Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu susigrąžinti meilę...

QUOTE(Honey @ 2007 12 17, 13:35)
O gal man kas nors logiškai paaiškins, kodėl kai kurie vyrai sugrįžta?
Mano situacija tokia - išsiskyrėme prieš kelerius metus (susituokę nebuvome, bet draugavom visai netrumpai), nuo to laiko daugiau nesimatėme, nes skyrybos buvo labai komplikuotas laikotarpis mums abiems, maniau, kad daugiau gyvenime su juo nebebendrausiu ir jis turbūt apie tą patį mąstė. Bet štai, prieš kelis mėnesius jis man pradėjo rašyt žinutes, nieko intymaus ar užslėpto, tokius kasdieninius dalykus. Na, aš nieko prieš, pykčio kaip ir nebelaikau, jausmų irgi (turiu vyrą, su kuriuo ruošiamės susituokti), bet kyla klausimas - jei tiek laiko vienas kito akyse nematėm, tai kas jį paskatino? Smalsumas? Pati tiesiogiai užklaust nedrįstu, bet įdomu biggrin.gif Kaip jūs manote?  ax.gif

santykiu recidyvas gal? Arba, kaip variantas - dabar su kazkom ishsiskyre ir tu esi it panaceja nuo skausmo... nes kazkaip, kai uzhplusta nesekmes kokios nors, tai prisimeni kas buvo gero. IR SU KUOM.
Papildyta:
Tokiais atvejais padideja rizika buti ishnaudotai. Jo skausmas praeis, ir galesi sedeti su savo viltim viena pati per naujukus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 12 17, 16:26)
santykiu recidyvas gal? Arba, kaip variantas - dabar su kazkom ishsiskyre ir tu esi it panaceja nuo skausmo... nes kazkaip, kai uzhplusta nesekmes kokios nors, tai prisimeni kas buvo gero. IR SU KUOM.
Papildyta:
Tokiais atvejais padideja rizika buti ishnaudotai. Jo skausmas praeis, ir galesi sedeti su savo viltim viena pati per naujukus.

na, aš su juo susitikt realiai tikrai nežadu, o mes ir gyvenam labai toli vienas nuo kito. bendrauju iš mandagumo žinutėmis kartais ir nesileidžiu į praeities labirintus - kas buvo ir kas ne smile.gif man tiesiog smalsu nerealiai, kas paskatina vyrus vėl bendrauti su tomis, su kuriomis jau senai nieks neriša ir ateity niekas neriš.
o kitą variantą esu sugalvojusi, jog kiek žinau jis dabar neturi jokios merginos, tai gal trūksta jam kokio nors artumo (ne seksualinį turiu galvoj ax.gif ), o mes visai puikiai sutardavom, tai gal ilgisi to. nesakau, kad manęs, bet būtent to, kas buvo.
Atsakyti
Atgaivinau seną temelę, Aš NORIU SUSIGRĄŽINTI MEILĘ, buvo ilga meilė, nemažai metų, dabar jis dvejoja, nenori susitikt, kalbėt, prašo nespaust jo, ką aš iš savo pusės galėčiau padaryt? Tikriausiai nieko, tiesiog sėdėt ir laukt, nes aš be jo negaliu gyvent unsure.gif O laukt taip sunku....
Atsakyti
laukt sunku, bet reikia laukti laukti ir jai neaiteis ta laimigoji minutė reiškia taip lemta
Atsakyti
Na aš galvoju vistiek geriau laukti ir tikėtis, negu visai nuleist rankas... Gal žmogui tik reikia laiko susiprasti, nežinau sunku ką pasakyt, kai nekalba jisai, tik bijau, kad taip ir nesulauksiu jo sugrįžimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 20, 20:20)
Na aš galvoju vistiek geriau laukti ir tikėtis, negu visai nuleist rankas... Gal žmogui tik reikia laiko susiprasti, nežinau sunku ką pasakyt, kai nekalba jisai, tik bijau, kad taip ir nesulauksiu jo sugrįžimo  unsure.gif

Kiek laiko buvot kartu? Kodėl išsiskyrėt? ax.gif
Atsakyti
7 metai, jo iniciatyva, manau baimė žengti sekantį žingsnį, kartu gyvent, planuot kažką, jis abejoja jausmais unsure.gif
Atsakyti
Todėl matyt ir nenori grįšt, kad abejoja...reikia su tuo susitaikyti..na gal ir laukti gyvenant savo gyvenimą.
Atsakyti
na kas man ir belieka, nes negalėčiau nei pažiūrėt į kitą, nors šis ir yra įskaudinęs, bet myliu aš tą nenaudėlį ir jei jis negrįš pas mane, ilgai žaizdas laižysiuosi verysad.gif
Atsakyti
Senai pabėgo?
Atsakyti
Cashmere, nedėkit jūs į jį visų savo vilčių, jūs gyvenkite savo gyvenimą, žmogaus nespauskite. Jeigu apsispręs ir nebus per vėlu - susieisit. Vienaip ar kitaip gyvenimas visada sustato į savo vietas viską kaip reikia.
Kitąvertus, juk kai myli žmogų ir nori būti, nekyla absoliučiai jokių abejonių. Nekyla išvis jokių kitų pašalinių minčių. O jei žmogus net nebendrauja, susitikti nenori, jį kankina abejonės, manau, iš to nieko gero. Jūsų vienos begalinės meilės neužteks jūsų abiejų santykiam palaikyti.
Atsakyti
Neseniai pabėgo, ne pilna savaitė unsure.gif

Mocha tu teisi kiekvienu žodžiu, žinau, kad kai myli tada visos problemos išsprendžiamos... Puikiai tai suprantu, tiesiog per daug myliu tą žmogų, dėl to sunku paleisti, juk planavom savu laiku vaikučius, šeimą, bendrus namus verysad.gif
Atsakyti