Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

mes tai irgi ne draugės...nes požiūriai skiriasi totaliai...be to gyvename viename bute... tai suprantat vargas nerealus... be to ji pavydi savo brolio...atseit aš neleidžiu draugauti broliui su ja... bet nieko panašaus...bendraukite...tik kad va, ji kviečiasi jį tada kai mes kur nors einame, skubame..pvz. mano gimtadienio išvakarės...baliukas šeštadienį. Penktadienį paskambina brolis su žmoną-sako 7 busim. iki 6 dirbam abu, grįštam namo su krepšiais, lova nepaklota, indai nesuplauti...ruošiam stalą,.. lakstom abu... ir staiga ji... broli ateik čia...pasitarsime ka pirksim tevams dovanų...kurias beje reiks dovanoti po dviejų savaičių...
tai prašau...paruošiame stalą...pasisėdėkim su mano broliu ir žmoną... o paskui kalbėkite į valias... kelias valandas... bet ji gudri...mato, kad puikiai sutariam...pavydi blink.gif brolio...
turiu du brolius... vienas vedęs, kitas ne...bet turi draugę... sutariu su abiem puikiai...su viena net labai gerai...
manau... galbūt ir su sita sutartume puikiai, jeigu kartu negyventumėm...
Atsakyti
na mums kažkaip nelabai sekasi bendrauti, gal dėl to kad mažai matomės ir mažai bendraujame ax.gif
Atsakyti
As tai manu ,kad visos vyro seserys,kai ju broliai veda kita,jas uzpuola pavydo priepuolis,kad nebeteks savo broliuko... lotuliukas.gif Manoji tokia pati ji visada su manimi rungtyniauja,jei as ka nors grazaus bute isigyju,jos bute ir isdygs ir sakys ,kad tai jos ideja.. lotuliukas.gif As ispradziu pykdavau ir jos nekesdavau,bet poto numojau ranka ir neimu i galva.Tai ji dar daugiau draskosi,dabar nori buti drauge,bet man tokiu zmoniu nereik,o ji skambineja kiekviena diena,kaip jaustis? doh.gif
Atsakyti
na mes su jo seserim irgi retai matomės, ir ačiū Dievui, nes nerviškai veikia tas jos įsivaizdavimas, kad už ją protingesnių nėra, nebuvo ir nebus, pastoviai šneka bele ką kad tik šnekėt, pilsto iš tuščio į kiaurą, o jau vaidyba blink.gif netgi savo mamą, iškritikuot sugeba, pati nei piršto galiuko nepajudindama, ir nepadėdama jai. be to nors ir turi darbą, gyvena prisiglaudus pas tėvelį ir nesugeba net duonos nusipirkt, svarbiausia jai draugai, tūsai alc.gif
o svarbiausia, nervuoja tai, kad manasis tikriausiai matydamas "tokį pavyzdėlį" - ji gi turėjo vyrą, išsiskyrė akimirksniu, gal metai nepraėjo, ne mažai draugų įvairiausio plauko - galvoja kad visos moterys "tokios". žodžiu perdėtai mane saugoja, be reikalo pavydi. aggressive.gif
taigi, gerai kad retai tenka ją matyti, nes iš tikrųjų mane tokie žmonės vargina schmoll.gif o šiaip susitikus bendrauju su ja, bet tik iš reikalo, noro jokio huh.gif
Atsakyti
O mes tai sutariam gana neblogai, matomes nelabai daznai, bet va gyvena prie juros, tai vaziuoju pas ja savaitei o gal ir dviem biggrin.gif Bet va jai, tai nelabai gerai sekasi su busimo vyro seserim bendraut, nes ana tokia ragana, kad net as jos nemegstu, o seip su visais sutariu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvo viena iš vyro seserų svečiuose. Tai pirmą kartą gyvenime pagalvojau ale kaip gerai, kad žmonės išvažiuoja iš Lietuvos doh.gif mataisi, kas kelis mėnesius, bet ir tai atrodo per dažnai banned2.gif
Vat ir netikėk žmogus kartais ta senovės žmonių išmintim, kuri byloja, kad "vyro giminė, tai šuns s....ė" blush2.gif tikiuosi nepasmerks manęs vyrai doh.gif Nes jau maniškiuis sesers vakar irgi buvo gerokai per daug.
Atsakyti
O man gerai... vyras vienturtis biggrin.gif biggrin.gif o va turiu brolius ..tai su viena broliene labai sutariam 4u.gif 4u.gif o kita ..jau ex...na ta ziurke buvo ir liks blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Я очень лояльный человек g.gif , но не настолько Я не приветствую, но и не лезу-- хочет говна--пусть кушает 4u.gif
Atsakyti
Mūsų santykiai įtempti, Bendrauju tik iš reikalo ir tai dantis sukandus. Susitikimui save nuteikinėju kokias 2sav.
Atsakyti
pasiskaitai ir palengvėja, kad ne man vienai su vyro seseria sunkiai einasi... ax.gif
Atsakyti
o pas mane atvirksciai ax.gif visaip bandau sutarti su brolio brangiaja, kvieciuosi juos abu visur, bendraut bandau...ale, ji vis snairuoja i mane piktai ir nors tu ka... g.gif vat ir buk miela unsure.gif
Atsakyti
As esu vienturte tevu dukrele, visa gyvenima norejau tureti broli, ar seseri 4u.gif Ir tik istekejusi uz savo vyro gavau seseri, tiesa ji vyro sesuo, bet man ji kaip tikra 4u.gif Nezinau ka be jos daryciau....... Ji ir mano uztareja, ir mokytoja, ir geriausia drauge, ir sugerove drinks_cheers.gif biggrin.gif blush2.gif zodziu viskas viename. Jai galiu papasakoti viska(net ir apie simpatijas blush2.gif ) ji visada buvo ir liks mano puseje. Myli ji ir savo broli, t.y. mano vyra smile.gif bet Jai iskyla koks nesusipratimas ar konfliktine situacija ji visada palaiko mane wub.gif

Tai va man siuo atzvilgiu pasiseke, nes jai jos netureciau, vel buciau viena verysad.gif
Atsakyti