čia keletas patarimų,kuriuos man perteikė pik krūtinėlę atyręs žinovas.
Prieš kepant jį reikia per naktį pamirkyti sūryme ,reikįdeti kvapiųjų ,paprastų pipirų,druskos,cukraus prieskonių.Jis prisigers to aromato ir nebus toks sausas
Į jo vidų galima įdėėti obolį svogūną,rozmarino ir nepagaileti šalavijo. Jį reik surišti kad skylė būt uždengta.,osparnus reik užkišt užnugaros.Odą reik ištept aliejumi,bet pasirinkti tokį,kuris mažiau dūmins.
Po oda galima prikišti sviesto išsukto su prieskoniais.
Pakepus pusė valandos reik uždngti folija.
Dar patarimas krūtinėlę apdėlioti lašinukais,kad neperdžiūtų,kaip kas sumasto.
Prie kalakuto tinka spanguolių padažas.
Sekmės.

Papildyta:
Papildymas :
patyręs maisto ruošimo žinovas.atsiprašau teko suklyst

