Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

QUOTE(Zaneta75 @ 2007 08 16, 13:14)
Pries savaite lankiausi AK dienos stacionare, praejau pro pogimdymini skyriu ir pamaciau toki vaizdeli: mamyte isejo is palatos po naktinukais tokiais, kad matosi ir triusikeliai ir kas juose ideta  doh.gif  neuzdariusi savo palatos duru (skersvejai traukia o-ho-ho...) pradare tulika ir is tarpdurio sviede paketa i siuksline... pataike ar ne, nezinau, bet isivaizduokit kiek paersonalo turi dirbti kad tokias nevaleikas apsokineti...  doh.gif  blink.gif

Tai va mielosios, jei po savęs paliksim tvarką tai tvarka ir bus, juk personalas tikrai mūsų neperauklės schmoll.gif Pasistenkim pačios ir kitas pabarkim, jie matysiu kad kuri mama tokia nevala, na jau žodžio tai tikrai nelaikysiu blink.gif gal jos taip išauklėtos, kad paskui jas šokinėtų g.gif
Atsakyti
[quote=Zaneta75,2007 08 16, 12:14]
O kas tau ta stikline turi isplauti? blink.gif
Jei neissiplovei, tai i ta pacia ir sliukstelejo... ten gi ne tarnaites dirba, o aptarnaujantis personalas; buvo kad ir ash neapsiziurejus palikau neplauta stikline, bet kai paprasiau tai slauge man ja isplove... mirksiukas.gif

Na, vos ant kito šono bepajėgiau apsiversti, tad ne iki stiklinės plovimo man buvo... Kita vertus, galėjo bent pasiklausti, ar pilti iš vis tą arbatą, ar ne? Gal galėjo paklausti, ar pagalbos reikia? Visgi žmonės ten dirba, o gal robotai!?
Atsakyti
Man pries dvisavaites dare cezari AK ir tikrai galiu pasakyt kad pogimdyvinei prieziurai jokiu priekaistu neturejau. Kadangi pirma para negalejau keltis is lovos, sesutes man ir asmeninius daiktus is lagamino padavinejo ir puodeli isplove, ir niekam nieko nemokejau. O kad tualete paketai metosi visuose kampuose tai tikrai pacienciu nevalumas, matyt jos ir namie kur papuola siuksles meta doh.gif
Atsakyti
gomdziau pries savaite AK, pries tai gulejau dar keleta dienu, nes buvo pernesiojimas. Galiu tik padekoti visam AK personalui - puikus ir paslaugus zmones, ko tik paklausdavau, visad padedavo - ir daiktus paduodavo, ir parode kaip zindyt.. aisku, nebuvo ideali aplinka, bet man to nereikejo.. o del tvarkos - jei pacios tvarkingai viska darot, tai ir bus tvarka, nes dusuose ir tualetuose teko matyti ooo vaizdeliu.. cia jau ne AK problema. drasiai gimdyciau dar karteli AK. Beje, pinigu vyras dave padekojant akuserei ir dar vienai seselei, bet po gimdymo ir todel, kad jos aplink mane nuolat sokinejo ir viska nuodugniai aiskino...
Atsakyti
Sveikos,
Gimdžiau prieš savaitę. O man viskas buvo puikiai, ir kolektyvas gimdyme ir pogimdyvinėje palatoje. Net kambariokes superinės pasitaikė. Ir tualetuose bei dušuose tvarka buvo, ir nuolat mačiau besisukiojančią valytoja. Gal aš nepiko valandomis vaikščiojau sad.gif. Personalas maloniai neikyrus, bet ir bendrauti bei pakonsultuoti neatsisakantis. Ir pataline pakeisdavo iškart jei paprašai. Man patiko visai smile.gif O dar ir maistas visai valgomas buvo. Ačiū visam Antakalnio kolektyvui. Sekmės visoms mamoms ten besiruošiančiom gimdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serafima: 19 rugpjūčio 2007 - 19:10
Kas gimdėte Antakalnyje ar galite papasakoti daugiau apie ten esančias palatas ir gimdyklas ax.gif Kelių vietų jos ten yra, ir ar yra palatų kaip VGN vadinamų VIP? Nes kiek girdėjau, Antakalnyje nėra palatų, kuriose būtų vonios, kur būtų galima per sąrėmius pagulėt, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2007 08 20, 15:32)
Kas gimdėte Antakalnyje ar galite papasakoti daugiau apie ten esančias palatas ir gimdyklas ax.gif  Kelių vietų jos ten yra, ir ar yra palatų kaip VGN vadinamų VIP? Nes kiek girdėjau, Antakalnyje nėra palatų, kuriose būtų vonios, kur būtų galima per sąrėmius pagulėt, ar ne?  blush2.gif

Na, kiek zinau, jokiu VIP nera. AK. O su voniomis tai tuo labiau... Tiesiog yra paprasciausios palatos, po 2 ir daugiau vietu ir keletas vienuciu. Teko pagulet 2vietej ir 1vietej smile.gif
Atsakyti
Sveikutės! mirksiukas.gif

AK teko gimdyti prieš du metus, bet nieko siaubingo negaliu papasakoti, viskas kaip ir kitur... ...atvažiavau kaip sakant "na ura" ir tikrai nepasigedau nei dėmesio, nei supratimo g.gif ...kiek dabar suprantu man pasisekė - papuoliau pas D.Ramašauskaitę...tikrai puiki, šauni ir t.t....vieni komplimentai.... thumbup.gif
Galiu pasakyt tik vieną - jei gimdymas normalus, t.y. be jokių komplikacijų, tai galima drąsiai gymdyti bet kur (pvz. pirmąjį gimdžiau Šv. Jokūbo ligoninėje), o jei nusimato kokie tai negerumai žinoma geriau nerizikuot ir pasiieškoti patikimo gydytojo.... ax.gif
Vienoms gal labiau pasisekė su personalu, kitoms pasisekė mažiau, bet juk ten praleidžiame tik keletą dienų...kas tai palyginus su tuo stebūklu, kurį laikome priglaudę prie svo krūtinės... heart.gif
Svarbiausia - MAŽYTIS STEBŪKLAS, kurį parsivežam į savo namus, juk ne ligoninėj, o namie jis praleis visą savo gyvenimą....
P.S. Merginos nesipykit dėl nuomonių nesutapimo...nelaukit puolimo...ir t.t....geriau patarkit besiruošiančioms gimdyti, o ne bauginkit jas...

Sėkmės visoms! 000189.gif
Atsakyti
As gymdziau pries metus ten. Siaubas!!! Atvaziavau, nes mano gydytoja patare atsigulti porai dienu, nes labai buvau istynusi, laukiau dvynuku. Kaip atvaziavau--"sucupo ir uzdare". Nepaleido iki gymdymo, gulejau ten 3 savaites ir verkiau, prasiau namo, net klausytis nenorejo. Kai pagymdziau, tai ir kitam aukste,(kai perkele jau su leliukais),irgi fruktu buvo. Man labai nepatiko, savo draugem nepatariu ten vaziuoti. Tikras kosmaras!!! blink.gif
Atsakyti
Jei pacientė prastai jaučiasi prieš gimdymą arba po jo, ar įmanoma AK sulaukti psichologo konsultacijos?
Atsakyti
QUOTE(erikanov @ 2007 08 31, 10:37)
As gymdziau pries metus ten. Siaubas!!! Atvaziavau, nes mano gydytoja patare atsigulti porai dienu, nes labai buvau istynusi, laukiau dvynuku. Kaip atvaziavau--"sucupo ir uzdare". Nepaleido iki gymdymo, gulejau ten 3 savaites ir verkiau, prasiau namo, net klausytis nenorejo. Kai pagymdziau, tai ir kitam aukste,(kai perkele jau su leliukais),irgi fruktu buvo. Man labai nepatiko, savo draugem nepatariu ten vaziuoti. Tikras kosmaras!!! blink.gif

atleisk, bet ar nepagalvoji, kad tiesiog buvo rūpinamasi Tavim ir Tavo vaikučiais? Vis dėlto laukeisi dvynukų, ir gydytoja nusprendė nerizikuot ir stebėt jus. Gal jai dar ačiū turėtum pasakyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
Suprantu, kad del vaikuciu neturiu pikti. Bet as buciau ta pacia diena nuvaziavusi i kita ligonine, ir is anksto taip galvojau, norejau kitur gymdyti. Prasiau mane isleisti. Teko ten isbuti 3 savaites iki gymdymo, jeigu butu taip jau man blogai--tai neleistu net atsikelt, o as galejau i lauka iseiti pasivaikscioti. O kaip ten elgesi( su mamom ir su vaikiukais)? Man ne patiko, ne visi zinoma buvo blogai nusiteike, bet...buvau ten daugiau 5 savaiciu, teko daug ka matyti. schmoll.gif
Atsakyti