Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

Na taip, Akuserijos patologijos sk. palyginus liux--tikrai ir atmosfera "bajerine" ir personalas tikrai neprastas, ir gydytojos su tavim bent kalba, juokauja ar kazkas bent jau panasaus smile.gif Nepaisant skyriaus pavadinimo (brrrrr....nupurto vien prisiminus, kai pirma kart isgirdau kur mane guldo ), viskas man ten normaliai. Net ir tas daugelio keikiamas ligonines maistas ax.gif
Atsakyti
noriu pasitikslinti - ar paprasius duoda naktinius gimdymui? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, nezinau ar kuriai nors nedave... Manes net neklause, o liepe persirengt ligonines "naktiniais", jei taip galima juos pavadint biggrin.gif Ir nemanau, kad ant stalo lipt butinai reikia su savais marskiniais--persirengsi savais po to, kai is tikro prades rupet kuo apsirengus biggrin.gif Ir be to, manau, kad gimdymas, tai ne danties plombavimas, neslepkim, buna ir kraujo biggrin.gif Tai kam savais? O jei dar Cezaris, tai ir is vis. na, as cia siaip, tarp kitko--man paciai teko patirt ta pjuvio malonuma, tai uz tai ir sakau smile.gif Linkiu tik sekmes--su savais ar su "valdiskais"
Atsakyti
Tikrai be reikalo daugelis mamyčių nenori ligoninės naktinių unsure.gif Bent tie, kuriais mane aprengė prieš cez.operaciją, buvo visai padorūs - balti, be jokių dėmių. Ir žinokit ne tie "sexy", apie kuriuos rašo lotuliukas.gif Ta prasme be raištelių nugaroje. Tiesiog paprasti "klasikiniai" balti naktiniai perkeliniai, tik priekyje gilesnė "dekoltė" ir raištelis prie kaklo. Jaučiausi su jais visai gerai, po to, kai po operacijos akušerė pasiūlė vėl persirengti tokiais pačiais, tik švariais, sutikau. Kas patyrė operaciją, žino, kad kūnas būna išmozojamas tokia oranžine bjaurastimi, kuri ištepa viską - ir naktinius, ir patalynę...
Atsakyti
Nu niekas net nebadė man naktinių siūlyti, ir cezarį su naminiais darė. Nors buvau visai nieko prieš, kad valdiškus duotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2007 05 02, 10:10)
Nu niekas net nebadė man naktinių siūlyti, ir cezarį su naminiais darė. Nors buvau visai nieko prieš, kad valdiškus duotų g.gif

ir man taip atrodo, kad ypatingai nesiulo, nebent paprasai. man pries gimdyma , kai buvau paziuret gimdyklu pasake, kad nektiniu NEDUODA.
isvada tokia, kad geriau turet savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 02 gegužės 2007 - 09:52
QUOTE(Gytutė @ 2007 05 02, 10:10)

QUOTE(juanita @ 2007 05 02, 10:52)
ir man taip atrodo, kad ypatingai nesiulo, nebent paprasai. man pries gimdyma , kai buvau paziuret gimdyklu pasake, kad nektiniu NEDUODA.
isvada tokia, kad geriau turet savo smile.gif

Nu manęs net neklausė ar noriu ar ne, tiesiog atnešė ir liepė persirengt, nors prieš tai su saviškiais jau buvau pasipuošus smile.gif Ir po operacijos naujutėlius šviežutėlius davė rolleyes.gif Po poros dienų, kai jau tvirtai vaikščiojau, nusiploviau tuos oranžinius ištepliojimus ir jau apsirengiau savais apdarais. Ir visai nieko tie valdiški, o ir saviškiai švarūs liko biggrin.gif
Atsakyti
O aš kai važiavau gimdyti net negalvojau, kad ligoninėje neduos naktinių. Bet nedavė ir teko vilktis savus. O kadangi savus turėjau įsimetus tik vienus, tai po gimdymo personalas buvo ir nustebęs ir nepatenkintas, kad teko man nešti ligoninės naktinius.
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 05 01, 22:28)
Gal ne taip supratote, bet as butent noriu 'valdisku', kad savu negadinti 4u.gif

MST, netaikiau asmeniškai tavo postui - tiesiog dar anksčiau šioje temoje teko skaityti, kad "geriau vežtis savo, kad nereikėtų vilktis ligoninės naktinių". Ta prasme gal dar likęs stereotipas iš sovietinių laikų, kai mūsų mamoms, atvažiavusioms gimdyti, duodavo dėmėtus, su neišskalbiamom kraujo dėmėm naktinius. Ir tada, man mama pasakojo, reikėdavo duoti seselei kyšį, kad pakeistų į švaresnius lotuliukas.gif
Bet va, skaitau, kad ir dabar, pasirodo, vos ne deficitas šis valdiškas skudurėlis - ne visoms pasiūloma verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(*Varlė* @ 2007 05 01, 21:44)
Berods jodu tepliojama..

Na ne, tikrai ne jodu - dar specialiai užklausiau anesteziologo, ar ne jodas čia. Tai, sakė, ne, kažkoks mandresnis murzalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 02 gegužės 2007 - 19:13
Naaaa.....nezinau, man keista, kad valdisku marskinuku kazkam nedave. manes nieks neklause ar noriu, o kaip ir kitoms, cia pasisakiusioms, tiesiog atnese ir liepe persirengti. Ir beje, jie tikrai visai padorus biggrin.gif Na zinoma, priekyje toks geras"praskiepas" per kuri visas turtas svieciasi, t.y. krutine, bet cia suprantama--jie taip ir pasiuti ir pritaikyti tam, kad butu galima lengvai prie krutines prieit, su visokiais kraujospudzio ar kt. davikliais, nenurengiant nuogai. O savo "gipiurais" pasipuosti galima po to rolleyes.gif
O teplioja pries operacija tai tikrai ne jodu, nes jis jau senokai nenaudojamas. Jodui daug kas alergiskas.As irgi, tai is iprocio ligoninej visiem kaliau, kad as jam alergiska ax.gif
Atsakyti
Matyt, nuo personalo priklauso ar siūlo ligoninės "pižamą" biggrin.gif Manęs irgi klausė ar su savo gimdysiu umn.gif , Na sakau, kad tik vienus pasiėmiau, su jais ligoninėj gulėsiu doh.gif Juk ką tik gimusį lelių ant krutinės deda... Na pas juos ir logika, tokių dalykų klausti... turėtų labiau higienos laikytis, vyrų juk neleidžia su savais rūbais į gimdyklą, ką žino kur aš tą "pižamą" laikiau... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat prisidedų prie negavusių naktinių biggrin.gif Prieš gimdymą paklausė ar turiu, pasakiau, kad taip (dėl visa ko buvau įsidėjus tokius baisnaktinius, kuriuos po operacijos tiesiog išmečiau. Specialiai tokių 2 vnt pasiėmiau, kad nebūtų gaila biggrin.gif ). Ir po operacijos kažkaip niekas nepasiūlė kitų, o aš ir neprašiau, tai "sunaudojau" saviškius.
Atsakyti