Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 30, 14:49)
Dabartinėj visuomenėj kitaip neįmanoma: kiekvienas turim galvoti apie save. Kiti apie mus galvos nesuka  mirksiukas.gif Daug priklauso nuo kartu gulinčios mamytės: su viena gali susitarti, kad lankytojų nepriimsit, o kita nesileis į kalbas.

vat būtent, kad dabar kiekvienas galvoja tik apie save, o nori, kad kiti galvotų tik apie jį lotuliukas.gif bet kokiu atveju algtis taip, kad ir tau gerai ir kitam nepakenktum, pradėti reiktų nuo savęs.
Atsakyti
o kiek laiko maždaug daro tą Cezario operaciją? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2008 01 24, 17:34)
O kam ten vyrui būti? Nėra reikalo vyrui žmonos žarnas matyti. Dar supanikuos. Ar šiaip nualps. Visgi operacinė sterili vieta, geriau, kad pašaliniai ten nevaikščiotų.

nu kas ten žiūrės ... nemanau kad jis ir norės, bus man prie galvos ir tiek.
tiesiog kad su manimi būtų per operaciją, juk MŪSŲ VAIKUTIS GIMS wub.gif
kad kartu jy pamatytume wub.gif

tik nežinau ar ymanoma, na ar daktara leidžia?

po kiek laiko po cezario atneša vaikuty mamai?
Atsakyti
per cezari jokiu budu negalima niekam but operacinei schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 31, 00:02)
nu kas ten žiūrės ... nemanau kad jis ir norės, bus man prie galvos ir tiek.
tiesiog kad su manimi būtų per operaciją, juk MŪSŲ VAIKUTIS GIMS wub.gif
kad kartu jy pamatytume wub.gif

tik nežinau ar ymanoma, na ar daktara leidžia?

po kiek laiko po cezario atneša vaikuty mamai?

Žmonyte, žinok man atrodo AK tikrai neleis unsure.gif Bet vyras būna gana arti, čia pat už durų, maniškis iškart išgirdo dukrytės riksmą, ir jau tada nubėgo žiūrėt kaip ją tvarko.
Trunka cezaris apie pusvalandį, paskiau statomos lašelinės, todėl vaikelį su jomis sunku prižiūrėt verysad.gif Gali atiduoti, kai jas nuima, po kokių 12 val. berods g.gif Pas mane mažylė būtent po tiek laiko ir atkeliavo.
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 01 27, 13:51)
Mergaitės, kurioms darė cezarį AK, kiek dienų ligoninėje reikia gulėti po operacijos? smile.gif

aš buvau 5 dienas. Turbūt laiko tiek, kiek prireikia žaizdai išgyti - siūlus ištraukia ir paleidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš laukiuosi dvynukų. Žadu gimdyti AK, nes kaip ne kaip neonatalogijos centras. Tikiuosi pagimdyti pati( kaip Dievas duos). blink.gif Su niekuo nesitariau.Girdėjau gydytojai profesionalūs, pas ką papulsiu,pas tą. Tik norėjau paklausti dėl epidūro. Aš jo kaip ir nenoriu, nes stuburui kenkia. Bet jei jau neiškęsiu skausmo, tai ką, galima bet kada paprašyti? Ir be jokių priekaištų atliks nejautrą? g.gif
Atsakyti
as pati gimdziau šioje klinikoje, labai patiko jokių problemų nebuvo nei su epidurine nei su gimdymu,kai darė epidurinį nieko nejaučiau nei kaip įdūrė nei kaip ištraukė,o ir kitas dienas jaučiaus puikiai.be to žiūrint dar kas daro!
Atsakyti
Taip, epiduro gali prasyt bet jei kaklelis jau bus daugiau nei perpus atsiveres jau niekas nedarys jum epiduro, nes paskui gali jums neiseit vaiko istumt..
Atsakyti
oi oi skaitau skaitau ir nezinau ka cia daryt blink.gif gimdyt kovo viduryje ir galvoju ar cia tartis ar cia ne,lankausi pas gydytoja kuri pati dirba AK bet ji deja gimdymu nepriimineja,prasiau jos pagalbos kad padet susirasti ten gera gydytoja kuri mane pasitiks per gimdyma tai ji man sako kad tau neapsimoka nes ko gero man darys cezari,tai sako kam tau tartis jeigu vistiek pjaus.
tai va ir nezinau ka daryt ar vaziuot taip,ar tikrai nereikia tartis jeigu beveik 90 proc.kad darys cezari.padekit apsispresti visai pasimetus esu,beto busiu per gimdyma busiu viena mano vyras isvykes ir negales gryzti.taip bijau viena vaziuot unsure.gif
Atsakyti
ziurint kai su pinigeliais, ar negaila to tukstantelio?jai ne tai tarkis, jai gaila tai vistiek tarkis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
mano irgi isvaziaves gal gris i gimdyma o gal ir ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 31, 20:37)
ziurint kai su pinigeliais, ar negaila to tukstantelio?jai ne tai tarkis, jai gaila tai vistiek tarkis mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
mano irgi isvaziaves gal gris i gimdyma o gal ir ne wub.gif

O iš kur tokios sumos? blink.gif
Atsakyti