus.mylejimasis buvo ir yra labai fantastiskas

manau jei viskas gerai,ta prasme nėra gresiančio ar šiaip ko negero
seksas nepakenks,kaip tik kažkur skaičiau kad net ir sveika,tik reikia poza pasirinkti tinkama
Nežianu mes su vyru mylimės nuo nėštumo pradžios ir kol kas vsio
Ir beto man labai norisi
Sėkmės visom

QUOTE(Ritulyte @ 2007 11 25, 20:54)
Na... netgi nežinau. Aš, besilaukdama dvynių, mylėjausi, galima sakyti, ligi paskutinės dienos. Beveik. Ir jokių bėdų nepajutau. Mylėjomės normaliai - iki pilno orgazmo. Maan - nieko. Jam - suprantama, irgi nieko. Taip kad ir nežinau - bent jau man nieko blogo neatsitiko.

O mes ta iturime bedeli.Tevelis tai labai nori, o man ten viskas taip jautru ir nuo orgazmo paskui gera pusvalandi pilva maudzia, labai nemalonus jausmas. Tai bandome retai ir labai atsargiai

nu man tai nieko ir per ankstesnius nėštumus normaliai vos ne iki gimdymo mylėdavausi.ir dabar per šį iš pradžių tai kažkaip net labai patiko,bet va dabar žiūriu,kad kuo toliau tuo rečiau aš užsimanau,tai MB net pergyvena,galvoja,kad gal kas man blogai būna poto ar ką,tai jau ypač atsargus ir švelnus,tai tenka kartais vien tik dėl jo pasiaukoti.
QUOTE(JulijaV @ 2007 11 30, 17:46)
O mes ta iturime bedeli.Tevelis tai labai nori, o man ten viskas taip jautru ir nuo orgazmo paskui gera pusvalandi pilva maudzia, labai nemalonus jausmas. Tai bandome retai ir labai atsargiai

man irgi panasiai budavo kazkur iki 25 sav, o dabar viskas ciki, nu tiktai atsargiau nes pilvukas jau didels

mes su vyru ir per pirma nestuma myledavomes ir dabar mylimes. ir iki galo
kiek teko girdeti myletis gyd. uzdraudzia jei nestumas problematiskas (na pvz persileidimas gresia).
O jeigu viskas gerai tai sako kad vaikeliui netgi patinka kai teveliai vienas kita myli

O jeigu viskas gerai tai sako kad vaikeliui netgi patinka kai teveliai vienas kita myli

pirmo trimestro metu vengdavom, rečiau, o dabar, jau normaliai, nebėra tos baimės