Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

Jei negręsia persileidimas-mylėkis į sveikatą,tik ne pilnu pajėgumu,t,y.atsargiau,švelniau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 27, 14:20)
ale tu Zanetyt saunuole, numetei 28 kg blink.gif papasakok kaip tau tai pavyksta? turbut daug valios turi? kitos sako, jog daug reiskia pacios maitinimas krutimi, kaip tu manai?

Aciu labai labai wub.gif kai buvau nescia nesvarbu kiek kg priaugau sau atrodziau grazi - pilvelis puose wub.gif bet kai pilvelio nebeliko kazkaip ir tas begalinis grozis nunyko, is ligonines gryzau numetus 10 kg, tai reiskia 20 kg dar buvo like doh.gif Kadangi maitinau ir tebemaitinu pati, labai riboti maisto negalejau, bet gerti daug vandens galima, taigi taip ir dariau, vietoj uzkandziu stikline vandens arba arbatos. zodziu jokiu uzkandziavimu, daug vandens, jokiu bulku ir bulkuciu ir daug veiklos, per savo siuvima neturejau laiko kada ir galvot apie maista, tiesa tie kg nekrito taip jau staiga, per men pavykdavo numesti 2kg, max 3. bet dziaugdavaus kiekvienu pabegusiu biggrin.gif Ko gero dekinga turiu buti ir savo organizmui, kad nereikejo labai kankintis, gal kiek padejo ir vezimelio nesiojimas i ir is 5 auksto doh.gif zodziu kazkaip pavyko, na dar ne iki galo, dar keli kg liko, bet jau girdziu trimitus lotuliukas.gif (kaip jau kazkurioj temelej rasiau, svarbiausia tam tikru metu nepradet saves nebemylet, man tas laikas buvo 2-3 men. po gimdymo, tada depresija pakeiciau darbo terapija biggrin.gif )
Bet jums dar apie pilvelio auginima o ne svorio metima reikia galvot wub.gif
Atsakyti
Na, man tai tikrai nelabai norisi, nes po susijaudinimo labai jau pilvo apacia pradeda skaudeti, tai kol kas dar stengiames labai daznai "nepiknaudziauti" smile.gif
Atsakyti
as mylejausi nuo pat nestumo pradzios,iki paskutiniu savaiciu.pilvukas nebuvo didelis,tad jokiu kliuciu sexui nebuvo.nestumo viduryje patirdavau labai stiprius orgazmus.mylejimasis buvo ir yra labai fantastiskas 4u.gif
Atsakyti
manau jei viskas gerai,ta prasme nėra gresiančio ar šiaip ko negero g.gif seksas nepakenks,kaip tik kažkur skaičiau kad net ir sveika,tik reikia poza pasirinkti tinkama ax.gif Nežianu mes su vyru mylimės nuo nėštumo pradžios ir kol kas vsio thumbup.gif Ir beto man labai norisi blush2.gif Sėkmės visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulyte @ 2007 11 25, 20:54)
Na... netgi nežinau. Aš, besilaukdama dvynių, mylėjausi, galima sakyti, ligi paskutinės dienos. Beveik. Ir jokių bėdų nepajutau. Mylėjomės normaliai - iki pilno orgazmo. Maan - nieko. Jam - suprantama, irgi nieko. Taip kad ir nežinau - bent jau man nieko blogo neatsitiko.

drinks_cheers.gif ir man viskas gerai bet tiesa sakant ne dvynuku laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes ta iturime bedeli.Tevelis tai labai nori, o man ten viskas taip jautru ir nuo orgazmo paskui gera pusvalandi pilva maudzia, labai nemalonus jausmas. Tai bandome retai ir labai atsargiai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
nu man tai nieko ir per ankstesnius nėštumus normaliai vos ne iki gimdymo mylėdavausi.ir dabar per šį iš pradžių tai kažkaip net labai patiko,bet va dabar žiūriu,kad kuo toliau tuo rečiau aš užsimanau,tai MB net pergyvena,galvoja,kad gal kas man blogai būna poto ar ką,tai jau ypač atsargus ir švelnus,tai tenka kartais vien tik dėl jo pasiaukoti.
Atsakyti
palaukit palaukit,
o tai pasimylet iki "pabaigos" nesveika? turiu omeny iki orgazmo? ar tai nesveika ir gali pakenkti gimdai? ar siaip? as su savishkiu mylimes dazhnai ir iki "galo":) bet dabar sunerimau, perskicius jusu komentarus.
Atsakyti
QUOTE(JulijaV @ 2007 11 30, 17:46)
O mes ta iturime bedeli.Tevelis tai labai nori, o man ten viskas taip jautru ir nuo orgazmo paskui gera pusvalandi pilva maudzia, labai nemalonus jausmas. Tai bandome retai ir labai atsargiai unsure.gif  unsure.gif

man irgi panasiai budavo kazkur iki 25 sav, o dabar viskas ciki, nu tiktai atsargiau nes pilvukas jau didels lotuliukas.gif
Atsakyti
mes su vyru ir per pirma nestuma myledavomes ir dabar mylimes. ir iki galo smile.gif kiek teko girdeti myletis gyd. uzdraudzia jei nestumas problematiskas (na pvz persileidimas gresia).
O jeigu viskas gerai tai sako kad vaikeliui netgi patinka kai teveliai vienas kita myli biggrin.gif
Atsakyti
pirmo trimestro metu vengdavom, rečiau, o dabar, jau normaliai, nebėra tos baimės ax.gif
Atsakyti