Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

Oi tai gerai, kad mano Adrianas dūksta thumbup.gif , kartais taip norėčiau iš šalies jam nematant pastebėti savo vaiką, ką jis ten veikia, kaip bendrauja, ką kalba, ar dažnai pykstasi smile.gif.
Aš irgi girdėjau, kad naują grupę atidarė, o šioje tikrai manau per mažai erdvės tiek vaikučių sad.gif, bet darželis ne guminis, o vaikų į darželį norinčių vis daugėja.
Aš saviškį iš anksto ruošiau, kai man pasakė, kad ten bus lovos kažkaip iš spintų ištraukiamos po keturias, sakiau jau, "oi kokios įdomios bus pas jus lovos, iš spintos išsitrauks, na kad tipo čia faina labai smile.gif", tai maniškis buvo labai susidomėjęs kaip ten tos lovos ir pasakojo su dideliu susidomėjimu, kad daug daug lovų iš spintos auklėtoja padaro biggrin.gif . Bet toje pačioje patalpoje ir žaisti ir valgyti ir miegoti sad.gif, gaila, kad jie neturi atskiro miegamojo, nes juk ir užmigti daug lengviau, kai neblaško aplink krūva žaislų. Maniškis mane vakar, kai atėjau pasiimti paėmė už rankos ir visas patenkintas savimi, kaip kokį stebuklą vedė parodyt, kad jis padarė sysiu į glozetą biggrin.gif , nes namuose tai tik į puodą daro. Tai man baisu buvo, kaip ten jam bus, kai ten glozetas, yra du puodukai, bet jų tai daug gi. Nors sakė kiti vaikai be problemų moka į glozetą padaryti, bet jie ir ūgiu visa galva didesni už maniškį smile.gif.
Atsakyti
Aige, čia tu apie mūsų Adomą kalbi, kur jau seniai lanko, toks didelis vyras? Aš jo verkiančio nesu mačiusi smile.gif. Kažkurį rytą tiesa, kai pirmą kart į naują grupę atėjo su tėčiu, tai buvo trumpam susigraudinęs, bet užkalbinau ir jau žaidė su mašinom smile.gif. Ir šiandien pasiemęs ryte knygutę savo skaitė ir vertė Edgarą klausyti, ką jis pasakoja biggrin.gif apie varlytę ir jos mamytę smile.gif. Ar čia koks naujas Adomas dar vienas yra, kurio dar nepažįstu?
Atsakyti
Mes irgi lovas stebuklingomis vadinam lotuliukas.gif , čia tik forume parašiau nuomonę- juk skaityti nemoka biggrin.gif .Mamoms visada įdomu ką veikia jų vaikai likę be tėvų globos, čia toks pirmas žingsnis link suaugusių pasaulio.Oi, kaip anksti unsure.gif
Na manykim , kad į lauką ves, kuo labai abejoju, nes girdejau visokiu nuomoniu šia tema o tada bus laiko ir grupes išvėdinti.Be je per susirinkimą bus svarstomas pasiūlymas dėl žaliuzių, kas už kas prieš.Reik pasieškoti palankių kainų.Einu prašyti, kad atspausdintų pasiūlymą, ale įtariu kainuos doh.gif

Papildyta:

Meškučių grupėj (aukl Jūratė ir Gintarė) šviesiaplaukis, rudaakis, niu pats gražiausias tongue.gif , nuostabiausias, visada su meškučiu po pažasčia-ZIKU. Bet nedidelis -na iš kitų neišsiskiria ūgiu, o pločiu tuo labiau. mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir į naują grupę tėtis dar nevedė smile.gif
Atsakyti
A reiškias naujokas smile.gif, gaila mes visada beveik paskutinį paimam sad.gif, iš toli per kamščius kol atvažiuojam, tai vaikučių nebedaug būna likę, tai kai anksčiau pavyks, būtinai su naujais susipažinsiu, bet tai, kad mano gi pats gražiausias biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruby @ 2007 09 12, 11:22)
A reiškias naujokas smile.gif, gaila mes visada beveik paskutinį paimam sad.gif, iš toli per kamščius kol atvažiuojam, tai vaikučių nebedaug būna likę, tai kai anksčiau pavyks, būtinai su naujais susipažinsiu, bet tai, kad mano gi pats gražiausias  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne nenaujokas, mes buvom grupej su Paulium, Žygintu,Nora.Gal jūs ne iš tos grupės, nes šitoj tai mano pats pačiausias wub.gif flirt.gif hihihi.gif
O šiaip tai visi vaikučiai wub.gif .Aš klausdavau kokia mergaitė graži-sakydavo Ambjeje-Gabrielė biggrin.gif
Atsakyti
Tai visai nebesupranu smile.gif, mano vaikas meškučių grupėje, čia kur antrame aukšte, bet prieš tai jis buvo nykštukų grupėje, ten nebuvo tokių vaikučių, kur tu vardini smile.gif, buvo tik Gabriėlė, tokia aukšta, graži mergaitė, bet šiemet nemačiau dar. Tai mes toje pačioje grupėje ar ne? Ar čia tipo abi lopšelines į vieną sujungė?
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 09 12, 06:54)
Mes irgi lovas stebuklingomis vadinam  lotuliukas.gif , čia tik forume parašiau nuomonę- juk skaityti nemoka  biggrin.gif .Mamoms visada įdomu ką veikia jų vaikai likę be tėvų globos, čia toks pirmas žingsnis link suaugusių pasaulio.Oi, kaip anksti  unsure.gif
Na manykim , kad į lauką ves, kuo labai abejoju, nes girdejau visokiu nuomoniu šia tema o tada bus laiko ir grupes išvėdinti.Be je per susirinkimą bus svarstomas pasiūlymas dėl žaliuzių, kas už kas prieš.Reik pasieškoti palankių kainų.Einu prašyti, kad atspausdintų pasiūlymą, ale įtariu kainuos doh.gif

Papildyta:

Meškučių grupėj (aukl Jūratė ir Gintarė) šviesiaplaukis, rudaakis, niu pats gražiausias tongue.gif , nuostabiausias, visada su meškučiu po pažasčia-ZIKU. Bet nedidelis -na iš kitų neišsiskiria ūgiu, o pločiu tuo labiau. mirksiukas.gif
Papildyta:

O kada cia tas susirinkimas turi vykti,nes nieko tokio negirdejau ax.gif
Atsakyti

! 
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. <span style='color:purple'>Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. </span>Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.

P.s. susikurkite temą bendraminčiuose ir ten plepėkite apie vaikus, ką jie valgė, kaip nuėjo ir t.t. ši tema skirta darželiui.
Atsakyti
Supratom, mamos kurkim tema bendraminciuse,kuri tai padarys???As darbe ax.gif Jei nieks nesukurs, grizus sukursiu, iki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 09 13, 05:39)
Supratom, mamos kurkim tema bendraminciuse,kuri tai padarys???As darbe ax.gif Jei nieks nesukurs, grizus sukursiu, iki. 4u.gif

Mamytes as sukuriau tema bendraminciuose
Vilniaus Purienuos darzelio mamytes biggrin.gif taip kad visu laukiam ten.
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 09 13, 15:01)
Mamytes as sukuriau tema bendraminciuose 
Vilniaus Purienuos darzelio mamytes biggrin.gif taip kad visu laukiam ten.

Čia
http://www.supermama...;#entry11711136
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 09 12, 08:54)
Mes irgi lovas stebuklingomis vadinam  lotuliukas.gif , čia tik forume parašiau nuomonę- juk skaityti nemoka  biggrin.gif .Mamoms visada įdomu ką veikia jų vaikai likę be tėvų globos, čia toks pirmas žingsnis link suaugusių pasaulio.Oi, kaip anksti  unsure.gif

Papildyta:

Papildyta:

Oi jus mamos mamos, niekaip neatpainiojat ir vis maisot "meskucius" ir "rudnosiukus"...Jurate ir Gintare dirba "Rudnosiuku" grupeje, o ne "meskuciu" Va taip ir prasideda pletkai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaresa: 20 rugsėjo 2007 - 20:53