Mergaitės, kurioms darė cezarį AK, kiek dienų ligoninėje reikia gulėti po operacijos?

QUOTE(Lululu @ 2008 01 27, 13:51)
Mergaitės, kurioms darė cezarį AK, kiek dienų ligoninėje reikia gulėti po operacijos? 

Vidutiniškai apie 5 dienas.
QUOTE(Pieve @ 2008 01 27, 22:57)
Vidutiniškai apie 5 dienas.
Na jei operacija darys pirmad, labai tikiuosi, kad penktad paleis

QUOTE(sivana @ 2008 01 24, 21:16)
mano vyras už durų laukė, tik pooperacinėj kartu buvo. Aš prieš buvau kad jis būtų šalia per cezarį, nieko gero jis ten nepamatytų 

Sveika, ar tau teko is anksto su kokiu nors gydytoju tartis Antakalni? Is maniskiu zirniuku vienas isitaises kojomis i apacia - tai kad cezario galimibe yra, tai vat nerimauju-gal geriau susitarti?

QUOTE(Mama Agnė @ 2008 01 24, 17:10)
Noriu paklaust mamyčių, kurios visai neseniai gimdė.
jei ne cezaris, ar daro klizmą ir ar skuta?
nes prieš 3 m. jokių kalbų nebuvo - reikėjo ir skustis ir klizmą niekas neklausus statė.
o kaip dabar?
jei ne cezaris, ar daro klizmą ir ar skuta?
nes prieš 3 m. jokių kalbų nebuvo - reikėjo ir skustis ir klizmą niekas neklausus statė.
o kaip dabar?
Laba diena,
As gimdziau gruodzio 30 d. Klizmute dare ir nuskusti norejo, tik as sukuosena jau buvau pasidariusi namuose.
Sakykit, o į AK gali ateiti 7 metų vaikas aplankyti mamos su leliuku?

QUOTE(Gilaja @ 2008 01 29, 15:42)
pagal vidaus taisykles, tai vaikams negalima. bet kai aš gulėjau, tai ėjo visi ir visada ir su visokio amžiasu vaikasi. Tik, atvirai pasakius, nemanau, kad tai būtina. Ar negana virusų ir pan. kuriuos suaugę atneša iš gatvės? O mokyklinukai tuo labiau. Juk namo grįšite po poros dienų....
QUOTE(jungle @ 2008 01 29, 18:08)
pagal vidaus taisykles, tai vaikams negalima. bet kai aš gulėjau, tai ėjo visi ir visada ir su visokio amžiasu vaikasi. Tik, atvirai pasakius, nemanau, kad tai būtina. Ar negana virusų ir pan. kuriuos suaugę atneša iš gatvės? O mokyklinukai tuo labiau. Juk namo grįšite po poros dienų....
as irgi manau,kad nebutina vestis mokyklinuko. Galu gale jei taip norisi,tai parodykite jam per langa

Del skutimosi ..... as irgi pati siaip netaip is vakaro pries gimdyma susitvarkiau ten.Patogu ta padaryti pries veidrodi ,jei pilvas didziulis ir nieko nematai

Del klizmuciu..... kadangi operacija buvo planuota is anksto, tai man buvo pasakyta kad nuo vakaro nieko nebevalgyciau, negerciau.Anksti ryte pasidariau klizmute. Nusipirkau ju vaistineje is anksciau.Labai patogu tokios.Pati lengvai ja gali pasidaryti be kitu pagalbos

QUOTE(jungle @ 2008 01 29, 17:08)
Ačiū už informaciją

Duok dieve, kad kiekvienas suaugęs turėtų tokį imunitetą, kokį turi mano mokyklinukas, todėl dėl virusų atnešimo aš net galvos nesuku

QUOTE(*mamytė* @ 2008 01 30, 11:27)
as irgi manau,kad nebutina vestis mokyklinuko. Galu gale jei taip norisi,tai parodykite jam per langa
Ačiū, už nuomonę, bet aš jos neprašiau

QUOTE(Gilaja @ 2008 01 30, 12:45)
Ačiū už informaciją
Duok dieve, kad kiekvienas suaugęs turėtų tokį imunitetą, kokį turi mano mokyklinukas, todėl dėl virusų atnešimo aš net galvos nesuku
O tos kelios dienos reiškia labai daug... Matyt čia nuo kiekvienos šeimos tarpusavio ryšių priklauso...
Dabar ne tarybiniai laikai, kad rodyt per langus 

Na....gal nereikėtų galvoti tik apie save, ar ne? Juk neaišku su kokiu imunitetu kartu palatoje gulės mamytė ir kitas naujagimis? ir tarpusavio ryšiai šeimoje čia absoliučiai nei prie ko. Tiesiog reiktų paisyti elementarių dalykų. na, bet kokiu atveju--sėkmės

QUOTE(jungle @ 2008 01 30, 13:13)
Na....gal nereikėtų galvoti tik apie save, ar ne? Juk neaišku su kokiu imunitetu kartu palatoje gulės mamytė ir kitas naujagimis? ir tarpusavio ryšiai šeimoje čia absoliučiai nei prie ko. Tiesiog reiktų paisyti elementarių dalykų. na, bet kokiu atveju--sėkmės 

Dabartinėj visuomenėj kitaip neįmanoma: kiekvienas turim galvoti apie save. Kiti apie mus galvos nesuka

QUOTE(Lululu @ 2008 01 27, 12:51)

Mane paleido trečią dieną, nes jaučiausi puikiai.