SilRa, o kokiom kalbom gali skaityti receptus? Angliškai tikrai yra nemažai visokių variantų, tik nelabai turiu laiko verst... Rusiškai irgi atsirastų... Beje, ir lietuviškai radau kelis gana įdomius 
štai čia  Kapse
 Kapse, tikrai mačiau džiovintų vyšnių Maximose 
 elia
 elia, manų kruopų apkepui reikia standartinės stiklinės, kurios talpa - 200 ml 
 Shalimar
 Shalimar, ir kaip baigėsi su tavo vištiena ir sugedusia orkaite??? 
 davija
 davija, kalakutienos faršą visuomet perku 

 Meduolinės tešlos receptu jau mačiau 
laurindre pasidalino 
 LIAN
 LIAN, jei naudosi paprastą kondensuotą - reikia virti 1,5 - 2 val., o jei Rududu - virti nebereikia 
 kregzde
 kregzde, šį keksą būtinai reikia ataušinti, prieš išimant iš orkaitės... Pastebėjau, kad prastai išsiima iš formų, jeigu jos būna kažkiek pažeistos... Naujų tefloninių formų net netepu riebalais - tiesiog dedu tešlą ir kepu ir visuomet puikiai išsiima... 
 Monica
 Monica, tiksliai žinau, kad 1 v. š. želatinos = 10 g 

 Paprastai 1 litrui skysčio reikia 20 g želatinos...
Vyneta, aš kondensuotą pieną dedu į puodą, užpilu šaltu vandeniu, kad visiškai apsemtų, užverdu ir uždengusi verdu ant silpnos ugnies 1,5 - 2 val. 
 
 O šiaip labai visoms ačiū už pagyras, padėkas, gražius atsiliepimus ir nuotraukas 

 Labai džiaugiuosi, kad jums patinka ir pavyksta gaminti pagal mano pateiktus receptus 
 
 Beje, jei kam nors aktualu, Iki parduotuvėje prie kepimo miltelių, želė ir pan. mačiau pirkti tikro klevų sirupo 

 Kaina 13 - 14 Lt 
