Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Sekmes Germani. 4u.gif Na,o kadangi Senukuose dirbai tai man labai knieti suzinoti ka reiskia PPZ ,koks cia padalinys.Ir kiek mazdaug gauna ne sk.vadovas ,bet padalinio vadovas?Turetu virs 4000 gauti ar ne?Noreciau apie viena konkretu zmogu paklausti,jei gali parasyk az. 4u.gif Gal pazinosi.
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimą, galbūt pleputė galėtų atsakyti:

verslo grupės bendrovė ieško vieno iš skyriaus vadovo, per įdarbinimo agentūrą, plius rašo, kad reikės dalyvauti bendrovės valdyboje. Žmogaus ieško iš panašios srities kurioje aš dabar dirbu. Bendrovės pavadinimas neskelbiamas.
Kaip iš įdarbinimo agentūros sužinoti kokia tai bendrovė? Visai nenoriu pataikyti ant savo dabartinio šefo gero draugo g.gif sritis maža, Lietuva dar mažesnė- vienas kitą gerai pažįsta. Tuo labiau, kas liečia profesinę pusę- dirbu tą patį darbą, čia sumotyvavo tik geresnės sąlygos g.gif bet rizikuodama išsiūsti savo CV ir nutekėjus informacijai, kad ieškausi darbo, galiu sau pakenkti... g.gif
Be to tas darbo ieškojimas, nėra intensyvus... tiesiog rastas skelbimas ir noriu pasižvalgyti: o galbūt kitur yra geriau? g.gif arba sužinoti kaip gerai man yra dabar smile.gif

Ir gal galėtum atsakyti, kas būtent turėta omeny, reikalaujant- aukštos socialinės kompetencijos g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 06 vasario 2007 - 09:09
QUOTE(zuikelisv @ 2007 02 06, 09:08)
Sveikos,

turiu klausimą, galbūt pleputė galėtų atsakyti:
verslo grupės bendrovė ieško vieno iš skyriaus vadovo, per įdarbinimo agentūrą,  plius rašo, kad reikės dalyvauti bendrovės valdyboje. Žmogaus ieško iš panašios srities kurioje aš dabar dirbu. Bendrovės pavadinimas neskelbiamas.
Kaip iš įdarbinimo agentūros sužinoti kokia tai bendrovė? Visai nenoriu pataikyti ant savo dabartinio šefo gero draugo g.gif sritis maža, Lietuva dar mažesnė- vienas kitą gerai pažįsta.

Labukas, o negali paskambint i atrankos kompanija ir paklausti ar tai nera bendrove X? Sakyk, nenoriu netycia CV i savo darboviete nusiust smile.gif

Man rodos turetu pasakyt g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 02 06, 13:52)
Labukas, o negali paskambint i atrankos kompanija ir paklausti ar tai nera bendrove X? Sakyk, nenoriu netycia CV i savo darboviete nusiust smile.gif

Man rodos turetu pasakyt  g.gif

ne į savo... į bendrovę, su kuria pvz. dabar turim sutartinius santykius, arba kurios šefą pažįsta mano šefas... nes ims ir pasakys: tavo žmogus, pas mane darbo ieško blink.gif
Atsakyti
Aš lyg ir nemačiau tokio testo aprašymo čia,bet gal praleidau g.gif Ar žinot ką reiškia kai reikia duoda lapą skaičių, porom, eilutės. Vienas virš kito skaičiukai. Ir reikia greitai rašyti jų sumas.Tuo metu ima laiką ir kaskart sako kada reikia kitą eilutę skaičiuoti. Nežinau ar aiškiai surašiau, bet jei žinot, tai žinot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2007 02 06, 13:26)
ne į savo... į bendrovę, su kuria pvz. dabar turim sutartinius santykius, arba kurios šefą pažįsta mano šefas... nes ims ir pasakys: tavo žmogus, pas mane darbo ieško blink.gif

Zuikeli, supratau gi as apie ka tu kalbi smile.gif

Betgi paskambinus neaiskinsi ilgiausiu istoriju apie sefo draugus ir pan... Tiesiog pasakyk, kad turi itarima, kad tai tavo darboviete iesko naujo zmogaus, ir pasakyk tos sefo draugo firmos pavadinima.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2007 02 06, 13:26)

Jeigu atranką vykdo atrankos kompanija, tai pirminių kandidatų niekas darbdaviui nerodo. Tik po pirminio, o gal net ir antriunio "atpurtinimo", būsimasis darbdavys susipažįsta su kandidatais. Tai kai nueisi į pirmą pokalbį, tai ir paklausi kokiai kompanijai jie ieško mirksiukas.gif
Čia, aišku, jei atranką vykdanti kompanija normaliai laikosi konfidencialumo unsure.gif Kuom Lietuvoj pradedu po truputį abejot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 06, 14:09)
Aš lyg ir nemačiau tokio testo aprašymo  čia,bet gal praleidau g.gif  Ar žinot ką reiškia kai reikia duoda lapą skaičių, porom, eilutės. Vienas virš kito skaičiukai. Ir reikia greitai rašyti jų sumas.Tuo metu ima laiką ir kaskart sako kada reikia kitą eilutę skaičiuoti. Nežinau ar aiškiai surašiau, bet jei žinot, tai žinot. ax.gif

šitas testas rodo Tavo gebėjimą susikaupti. Kaip greit sutrinka tavo dėmesys. Nemaniau, kad ir darbo atrankoj tokius liepia daryt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 02 06, 15:24)
Zuikeli, supratau gi as apie ka tu kalbi smile.gif

Betgi paskambinus neaiskinsi ilgiausiu istoriju apie sefo draugus ir pan... Tiesiog pasakyk, kad turi itarima, kad tai tavo darboviete iesko naujo zmogaus, ir pasakyk tos sefo draugo firmos pavadinima.

4u.gif

Tai, kad vieno pavadinimo neužtektų. Žinau bent 15 į kurias tikrai savo CV nesiūsčiau mastau.gif

QUOTE(Motina @ 2007 02 06, 15:28)
Čia, aišku, jei atranką vykdanti kompanija normaliai laikosi konfidencialumo unsure.gif Kuom Lietuvoj pradedu po truputį abejot unsure.gif

Vat tai mane ir pristabdo.... g.gif
Atsakyti
Motina, apie ta konfidencialuma... ar po to ivykio nebandei aiskintis? is principo... as buciau paskambinus vadovui ir pasakius, kad meluoja, nesilaiko konfidencialumo ir butinai paskelbsiu internete, kas jiems bus labai gera reklama smile.gif manau, kad po tokio spyrio i uzpakali, konfidencialumo lygis pageretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 02 06, 19:18)
Motina, apie ta konfidencialuma... ar po to ivykio nebandei aiskintis? is principo... as buciau paskambinus vadovui ir pasakius, kad meluoja, nesilaiko konfidencialumo ir butinai paskelbsiu internete, kas jiems bus labai gera reklama smile.gif manau, kad po tokio spyrio i uzpakali, konfidencialumo lygis pageretu biggrin.gif

Tuo konkrečiu atveju tai buvo beprasmiška verysad.gif nes įmonė kurioje dirbau, buvo įmonės, kurioje ieškojau darbo, klientė bigsmile.gif Bet aš to nežinojau doh.gif Buvau jauna, naivi ir nesupratau, kad už keletos lietuviškų firmelių stovi tas pats žmogus. Ir mano CV panaudojo ryšiams su klientu pagerinti - tipo, koks aš geras, pasakiau, kad tavo darbuotojai darbo kitur ieškosi doh.gif nu vnz...
Jei taip atsitiktų su kokia tarptautine įmone/atstovybe ar pan. tai tikrai ką nors daryčiau. Ir taip daryčiau, kad jiems panašių dalykų kartot nebesinorėtų...
Bet gal normalios taip ir nedaro, o lietuviškam biznelyje (kur visi giminės) dabar darbo net nebandau ieškot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2007 02 05, 22:46)
Sekmes Germani. 4u.gif Na,o kadangi Senukuose dirbai tai man labai knieti suzinoti ka reiskia PPZ ,koks cia padalinys.Ir kiek mazdaug gauna ne sk.vadovas ,bet padalinio vadovas?Turetu virs 4000 gauti ar ne?Noreciau apie viena konkretu zmogu paklausti,jei gali parasyk az. 4u.gif Gal pazinosi.

manau, kad 4000 tikrai gausi o kas yra PPZ nezinau, ten labai daug visokiu sutrumpinimu buvo, tai as su tuo nesusiduriau (arba susiduriau, bet jau pamirsau). o del pavardziu tai kazin ar galesiu ka pagelbeti, nes as pagrinde bendraudavau su savo vyr. vadybininke, komercijos direktorium ir vyr. derybininku ax.gif
Atsakyti