Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

Maniškio tiek sesuo, tiek jos vyras ir vaikai - labai visi faini ir teisingi thumbup.gif Bendraujam visi kaip įmanoma dažniau.
Su brolio žmona truputį kitaip - ne tai, kad ji man nepatiktų, tiesiog nerandam bendrų taškų. Susitinkam, kai brolį lankau, bet kažkaip šnekėtis nėr apie ką. Ale bile broliui gerai smile.gif
Atsakyti
mano draugas turi dvi seseris..viena pusmeciu uz mane vyresne, o kita trimis metais jaunesne..o musu bendravimas tai toks kazkoks..matyt ir as padariau ta klaida kad stengiaus draugiska but sad.gif tikejaus kad gerai sutarsim ir pan..na nesipykstam mes, bet deja ne tokius santykius isivaizdavau sad.gif db tai tokie vos ne is reikalo gaunas nes draugas gyvena su viena is savo seseru sad.gif ech..reikes draugiu kitur ieskot sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 29 lapkričio 2006 - 23:02
QUOTE(murmt @ 2006 11 29, 23:46)
Maniškio tiek sesuo, tiek jos vyras ir vaikai - labai visi faini ir teisingi  thumbup.gif Bendraujam visi kaip įmanoma dažniau.
Su brolio žmona truputį kitaip - ne tai, kad ji man nepatiktų, tiesiog nerandam bendrų taškų. Susitinkam, kai brolį lankau, bet kažkaip šnekėtis nėr apie ką. Ale bile broliui gerai  smile.gif

vis labiau pradedu itart kad sitas reikalas labiau priklauso butent nuo seseru nusiteikimo g.gif
Atsakyti
Aš tikėjausi, kad mes su vyro sese bendrausim gana daug ir gražiai, nes su ja susipažinau anksčiau nei su vyru ir mes buvom draugės. Bet, kažkaip nesisekė... O galiausiai ji susirado "super" vyrą, tai labai pasikeitė. Į blogą pusę. Ji visada buvo gana švelnios natūros, meno žmogus, o jis (po vestuvių ypač atsiskleidė) pasitaikė tikras materialistas, kuris vedė ją dėl jos tėvų pinigų. Bet svarbiausia, kad gyvendamas su ja, "plauna jai smegenis" ir ji pati tampa irzli, pikta.... Viskas apsivertė aukštyn kojom - kiek anksčiau visi džiaugėsi jos vizitais, tai tiek dabar vengia su ja kontaktų. Matomės tik tiek, kiek reikia verysad.gif Ir tai, stengiamės, kad ji būtų viena, nes tada ji vėl būna ta pati miela mergina...
Atsakyti
Kaip gerai, kad mano vyras neturi seserų, tik brolį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 11 23, 09:57)
itariu ir tai gali buti priezastis.
Vidurine vyro sesuo yra baisiai nesavarankiskas zmogus, kuris buvo priprates, kad vyresnis brolis aplink ja sokineje. Ir mane buvo bandziusi lygiai taip pat priversti aplink ja sokineti ( vln lankesi ne karta, bet kai atvaziavo i mandatine komisija, tai reikalavo, kad ja kas nors butinai lydetu, kad viena nesusitvarkys. Tuo kam nors tapau as. Palikusi savo metu neturinti vaika, lydejau astuoniolikos metu vaika i mandatine).
Ir kai po truputi daviau suprasti kad tikrai nebus taip kaip anksciau ( viena karta apreke mane, kaip as drisau neperspeti, jog musu masinos bagazine jau uzimta. Panele mat turejo kitu planu, apie kuriuos net nesiteike perspeti) isizeide. Dabar nebendraujame - nebent susitinkame darbo reikalais ( dirbame vienoje srityje) arba kai nuvaziuojam pas vyro tevus. Bet tai apsiriboja tik labas ir mandagumo tikslais " kaip sekasi"
Labiausiai gaila, kad del to kencia mano sunus - jinai yra jo krikstamote, bet visiskai nesiteikia bendrauti su vaiku.

Nu skaitau ir galvoju,viskas apie mano vyro seserį.Tokios savanaudės dar nemačiau.Mirė tėvas,atsikraustė pas motiną.Dvi naktis dirba,po to dvi paras laisva.Mano vyras dirba gamyboj,pavargsta ir sveikata sustreikavus buvo,tai ji jį taip engia,kad trūksta žodžių.Šiukšles jai važiuoja išnešt į konteinerį,langus atsukt,o ji per dienas alutį maukia ir rūko kaip garvežys.Ruošos darbus jai nudirba Apuolės vaiknamio auklėtinės.Gali paskambint bet kuriuo metu ir pasakyt,kad jai reikia kažkur būt,o jei vyras nevažiuoja,tada rėkia kad derintų savo reikalus prie jų su motina.Savo vyro neturi,seniai pabėgo nuo tokios.
Atsakyti
verysad.gif Mano vyro sesuo man pasirode faina panele, bet neilgai. Dabar as negaliu but su ja, nes kai tik pabunu tai man is karto sugenda nuotaika, ir isvis issitikinau kad ji is manes atima ta geraja energija, nes as tokia pasidarau kaip issunkta citrina po jos vizito. As tiek ir kalbu su tik apie ora, nes ji stovi tarp manes ir mano vyro buvusios zmonos, ir baisiausia kad as nieko baisaus nesakau apie vyro ex, o ex man grasina kad mane primus, nes as taip negraziai kalbu. Panele persistengia ir visada stengiasi paastrinti situacija. Todel man ir noro nera su ja bendrauti, o apie pasitikejima nei kalbos nera. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2006 12 03, 14:29)
verysad.gif Mano vyro sesuo man pasirode faina panele, bet neilgai. Dabar as negaliu but su ja, nes kai tik pabunu tai man is karto sugenda nuotaika, ir isvis issitikinau kad ji is manes atima ta geraja energija, nes as tokia pasidarau kaip issunkta citrina po jos vizito. As tiek ir kalbu su tik apie ora, nes ji stovi tarp manes ir mano vyro buvusios zmonos, ir baisiausia kad as nieko baisaus nesakau apie vyro ex, o ex man grasina kad mane primus, nes as taip negraziai kalbu. Panele persistengia ir visada stengiasi paastrinti situacija. Todel man ir noro nera su ja bendrauti, o apie pasitikejima nei kalbos nera.  verysad.gif

O ko tu pergyveni dėl to ką pasakys ta ex? blink.gif Juk ji ir yra EX - tau mažiausiai ji turėtų rūpėti. Tegu ta sesuo stovi prie tos motereles. Tu vis pasakok kaip tau puiku su vyru, kokie jus laimingi, buk jam ypac meili kai ji mato - idomu ar ilgai pasakos tokius dalykus? mirksiukas.gif Manau greitai anai atsibos klausyti kaip jums sekasi. Bet sesutė pagerinta.....
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 12 04, 13:18)
O ko tu pergyveni dėl to ką pasakys ta ex?  blink.gif  Juk ji ir yra EX - tau mažiausiai ji turėtų rūpėti. Tegu ta sesuo stovi prie tos motereles. Tu vis pasakok kaip tau puiku su vyru, kokie jus laimingi, buk jam ypac meili kai ji mato - idomu ar ilgai pasakos tokius dalykus?  mirksiukas.gif Manau greitai anai atsibos klausyti kaip jums sekasi. Bet sesutė pagerinta.....

Aciu uz patarima, taip ir darysiu. Ji vis manes klausineja kaip su MB sekasi, visada jai atsakau laaabai gerai, nors ir kas nors blogai butu butinai sakyciau kad gerai. O sesulyte tikrai pagerinta gavau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nebendrauju-bet man to ir nereikia schmoll.gif nelabai ka as rasciau su ja kalbet - nebent apie vaikus smile.gif tarp musu 10 metu skirtumas, nesipykstam, bet tiesiog ji man nemiela...Pasiriboju tik "labas, kaip sekas" ir tiek cool.gif Net i gimtadienius vyra viena isleidziu - as laika mieliau viena praleidziu ax.gif Bet va, be savo sesiaus gyvent negaliu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tarp mano vyro sesers ir manęs 10 metų skirtumas. Ji vyresnė. Nesutariam nuo pirmų dienų. Dabar, neperseniausiai įvyko aiškinamasis pokalbis, kas ką pasakė ir padarė. Aš paskalom negyvenu ir man nera laiko užsiiminėti. Bet kas keisčiausia, kad tom paskalom užsiima jų mama. Manęs ko nors paklausia nekaltai apie vyro seserį, bet ko, kad ir apie aprangą per balių, ar apie vežimėlį, aš pasakau savo nuomonę, o ji atsako vyro seseriai. O ta siunta, įsižeidžia ir varo ant manęs kiek begali. Gyvenu tokioj šeimynėlėj, kur paskalos pagrindinę gyvenimo tema. Mane tas vargina doh.gif Atrodo, eikit po velnių su tom paskolom, pavargau, pavargo ir mano vyras, bet ką daryt jei jų mama ir sesuo tai daro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 11 21, 18:51)
Kaip jums sekasi sutarti su vyro seserim? bicycle.gif
O jei jus esat ta sesuo- tai del ko nemegstat brolio zmonos?  g.gif 

Klausiu del to, kad mums su vyro sese nepavyko surasti bendros kalbos  verysad.gif  Ilgai del to pergyvenau, negalejau tuo patiketi, nes esu komunikabilus zmogus, maniau kad su kiekvienu galiu "susisneketi", o cia.. Aisku, ten charakteris ir budas-  doh.gif  brunette.gif 

jai antipatija, o po kurio laiko nusprendziau nereaguoti  gun_smilie.gif  Dabar ji man kaip ir neegzistuoja, nors labai gaila kad taip yra  verysad.gif

sveikos,
čia pusė istorijos lyg ir apie mane verysad.gif
Prieš keletą mėnesių dėl tokios personos labai sunkiai išgyvenau, norėjau pati čia temą užvesti... Buvo dienų, kai atrodė, mane ras...atšalusią nuo nervinio išsekimo...
vyras turi sesę, kuri mūsuose moša vadinama. Trumpai drūtai ir tiesą sakant, nelabai skambiai...
Tai ta sesė yra už mane 8 metais vyresnė ir senmergė.
Jos personai apibrėžti, turiu suminėti visus jos teigiamus bruožus - vos ne kas sekmadienį eina į bažnyčią, myli savo tėvus ir gyvena su jais, labai tvarkinga - plauna, gremžia, skalbia, trina, šveičia, zulina iki "skylių" languose, plytelėse, vonioje. Turi savo svarią nuomonę vaikų auklėjimo klausimais, moralės ir kt srityse.
Ir be galo atsidavusi savo šeimos nariams (mamai, tėvui ir broliams) - jei kuris parėjo namo, tuoj nubėgs ir užkais valgyti, padės ant stalo servetėles, įrankius, lėkšteles, žiūrės skaičiuos kąsnius atsisėdus kaip ir kada kas kiek suvalgo, atims lėkštes, suplaus, iššluostys, padės į vietą, nusterilizuos stalą kur valgei ir kėdę kur sėdėjai ir pakvies į kitą kambarį... Ten patemps kokią raukšlelę, pataisys gėlę...anksčiau to nepastebėjau... Bet dabar tai suprantu, kad jos misija šiam gyvenime - tik skalbimas ir virimas, ir brolių žmonų žeminimas.
Negalima nieko prasitarti apie savo naujus pirkinius, nes ims protinti, kad labdarynuos žymiai pigiau...

Kai susipažinau su būsimu vyru, jo sesuo net neketino su manimi bendrauti. O brolį "auklėdavo" man negirdint.
Apsimečiau akla ir kurčia. Pamaniau, "nukirsiu" aš ją savo dėmesiu, pamatys, kad brolis laimingas, ir ji nusiramins. Be to, dėjau viltis, kad ji pati susiras kadrą ir pagaliau supras kas ir kaip.

Dešimt metų praėjo. Gal pavežt, gal atnešt, ką norėtum dovanų kalėdoms, gal užeisi į svečius...

Galiausiai padariau katastrofišką klaidą - patikėjau jai savo vaiką. doh.gif Ji tuo metu nedirbo, tai pamaniau, koks man skirtumas, kam mokėti - svetimai ar savai...
Dabar "skinu" rezultatą - kadangi panelė senmergė "geriau" už mane išmano visus reikalus, tai jau ir mano vaikui girdint, pasako, kad aš netinkamai auklėju savo vaiką, kad neprižiūriu, kad nemyliu. Jai visai normalu atrodo atvirai vilioti mano vaiką nuo manęs žaislais ir leidimais uošvių bute daryti "ką tik nori".
O tai, kad ji bučiuoja mano vaiką, mane varo iš proto.
Beje, ji leisdavo sau mane kontroliuoti, ką gaminu valgyt jos broliui. Atėjus į svečius tiesiog pakilnodavo puodus ar skambindavo telefonu: - broli, ką šiandien valgei?

Aiškumo dėlei turiu pasakyti, kad namuose visada yra ką valgyti lotuliukas.gif
Va taip gyvenu... Neįsivaizduoju, kas būtų, jei gyventume kartu help.gif
Atsakyti