Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

QUOTE(pakalnutė @ 2007 03 14, 10:01)
Pirmiausia keisk požiūrį į save, savo gyvenimą 4u.gif

Dekui, pakalnute 4u.gif Skaitineju as pleputes temas nuo pradzios, teoriskai lyg ir viskas aisku, bet va kaip tai praktiskai igyvendinti, uz ko uzsikabinti?? g.gif Na, bet tikiuosi kaip ir visos kitos ieskancios - iseiti ir darbeli rasiu smile.gif
Dekui tau uz teisingus zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 03 14, 00:01)
Miela *plepute*, noreciau ir as tavo patarimo 4u.gif

Gal ir kvailas bus mano prasymas - bet nuo ko pradeti darbo paieskas, jei as visai nenoriu eiti i darba?? unsure.gif Tiesiog, esu priversta. Issiskyriau su vyru, auginu 6 men. dukryte, taigi, po pusmecio man reiks ieskotis darbo. Darbo as nebijau, paprasciausia, klaikiai nenoriu palikti savo mazes, noreciau dar bent keleta metu ja paauginti pati, bet neturiu kito pasirinkimo - turesiu eiti dirbt, nes tai bus vienintelis musu su dukryte pragyvenimo saltinis. O su tokia mano motyvacija darbdavys iskart "uzuos", kad is manes ne koks darbuotojas bus verysad.gif

Iki siol dirbau nemylima darba, todel pradet viska teks nuo nulio. Jauciu, kad nieko nezinau, nieko nemoku ir prie viso to dar ir dideliu noru dirbt netrykstu - na, ar gali but beviltiskesnis variantas doh.gif
Dar as pati pagalvojau, kad puse darbo dienos lyg ir issprestu mano dilema - ir pinigeliu uzsidirbciau, ir su vaikuciu daugiau laiko praleist galeciau. Bet ar realu butu susirast darba pusei dienos?? Juk visi darbdaviai nori, kad darbuotojas dirbtu pilnu etatu.
Na, ir nuo ko pradet kapstytis is sitos duobes??

Buvau viename seminare, tai ten kalbėjo apie personalo nuomą. T.y. ji tinka, jeigu tu nežinai ką nori dirbti, be to nenori dirbti visą darbo dieną...
sudaromos terminuotos sutartys, ir tu gali eiti dirbti pakeičiant susirgusią sekretorę, ar apskaitininkę... žodžiu gal vertėtų tau pasiskambinti į firmas, kurios užsiima personalo nuoma- sužinotum plačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 03 13, 19:04)
Mergaitės, gal žinot ką rašyti CV tokiu atveju: įmonėje dirbau 8 metus, bet iš jų 6 auginau vaikus, na, buvau išleista vaiko priežiūros atostogų. Vėliau į darbą negrįžau, bet realiai ten dirbau tik metus. Kaip rašyti? g.gif

Tikrai nei viena nežino? g.gif
Atrodo, skaičiau visą temą, bet gal ką praleidau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 03 14, 12:26)

vietoj tavęs rašyčiau, kad 8 metus. Ir per susitikimą paaiškinčiau plačiau...
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 03 14, 13:26)

as rasyciau 8 metus net nedvejodama..nesuk sau del to galvos net ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2007 03 14, 13:01)
vietoj tavęs rašyčiau, kad 8 metus. Ir per susitikimą paaiškinčiau plačiau...

QUOTE(tulpia @ 2007 03 14, 13:08)
as rasyciau 8 metus net nedvejodama..nesuk sau del to galvos net ax.gif

Taip ir parašiau. smile.gif Ačiū. 4u.gif
Dar prašiau vyro, kad paklaustų darbe.
Atsakyti
pas mane labai konkretus klausimelis pleputei ( ir kitos merginos gal padesit )
mano vyriskis dirba imoneje metus laiko darbas jam visai patinka ir jis ji sugeba taciau atlyginimas visiskai netenkina situacija tokia kad jis issiunte cv i kita imone kuri uzsiema tokia pat veikla tik moka dvigubai daugiau ( patikimi saltiniai) blush2.gif jis pakviestas i pokalbi taciau kaip suptiliau paaiskinti kodel nori keisti darba juk veikla ta pati nepasakysi kad del pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 03 14, 18:49)
mano vyriskis dirba imoneje metus laiko darbas jam visai patinka ir jis ji sugeba taciau atlyginimas visiskai netenkina situacija tokia kad jis issiunte cv i kita imone kuri uzsiema tokia pat  veikla tik moka dvigubai daugiau ( patikimi saltiniai)  blush2.gif jis pakviestas i pokalbi taciau kaip suptiliau paaiskinti kodel nori keisti darba juk veikla ta pati nepasakysi kad del pinigu  doh.gif

as manau, kad reikia pasakyti, kad netenkina situacija piniginej, taciau ne tiesiai sviesiai, o sugalvoti, kaip subtiliai tai pasakyti
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 03 14, 18:49)
mano vyriskis dirba imoneje metus laiko darbas jam visai patinka ir jis ji sugeba taciau atlyginimas visiskai netenkina situacija tokia kad jis issiunte cv i kita imone kuri uzsiema tokia pat  veikla tik moka dvigubai daugiau ( patikimi saltiniai)  blush2.gif jis pakviestas i pokalbi taciau kaip suptiliau paaiskinti kodel nori keisti darba juk veikla ta pati nepasakysi kad del pinigu  doh.gif

as tai sakau vos ne tiesiai sviesiai, jog keiciu darba butent del pinigu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 03 14, 17:49)

schmoll.gif negali sakyti, kad del pinigų. Toks žmogus vadovui bus nepatikimas, vienadienis ir t.t.
Jau geriau truputį pasidomi apie tą įmonę giliau iš savo srities. Ir sakyti apie profesines tobulėjimo perspektyvos, kad ši įmonė jo svajonių darbo vieta, čia šiuolaikiškesnės darbo sąlygos ir pnš mirksiukas.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif truputėlį nukrypsiu nuo temos, tačiau man labai rūpi sužinoti pleputės nuomonę. Privataus kapitalo įmonė įteikė man užpildyti DARBUOTOJO PRIVAČIŲ INTERESŲ DEKLARACIJA. Turinys: tavo NT, vertybiniai popieriai, akcijos, automobilis, šeimos narių darbovietės ir pereigos, jų NT turtas. doh.gif Aš tikrai labai nustebusi, kur čia privataus kapitalo įmonė įžvelgia galimų interesų konfliktą? Vat kaip kartais būna, jei per pokalbį nepaklausia, tuomet kitaip prisibrauna. Jei tai tokia įmonės politika, o aš atsisakau teikti šią informaciją, kokio gi būtų pasekmės..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2007 03 14, 21:08)
schmoll.gif  negali sakyti, kad del pinigų. Toks žmogus vadovui bus nepatikimas, vienadienis ir t.t.
Jau geriau truputį pasidomi apie tą įmonę giliau iš savo srities. Ir sakyti apie profesines tobulėjimo perspektyvos, kad ši įmonė jo svajonių darbo vieta, čia šiuolaikiškesnės darbo sąlygos ir pnš  mirksiukas.gif

as ta pati galvoju , koks bus darbdavio poziuris tada doh.gif juk nera tikimybes kad dar kita imone nepasiulys daugiau, nors mes juk kiekvienas ziurime kur geriau aisku nekeitinesime darbo kas menesi jeigu kitoje vietoje pasiulys 100lt daugiau.
Bet jeigu ari kaip jautis ir zinai kad esi vertas daugiau tai....
jauni esame gyventi reikia , paskolos ir panasiai bet aisku darbdaviui tai nelabai idomu. doh.gif
Atsakyti