Sveikos gyvos, merginos
laurechka, o tu patį sūrelį ragavai prieš darydama tešlą?

Jei jis iškart buvo rūgštus, tai todėl ir tešla tokia gavosi...
kregzde, mano specialybė tikrai ne kulinarė
sandralita, man regis nebijok tu to vieno šaukšto kavos

Iškepusiuose sausainiuose juntamas tik labai švelnus kavos aromatas...

O jei tikrai nenori jos dėti, bandyk su kokia Nutella, kaip jau kažkuri mergina darė...
Mama_Tania, keksiukai ir apkepas atrodo

Ir dėl krabų blynelių supratau

Labai smagu, kad apelsininiai blyneliai patiko
LIAN, amirrr, bea, aš visą laiką biskvitą taip darau - išplaku kiaušinius (neatskyrusi baltymo nuo trynio) su cukrumi iki labai purios tirštos masės (masė padidėja 2 - 3 kartus ir tai užtrunka 7 - 10 min.) ir super atsargiai įmaišau miltus (man geriausiai gaunasi tai padaryti ranka)

Bet jeigu jūs įpratusios plakti trynius ir baltymus atskirai - tai taip ir darykite - rezultatas vis tiek turi gauti lygiai toks pats

Perverčiau savo visas knygas - visur nurodo keturis skirtingus biskvito paruošimo būdus, tarp kurių yra ir toks, kokį naudoju aš - tiesiog išplakti neatskirtus kiaušinius su cukrumi...
LIAN, ir kaip tas tortas? Ar nereikėjo išmest?

O atrodo jis

Kaip ir keksiukai...
Katu, pyragėliai atrodo

O dėl tešlos tu visiškai teisi - ji tikrai tinka ir nesaldiems pyragaičiams
Uliuliuska, labai džiaugiuosi, kad ir tinginys, ir paplotėliai patiko
Eimante, šiaip patys mieliniai blynai tikrai nėra riebūs - jie tik gali prisigerti riebalų, jei keptuvė nepakankamai įkaitusi arba jeigu blynus per dažnai vartai

O šiaip smagu, kad patiko

Kai pabandysi Aharoni pyragą su slyvom, būtinai parašyk
Ir kaip vyras įvertino citrininius keksiukus?
Finna, labai malonu, kad kukuliai patiko
Papildyta:Semi Sweet, tikrai negirdėjau tokios žuvies, bet iš esmės šiam patiekalui turėtų tikti bet kokia normali žuvies filė
Fliquiti, sveika atvykusi į klubą

Labai džiaugiuosi, kad blynai patiko
Spurgita, labai malonu, kad blynai su varške patiko
Kozete, džiaugiuosi, kad apkepas patiko
jolančiuk, manau, kad šaldytos braškės nelabai

, nes atšilusios jos tęžta... Jeigu naudoti šaldytas uogas - tai tada geriau kokias smulkias (žemuoges, mėlynes ir pan.), kuriuos atšilusios netižta... O šiaip man skaniau jau būtų su konservuotais vaisiais, nei su džiovintais...
agotai, Arinva teisi - rudasis cukrus saldesnis ir jo reikėtų kokiu trečdaliu mažiau...
Shalimar, na dėl riebumo nieko negaliu atsakyti

- mums šis patiekalas patinka toks, koks jis yra, o jei per riebu, gal reikėtų bandyti su kokiu jogurtu
Sandriuks, džiaugiuosi, kad paplotėliai ir kvadratėliai patiko

Beje, kvadratėliai, t. y. trikampėlis

, atrodo
Eni, labai malonu, kad keksas patiko

Man tešla gavosi gana tiršta, bet šaukštu maišėsi pakankamai lengvai... Jeigu per tiršta - galima dar įpilti pieno, bet nepadaryti per skystos...
peledziuke, džiaugiuosi, kad lazanija patiko
matre, smagu, kad zuikis ir jums patiko
avenita, gal taip ir pamėgink - pamarinuok ir toliau pagal receptą troškink su padažu... (žinoma, smulkiai supjausčiusi

)
kriziuk, o kepdamos bandelės dar kažkiek iškilo?

Kiek pamenu, aš tai ir nelaukiau, kol bandelės pakils dvigubai - tiesiog, kol kažkiek pakyla ir bandelių paviršius pasidaro lygus

Tikiu, kad tau vis tiek pavyks taip, kaip tu nori
Papildyta:Monica, jei jau reikia atsargiai išmaišyti - tai aš taip darau tik rankomis... Prie greito obuolių pyrago aš rašiau, kad ir man tešla gavosi labai tiršta, todėl pyliau daugiau vanilinio padažo... Dėl blynelių - tai tada ir daryk tiesiog kitokius blynelius - su varške, bananinius ir pan., nes šių blynelių esmė ir yra krabų lazdelės ir o padaže realiai reikėtų naudoti natūralią krabų mėsą, tada būtų sveika, bet deja deja...
krika, blynas su obuoliais iš tiesų gaunasi labai kiaušininis
leo11, nelabai supratau dėl to vyniotinio - o kaip tu jį valgei nesuvyniojusi?

Bet šiaip smagu, kad patiko
Smaugliau, jau ką tik rašiau, kad kadangi braškės yra didelės uogos ir atšilusios labai tęžta, jas būtina atšildyti ir gerai nuvarvinti... O jei nori naudoti nevisiškai atšildytas uogas - būtina rinktis smulkias (mėlynes, žemuoges, bruknes, spanguoles ir pan.)...

Dėl obuolių negaliu atsakyti, nes nebandžiau, bet smulkai supjausčius - kodėl gi ne?