Sveikos,
turiu klausimą, galbūt pleputė galėtų atsakyti:
verslo grupės bendrovė ieško vieno iš skyriaus vadovo, per įdarbinimo agentūrą, plius rašo, kad reikės dalyvauti bendrovės valdyboje. Žmogaus ieško iš panašios srities kurioje aš dabar dirbu. Bendrovės pavadinimas neskelbiamas.
Kaip iš įdarbinimo agentūros sužinoti kokia tai bendrovė? Visai nenoriu pataikyti ant savo dabartinio šefo gero draugo
sritis maža, Lietuva dar mažesnė- vienas kitą gerai pažįsta. Tuo labiau, kas liečia profesinę pusę- dirbu tą patį darbą, čia sumotyvavo tik geresnės sąlygos
bet rizikuodama išsiūsti savo CV ir nutekėjus informacijai, kad ieškausi darbo, galiu sau pakenkti...
Be to tas darbo ieškojimas, nėra intensyvus... tiesiog rastas skelbimas ir noriu pasižvalgyti: o galbūt kitur yra geriau?
arba sužinoti kaip gerai man yra dabar
Ir gal galėtum atsakyti, kas būtent turėta omeny, reikalaujant- aukštos socialinės kompetencijos
?
verslo grupės bendrovė ieško vieno iš skyriaus vadovo, per įdarbinimo agentūrą, plius rašo, kad reikės dalyvauti bendrovės valdyboje. Žmogaus ieško iš panašios srities kurioje aš dabar dirbu. Bendrovės pavadinimas neskelbiamas.
Kaip iš įdarbinimo agentūros sužinoti kokia tai bendrovė? Visai nenoriu pataikyti ant savo dabartinio šefo gero draugo
Be to tas darbo ieškojimas, nėra intensyvus... tiesiog rastas skelbimas ir noriu pasižvalgyti: o galbūt kitur yra geriau?
Ir gal galėtum atsakyti, kas būtent turėta omeny, reikalaujant- aukštos socialinės kompetencijos
QUOTE(zuikelisv @ 2007 02 06, 09:08)
Sveikos,
sritis maža, Lietuva dar mažesnė- vienas kitą gerai pažįsta.
Labukas, o negali paskambint i atrankos kompanija ir paklausti ar tai nera bendrove X? Sakyk, nenoriu netycia CV i savo darboviete nusiust
Man rodos turetu pasakyt
QUOTE(Mintee @ 2007 02 06, 13:52)
Labukas, o negali paskambint i atrankos kompanija ir paklausti ar tai nera bendrove X? Sakyk, nenoriu netycia CV i savo darboviete nusiust 
Man rodos turetu pasakyt
Man rodos turetu pasakyt
ne į savo... į bendrovę, su kuria pvz. dabar turim sutartinius santykius, arba kurios šefą pažįsta mano šefas... nes ims ir pasakys: tavo žmogus, pas mane darbo ieško
Aš lyg ir nemačiau tokio testo aprašymo čia,bet gal praleidau
Ar žinot ką reiškia kai reikia duoda lapą skaičių, porom, eilutės. Vienas virš kito skaičiukai. Ir reikia greitai rašyti jų sumas.Tuo metu ima laiką ir kaskart sako kada reikia kitą eilutę skaičiuoti. Nežinau ar aiškiai surašiau, bet jei žinot, tai žinot.
QUOTE(zuikelisv @ 2007 02 06, 13:26)
ne į savo... į bendrovę, su kuria pvz. dabar turim sutartinius santykius, arba kurios šefą pažįsta mano šefas... nes ims ir pasakys: tavo žmogus, pas mane darbo ieško 
Zuikeli, supratau gi as apie ka tu kalbi
Betgi paskambinus neaiskinsi ilgiausiu istoriju apie sefo draugus ir pan... Tiesiog pasakyk, kad turi itarima, kad tai tavo darboviete iesko naujo zmogaus, ir pasakyk tos sefo draugo firmos pavadinima.
QUOTE(zuikelisv @ 2007 02 06, 13:26)
Jeigu atranką vykdo atrankos kompanija, tai pirminių kandidatų niekas darbdaviui nerodo. Tik po pirminio, o gal net ir antriunio "atpurtinimo", būsimasis darbdavys susipažįsta su kandidatais. Tai kai nueisi į pirmą pokalbį, tai ir paklausi kokiai kompanijai jie ieško
Čia, aišku, jei atranką vykdanti kompanija normaliai laikosi konfidencialumo
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 06, 14:09)
Aš lyg ir nemačiau tokio testo aprašymo čia,bet gal praleidau
Ar žinot ką reiškia kai reikia duoda lapą skaičių, porom, eilutės. Vienas virš kito skaičiukai. Ir reikia greitai rašyti jų sumas.Tuo metu ima laiką ir kaskart sako kada reikia kitą eilutę skaičiuoti. Nežinau ar aiškiai surašiau, bet jei žinot, tai žinot. 
šitas testas rodo Tavo gebėjimą susikaupti. Kaip greit sutrinka tavo dėmesys. Nemaniau, kad ir darbo atrankoj tokius liepia daryt.
QUOTE(Mintee @ 2007 02 06, 15:24)
Zuikeli, supratau gi as apie ka tu kalbi 
Betgi paskambinus neaiskinsi ilgiausiu istoriju apie sefo draugus ir pan... Tiesiog pasakyk, kad turi itarima, kad tai tavo darboviete iesko naujo zmogaus, ir pasakyk tos sefo draugo firmos pavadinima.

Tai, kad vieno pavadinimo neužtektų. Žinau bent 15 į kurias tikrai savo CV nesiūsčiau
QUOTE(Motina @ 2007 02 06, 15:28)
Čia, aišku, jei atranką vykdanti kompanija normaliai laikosi konfidencialumo
Kuom Lietuvoj pradedu po truputį abejot 
Vat tai mane ir pristabdo....
Motina, apie ta konfidencialuma... ar po to ivykio nebandei aiskintis? is principo... as buciau paskambinus vadovui ir pasakius, kad meluoja, nesilaiko konfidencialumo ir butinai paskelbsiu internete, kas jiems bus labai gera reklama
manau, kad po tokio spyrio i uzpakali, konfidencialumo lygis pageretu
QUOTE(Speigė @ 2007 02 06, 19:18)
Motina, apie ta konfidencialuma... ar po to ivykio nebandei aiskintis? is principo... as buciau paskambinus vadovui ir pasakius, kad meluoja, nesilaiko konfidencialumo ir butinai paskelbsiu internete, kas jiems bus labai gera reklama
manau, kad po tokio spyrio i uzpakali, konfidencialumo lygis pageretu 
Tuo konkrečiu atveju tai buvo beprasmiška
Jei taip atsitiktų su kokia tarptautine įmone/atstovybe ar pan. tai tikrai ką nors daryčiau. Ir taip daryčiau, kad jiems panašių dalykų kartot nebesinorėtų...
Bet gal normalios taip ir nedaro, o lietuviškam biznelyje (kur visi giminės) dabar darbo net nebandau ieškot
QUOTE(jurave @ 2007 02 05, 22:46)
Sekmes Germani.
Na,o kadangi Senukuose dirbai tai man labai knieti suzinoti ka reiskia PPZ ,koks cia padalinys.Ir kiek mazdaug gauna ne sk.vadovas ,bet padalinio vadovas?Turetu virs 4000 gauti ar ne?Noreciau apie viena konkretu zmogu paklausti,jei gali parasyk az.
Gal pazinosi.
manau, kad 4000 tikrai gausi o kas yra PPZ nezinau, ten labai daug visokiu sutrumpinimu buvo, tai as su tuo nesusiduriau (arba susiduriau, bet jau pamirsau). o del pavardziu tai kazin ar galesiu ka pagelbeti, nes as pagrinde bendraudavau su savo vyr. vadybininke, komercijos direktorium ir vyr. derybininku