Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

QUOTE(Ligrafi @ 2007 02 15, 11:27)
Bet kaip man siandien gera, gi pakliuvau i svajoniu darbo atrankos antra tura!!! thumbup.gif esu apsipatenkinus kolkas, bet dar laukia sunkus ir ilgas darbas iki pergales, nors jei jau ir nelaimesiu, bet bent zinau, kad esu ivertinta ne del zodziu ir pagiru, o del darbo!!! tongue.gif kai baigsis parasysiu kur galesit pamatyt visa sita konkursa-atranka! blush2.gif  drinks_cheers.gif
Ui visom sekmes! wub.gif
O kur musu plepute dingus? blink.gif

Sėkmės. antras turas jau gerai thumbup.gif
Vadinasi "pramušė" lotuliukas.gif . Dabar jau visi pradės kviesti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2007 02 15, 20:18)
Sėkmės. antras turas jau gerai thumbup.gif
Vadinasi "pramušė" lotuliukas.gif . Dabar jau visi pradės kviesti bigsmile.gif

yahoo.gif brunette.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif flirt.gif

o del tos mokymo istaigos tai rasyciau nauja, o skliaustuose sena, del viso pikto hihihi.gif o zinot su kuo man teko susidurti, nu gal biski ne item, bet, normaliam Lietuveles mieste, atrodo ketvirtas pagal dydi, nezinojo chebra, kad akademija yra ukstoji, ir apskritai apie tokia istaiga nebuvo girdeje, nu direvnia kaip sakom, net baisu doh.gif zinoma nevisi, tik siaip neitin intelektu suzaloti veideliai, nors... fool.gif
Atsakyti
Nors pati darbą turiu, tačiau pleputės tema - viena iš mėgiamiausių. 4u.gif Tikiuosi nesupyksit, jei įkišiu ir aš savo trigrašiuką..

Deja, nebepamenu kas klausė, kokią naudą įmonei gali duoti administratorius. Tai vat radau Delfi labai gerą straipsniuką apie administratoriaus svarbą įmonei ir kokias savybes jis turi turėti. Tad ieškantiems administratoriaus darbo siūlau perskaityt.. ax.gif

Administratorius įmonėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 18 vasario 2007 - 00:20
na mergytes turiu kalusimuku ir as smile.gif

kita savaitele einu i pokalbi del personalo darbutojos darbo sakykite kokiu mazdaug klausimu galiu tiketis, uzduociu ir panasiai ?
aciu uz bet kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
Oi, kokia gera tema bigsmile.gif Kiek daug patarimų, nuo vakar jau baigiu viską perskaityti biggrin.gif Ačiū, pleputei, daug naudingos informacijos radau smile.gif
Aš pati ieškausi darbo, pakvietė į pokalbį kitą pirmadienį rolleyes.gif bet bijau beprotiškai, tai pirmas rimtas darbas mano gyvenime doh.gif
CV mano l.l. silpnas, bet parašiau motyvacinį(nors niekas neprašė tongue.gif ) ir vis tik į pokalbį pakvietė.
Dabar ruošiuos pokalbiui anglų ir rusų kalbomis(o su rusų k. man didelė problema blush2.gif )
Na tikiusosi, jog su pleputės ir kitų pataimais kaip nors išsisuksiu.
Atsakyti
labas. labai labai gera tema, aciu pleputei uz isminti ir gera valia! jau iveikia pusantros temos dar liko tiek pat bet suskubau parasyt dabar.
Plepute, man reiktu konsultacijos - viena imone reikalauja cv ir motyvacinio laisko anglu kalba (an su anglu kabla man ne problema) bet esme tame, kad as i ta firma ir i ta pacia pozicija ejau darbintis pries 2 metus, praejau iki finalo bet...... jie aisku pasiriko vyra. tai va, planuoju siusti jiems vel. Ar galetum mane pakonsultuoti del mano motyvacinio laisko? imesciau ji tau i az.
Sekmes visoms ieskancioms darbo, as irgi vargstu bet tikiuosi greit reikalai pajudes i prieki!
Atsakyti
Sveikos, kurios dar sveikos lotuliukas.gif norejau paklaust, ryt pakviesta i pokalbi, bet sergu, na temperaturos nera, bet baisiai silpna ir kosau, bet ar eit ar atidet pokalbi? Galiu apkrest, bet galiu ir normaliai jaustis... blink.gif esu pasimetus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 02 28, 12:34)
Sveikos, kurios dar sveikos lotuliukas.gif norejau paklaust, ryt pakviesta i pokalbi, bet sergu, na temperaturos nera, bet baisiai silpna ir kosau, bet ar eit ar atidet pokalbi? Galiu apkrest, bet galiu ir normaliai jaustis... blink.gif esu pasimetus... g.gif

kiek prisimenu plepute patarė iš pradžių pasisakyti, jog prastai jautiesi, bet tikiesi, jog tai netrukdys pokalbiui ax.gif

o jei norėsi atidėti, gali iš viso daugiau nekviesti arba susidaryti nekokį įspūdį
juk darbdaviai nori geros sveikatos darbuotojų, iniciatyvių ir siekiančių tikslo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 28 vasario 2007 - 13:18
Man buvo, kad netiketai turejau sveikatos problemu, padare kazkoki tyrima ir butinai reikejo pas gydytoja lekt lygiai po 24 val. Dubliavosi su pokalbio laiku. Nusprendziau, kad sveikata man svarbesne. Kai paskambinau ir pasiprasiau nukelti viena (!) diena, isgirdau: "JEI dar nebusime nieko prieme, tai gal ir galesite pabandyti..." Laime, kad kita diena gavau pasiulyma, kuriuo buvau labai patenkinta ir toj ankstesnej vietoj jie manes ir nebepamate biggrin.gif Bet kad neigiamai reaguoja darbdaviai i tokius dalykus, tai tikrai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 28, 14:16)
kiek prisimenu plepute patarė iš pradžių pasisakyti, jog prastai jautiesi, bet tikiesi, jog tai netrukdys pokalbiui ax.gif

o jei norėsi atidėti, gali iš viso daugiau nekviesti arba susidaryti nekokį įspūdį
juk darbdaviai nori geros sveikatos darbuotojų, iniciatyvių ir siekiančių tikslo g.gif

tai va, kad taip sutapo, kad apsirgau pirmadieni, o iki rytojaus vis dar tikiuos pasveikt, bent jau, kad netrugdytu ir normaliai jausciuos... visdel to keturios dienos yra daugoka numatyt tokius reikalus, bet jau eisiu, kaip bus taip... ax.gif
Atsakyti
Dar norejau paklaust, pries pora savaiciu nusiuntusi cv gavau el. laiska, kad su manim susisieks dar vasrio menesi, bet ryt jau kovas... blink.gif ir jokiu ziniu. Ar verta rasyt atgal koki tai uzklausima ar pasiteiravima, ar laukt issiziojus??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 02 15, 11:27)
O kur musu plepute dingus? blink.gif
Plepute dirba, dirba, dirba doh.gif o dabar va susirgo, kelias dienas su auksta temperatura pragulejo. Bet sveikata taisosi ir artimiausias kelias dienas planuoju prasedeti namuose jau beveik sveika nieko neveikdama. Tai ir pas jus uzsuksiu dazniau mirksiukas.gif O po to vel darbai prasides, daug kelioniu ir nulis laiko forumui unsure.gif

QUOTE(kardzuvius @ 2007 02 23, 21:58)
plepute nustojo sioj temoj dalyvauti po to kai as gavau darba  smile.gif prarado profesini interesa, kai toks  fruktas kaip as  4u.gif  dingau is akiracio  thumbup.gif
Kad ir koks izulus atrodytum, bet vis tiek mane zavi tavo pasitikejimas savim thumbup.gif Kaip tau sekasi naujam darbe? mirksiukas.gif

QUOTE(123456 @ 2007 02 28, 09:02)
..tai va, noriu pasidžiaugti, vakar buvau pokalbyje ir perėjau dar į vieną, trečią etapą, tikiuosi, jis bus paskutinis smile.gif
Smagu girdeti tokias naujienas smile.gif O kokia siuo metu yra tavo situacija? Gal jau dirbi? bigsmile.gif

QUOTE(Ligrafi @ 2007 02 28, 23:19)
Dar norejau paklaust, pries pora savaiciu nusiuntusi cv gavau el. laiska, kad su manim susisieks dar vasrio menesi, bet ryt jau kovas... blink.gif ir jokiu ziniu. Ar verta rasyt atgal koki tai uzklausima ar pasiteiravima, ar laukt issiziojus??? blush2.gif
Gali parasyti uzklausima. Nors esu tikra, kad jie tau atsakys, jog daug darbu ir viskas uzsitese ir artimiausiu metu su tavim susisieks 4u.gif
Atsakyti