va, nesutariu ir as su savo broliene

bet cia yra daug priezasciu, ir net nezinau nuo kurios pradet jas naikint.. bo as irgi visada svajodavau, kad va susiras mano vyresneliai broliukai zmoneles - bus sesutes man
broliene kai dar draugavo brolis, pamaciau pirma karta, ne zodzio viena kitai neistarem dar, o jau antipatija pajutom, kaip biolaukai kokie nesutapo ar koks biesas..
po to tik "apneshtejo"

ir iki vestuviu buvo tokia nors prie sirdies dek, ir pyragus kepe, ir glaustes ir sypsojos, o jau paslaugumas, dievazi, tik susituoke, susilauke vaikelio (tuokes "is reikalo") dingo visas paslaugumas, visos sypsenos. kiek ateini - tiek susiraukus kaip uzpakalis

viskas jai blogai, vyras blogas, namai blogi, vaikas blogas, sveikatos ner, oras blogas, gydytojai blogi, pardavejos blogos, ner gyvenimo zodziu
niu tai kokia bendra kalba gali su tuo zmogum atrast..?
dar pora kartu per savo ilga liezuvi yra izeidusi ir mama, ir broli (vyro broli), tai dar pamirst sunku.. nors kaip viena cia forumiete irgi sake, kiekviena karta pries eidama pas juos, pasizadu, kad pamirsiu visus pykcius, nuoskaudas, busiu maloni, nors su kauke.. bet ik pamatau ja - tai uzverda viskas
o taip noretusi turesi sesute..
beje, ji 5 metais vyresne uz mane tik..