aš tai prisiskaičiau, ka nieko neduoda ir prisivežiau kalna pampersų, rūbelių vaikučiui, paketų, naktinių. o ten ir aprenge, ir perrenge, ir putką plovė. ir nė vienos nemalonios sesutės. ir nuo skausmo nuolat gaudavau, kai tik prašydavau. kai jau pati galėjau šliaužt apsikuopt- nu ir persirengiau ir tas tinklines kelnaites su įklotais moviaus. ir lelius rengia, o prigąsdino, kad jei neturi rūbų- vyniok į chalatą. ką žinau. man vaikas dvi paras po lempom su gelta gulėjo, tai aš tam naujagimių skyriuj beveik gyvenau. visos(nu beveik) jos fainos, pripasakoja visko, nežinau. man labai patiko visa jų priežiūra

nu buvo ir nemalonumų. pvz, cezarį padarė š.dinai atsiprašant.
personalas visas tai tikrai nuostabus, o pjovė petrulevičienė. nežinau, ar jos kaltė, ar čia taip jau lemta, bet susidarė hematoma, ir ačiū dievui, per viršų kraujas pasipylė, o ne į vidų. viskas įvyko vakare, kokią 10, tai visi bėgo bigom į operacinę, per lifto slensčius net cypiau, ba siūles taigi skaudėjo

. užmigdė, praardė, išsiurbė ir vėl susiuvo. ryte kažką ta gydytoja murmėjo atėjus, kad blogai padarė, nes kažko ten nepalaukė, kad per seną pjūvį pjovė. ką aš ten nusimanau. žinau, kad man vėl guzas didžiulis auga toj vietoj ir pradeda skaudent. vyras komandiruotėj, tai tikiuos, kad nieks ten nepliš, kol jo nėr, ba nebus kam vaiko pažiūrėt
visi žmonės kaip žmonės, o aš tokia nuostabi ir graži...gyvenimo būdas