Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Gal patarsit kaip reikia užsimint/atsiprašyti ar nieko nesakyti, jei truputuką sloguoji, o turi eit į pokalbį. Liga netikėta, pokalbio atidėti negalima, o "nosis varva"?? (laukiu man košmariško pokalbio doh.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 30 sausio 2007 - 18:34
QUOTE(dianita @ 2007 01 30, 19:42)
Sveikutes... pradejau ieskotis kito darbo ir susiduriau su motyvacinio laisko problema... ar visada jis turi buti rasomas atskirai, kaip atskiras dokumentas ir prisegtas siunciant elektronini laiska? ar pati teksta galima rasyti is karto kaip elektronine zinute?

O aš CV ir motyvacinį vienam dokumente siunčiu. Tai gal negerai? Nu, bet kokia prasmė du atskirus failus prikabinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 01 30, 21:36)
O aš CV ir motyvacinį vienam dokumente siunčiu. Tai gal negerai? Nu, bet kokia prasmė du atskirus failus prikabinti  g.gif

gerai darai
o pačiame emailo lange parašyti kad nori sudalyvauti konkurse i ... pareigas ir siunti savo cv ir motyvac. laiska, labai diena viso gero pagarbiai
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 01 30, 21:36)
O aš CV ir motyvacinį vienam dokumente siunčiu. Tai gal negerai? Nu, bet kokia prasmė du atskirus failus prikabinti  g.gif

Aš visada taip darau, pirma parašau motyvacinį, antrame lape cv. Bet pastebėjau, kad jie kai būna susisegę, tai pirmas lapas - cv, o antras - motyvacinis, į kurį dar nė vienas prie manęs nepasižiūrėjo unsure.gif
pirminei atrankai kolkas "ėjo" mano išsilavinimas ir patirtis. Tiesa, vienoj vietoj pagyrė, kad labai gražiai angliškai (pabrėžė, kad "angliškai" ) aprašiau savo pasiekimus, ir paprašė viską papasakot anglų kalba, matyt tikrino, ar pati rašiau unsure.gif
O tolesni etapai, tai labai subjektyvūs - tiesiog patinki, arba nepatinki - jei patinki, tai patys stengiasi "pritempti", kad atitiktum kriterijus, o jei ne, tai viskas blogai doh.gif tada jau ir rankas ne taip sukryžiuoji, ir žodžius ne taip sukirčiuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 30 sausio 2007 - 22:11
Sveikinu visas susiradusias norimus darbelius! O as kol kas auginu lelyte, bet apie naujo darbo paieskas daznai pagalvoju, nes LABAI NENORIU gryzti i buvusi schmoll.gif Esu baisusi personalo vadybos magistro studijas, bet pagal specialybe nedirbau, buvau eiline vadybininke.. Kadangi studijuodama dirbau, tu ziniu tikrai minimumas. Noreciau paprasyti, gal rekomenduotumet knyga pasiskaitymui apie personala? Nu net nezinau nuo ko pradeti ir kokio darbo ieskotis blush2.gif ir per kur darbo ieskotes, laikrasciuose ar internete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 01 vasario 2007 - 16:54
Teko pildyti tokią kandidato anketą. Buvo klausimas - kur dirba jūsų šeimos nariai? Atsakiau, kad kandidatuoju aš, o ne mano vyras ir atsisakiau suteikti tokią info, tik pareigas jo parašiau rolleyes.gif Kam darbdaviui tokia info g.gif man tai baisiai nepatiko tas klausimėlis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 01, 19:24)
Teko pildyti tokią kandidato anketą. Buvo klausimas - kur dirba jūsų šeimos nariai? Atsakiau, kad kandidatuoju aš, o ne mano vyras ir atsisakiau suteikti tokią info, tik pareigas jo parašiau  rolleyes.gif Kam darbdaviui tokia info  g.gif man tai baisiai nepatiko tas klausimėlis  schmoll.gif

Vienoj vietoj ir manęs klausinėjo apie tai ką vyras dirba, ką baigęs, kas tėvai, kokios specialybės, kiek vaikų šeimoj... bet taip labai abstrakčiai, tikriausiai norėjo išsiaiškint "kelinta karta nuo žagrės" lotuliukas.gif
O šiaip tai konkrečiai tikrai nesakyčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 01, 20:24)
Teko pildyti tokią kandidato anketą. Buvo klausimas - kur dirba jūsų šeimos nariai? Atsakiau, kad kandidatuoju aš, o ne mano vyras ir atsisakiau suteikti tokią info, tik pareigas jo parašiau  rolleyes.gif Kam darbdaviui tokia info  g.gif man tai baisiai nepatiko tas klausimėlis  schmoll.gif

imone juodais pinigus moka ir nori suzinoti, ar kandidatas nesusijes kaip su mokesciu inspekcija tongue.gif
Atsakyti
Kas del motyvacinio siuntimo, tai ji visuomet rasau i emeila. Iskart isdestau esme ko noriu ir kodel, o tada tegu ziuri prikabinta cv biggrin.gif O jei nusiunti ir ta, ir ta kaip attachmenta, o paciam laiske 1 sakinys, tai biski kreivai man atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 01, 21:24)

As is darbdaviu tai zinau dvi versijas kodel jie praso tokios info;
vienas sake,kad nori issiaiskinti ar tavo artimas zmogus nedirba konkurentu imoneje,nes gali norom ar nenorom nutekinti info - man tai atrodo tikrai argumentuotai,
o stai kitas sake, kad jam labai naudinga priimti zmones, kuriu artimieji uzima atsakingus postus,kuriu paslaugomis jis gali pasinaudoti,jam tai atrodo didziulis pranasumas
tai tiek 4u.gif
cia aisku is draugu pasipasakoju, taip patys darbdaviai nepasakys per pokalbi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mersedes: 01 vasario 2007 - 20:08
QUOTE(slyva @ 2007 02 01, 19:57)
Kas del motyvacinio siuntimo, tai ji visuomet rasau i emeila. Iskart isdestau esme ko noriu ir kodel, o tada tegu ziuri prikabinta cv biggrin.gif O jei nusiunti ir ta, ir ta kaip attachmenta, o paciam laiske 1 sakinys, tai biski kreivai man atrodo tongue.gif

Tai, kad meilo lange nėra reikalo rašyt, nes laiškai dažnai kokiam personalo skyriui ar sekretorei adresuojami, kuri viską atspausdina ir vadovui ant stalo nuneša bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2007 01 30, 22:07)
Aš visada taip darau, pirma parašau motyvacinį, antrame lape cv. Bet pastebėjau, kad jie kai būna susisegę, tai pirmas lapas - cv, o antras - motyvacinis, į kurį dar nė vienas prie manęs nepasižiūrėjo unsure.gif

Ten, kur dabar dirbu, per pokalbį turėjo tik CV. Ir supratau, kad motyvacinio net neskaitė, nes turėjau jį perpasakoti.
Atsakyti