Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

QUOTE(lamur @ 2008 01 14, 14:27)
Labukas!!!
Turiu toki klausimeli... Pas mus sausinuku mamu forume kalbama apie klizmutes ir pan. Norejau paklausti, ar AK nebedaro pries gimdyma klizmutes? Nes pries daugiau nei du metus, tuo pasirupindavo... Na, cia toks gal ir ne koks klausimas, bet aktualus man pasirode... blush2.gif

man 2007 metų birželį darė cezarį - išvakarėse darę klizmutę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 01 14, 13:27)
Labukas!!!
Turiu toki klausimeli... Pas mus sausinuku mamu forume kalbama apie klizmutes ir pan. Norejau paklausti, ar AK nebedaro pries gimdyma klizmutes? Nes pries daugiau nei du metus, tuo pasirupindavo... Na, cia toks gal ir ne koks klausimas, bet aktualus man pasirode... blush2.gif

Aš gimdžiau 2007 gegužę, tai klizmutę būtų darę, nes norėjau, bet buvo jau per vėlu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2008 01 15, 15:16)
man 2007 metų birželį darė cezarį - išvakarėse darę klizmutę  blink.gif

drinks_cheers.gif man gruodžio 19 d. darė cezarį tai iš pat ryto darė klizmutę unsure.gif
Atsakyti
Noriu paklaust mamyčių, kurios visai neseniai gimdė.
jei ne cezaris, ar daro klizmą ir ar skuta?
nes prieš 3 m. jokių kalbų nebuvo - reikėjo ir skustis ir klizmą niekas neklausus statė.
o kaip dabar?
Atsakyti
Aš gimdžiau čia prieš 4 metus. Klizmutę padarė, bet ir pati norėjau. Kai atėjo skusti, pasakiau, kad aš ne utėlėta ax.gif Aš pati apsitvarkau kiek reik, gydytoja sakė viskas čia tvarkoj pas tave blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2008 01 16, 19:05)
drinks_cheers.gif man gruodžio 19 d. darė cezarį

o AK per Cezarius leidzia vyrams šalia žmonų būti? ax.gif

paskaitoje sakė gydytoja kad leidžiama, bet čia gal kitose ligonijose?
Atsakyti
Manęs klausė ar norėsiu klizmos, ir pati norėjau. Kam man po to apsi*****.... Gimdžiau AK prieš 6 dienas wink.gif
Atsakyti
Leidžia...
Tik už durų mirksiukas.gif

O kam ten vyrui būti? Nėra reikalo vyrui žmonos žarnas matyti. Dar supanikuos. Ar šiaip nualps. Visgi operacinė sterili vieta, geriau, kad pašaliniai ten nevaikščiotų.
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Gimdžiau prieš Naujuosius. Jau priėmimo kambaryje mane išlaikė vos ne valanda. Dvi akušerės, kazka tarpusavyje besigincydamos, niekaip nesugebejo manes greitai priimti. Galu gale pakliuvau i gimdykla. Ten prisistate budinti gydytoja ir akusere. Viskas vyko sklandziai, profesionaliai thumbup.gif Ramybe tik drumste kazkokios praktikantes (bent jau man ir mano vyrui taip pasirode), kurios pastoviai kazka garsiai klausinejo pas akusere g.gif Kazkaip norejosi daugiau intymumo ir ramybes, o ne personalo lakstymo. Aciu dievui, gime sveikas sunelis, uz ka mes esam dekingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 01 24, 17:33)
Manęs klausė ar norėsiu klizmos, ir pati norėjau. Kam man po to apsi*****.... Gimdžiau AK prieš 6 dienas wink.gif

labai ačiū už info 4u.gif .
man gimdyt kovą. planuoju ir aš prašyt klizmutės.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 24, 16:57)
o AK per Cezarius leidzia vyrams šalia žmonų būti? ax.gif

mano vyras už durų laukė, tik pooperacinėj kartu buvo. Aš prieš buvau kad jis būtų šalia per cezarį, nieko gero jis ten nepamatytų biggrin.gif
Atsakyti
Per cezari seip ar taip vyras bus uz duru, cia jau nepasirinksi tongue.gif
Atsakyti