Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(gintaresa @ 2007 09 20, 22:50)
Oi jus mamos mamos, niekaip neatpainiojat ir vis maisot "meskucius" ir "rudnosiukus"...Jurate ir Gintare dirba "Rudnosiuku" grupeje, o ne "meskuciu" Va taip ir prasideda pletkai...

Jau išsiaiškinom kas yra kas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!as noriu suzinoti ar yra mamu kuriu vaikuciai lanko ''nykstuku''grupe? bigsmile.gif Kaip jums ta situacija su aukletojomis?!Mano vaikui tai baisiausias kosmaras yra MAISTAS,eina i darzeli ir praso kad nenoriu valgyt pas ''leles''
Atsakyti
QUOTE(Tutev @ 2007 10 11, 15:23)
Sveikos mamos!as noriu suzinoti ar yra mamu kuriu vaikuciai lanko ''nykstuku''grupe? bigsmile.gif  Kaip jums ta situacija su aukletojomis?!Mano vaikui tai baisiausias kosmaras yra MAISTAS,eina i darzeli ir praso kad nenoriu valgyt pas ''leles''

O man tai maistas visai patiko, kiek mačiau rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas is mamyciu gali parasyti atsiliepimus, apie darželyje dirbancia logopede.

aciu
Atsakyti
labukas 4u.gif

nuo rudens vesiu vaika i si darzeli, nes kitur niekur nepriima, o sis man nelabai patinka, direktore gruboka ir kai atejau tai virejos tarpusavy keikesi unsure.gif siaip aplinka nepatinka, bet neturiu kitos iseities..... gal kas galite papasakoti, kokia dabar ten situacija? kaip vaikai? kaip aukles? nes maniskis eis i grupe nuo 3 metu, o jau rudeni jau bus 3.8 ir direktore sake kad dvi gr susijungs ir gr bus po 20-25 vaikus blink.gif argi taip galima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studenciuke: 08 vasario 2008 - 15:34
sveika,studenciuke,jaigu tau nepatiko sis darzelis ir aplinka,tai kam ruosies vesti nuo rudens,mes si darzeli lankome nuo 2metuku,ir esu labai patenkinta,aukletojos nuostabios,ir vaikas noriai eina i darzeli,daug uzsiema su vaikais,veiklas veda,sporto salei sportuoja,labai daug zaislu skirtam sportui, thumbup.gif ,kaip ateinu vaika paimt,tai net nenori eit,sako mamyte ko taip anksti paemi g.gif ,nes nori dar pazaist 4u.gif ,as tai jokiu priekaistu neturiu,ir direktore maloni bigsmile.gif , thumbup.gif
Atsakyti
Kartais pirmas įspūdis būna apgaulingas.Direktorė, kaip direktorė normali, griežta, negali visos būti saldžios. Aplinka normali, žaisliukus superka tėveliai, grupės reikmėm irgi renkami pibigėliai, na kaip ir visur. Pirmus metus man labai nepatiko, kad nevedė į lauką, nuo spalio iki pat pavasario-jau pliusas buvo , koki +8 bet neveda-nes vėjas.Na šiuo metu veda, ir žiemą ėjo. Turim nuostabią auklėtoją GINTARĘ vaikai similėjo į ją, kai atvedu ryte-tai dainuoja , šoka, auklėtojos iniciatyva nupirko tėvai kastuvus sniegui kasti (juokavom, kad kiemsargio nereiks vaikai nukas takelius) tai laimės kiek būna, kai sniego yra. Sniegingą dieną po lauko visi radiatoriai iškabinėti vaikų džiūnančiais rūbais.Tikrai smagu. Akvariumą turi su žuvyte Barbora wub.gif
Maistelis geras, o kad virėjos keikiasi, na by tik ne prie vaikų....
Nueikit su vaikučiu dar kartelį ir be jokių išankstinių nuostatų-užeikit į grupes, apsidairykit-patiks. wub.gif
Atsakyti
dekui jums labai, tikrai nuraminot 4u.gif na man nepatiko labiausei kad lauke kiemas netvarkingas, nera normalios tvoros, eina kas nori ir tos pavesines apypaisytos keiksmazodziais verysad.gif zinoma visur reikia pinigeliu, gaila kad musu darzeliu nelabai kas rupinasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 02 14, 18:18)
dekui jums labai, tikrai nuraminot  4u.gif na man nepatiko labiausei kad lauke kiemas netvarkingas, nera normalios tvoros, eina kas nori ir tos pavesines apypaisytos keiksmazodziais verysad.gif zinoma visur reikia pinigeliu, gaila kad musu darzeliu nelabai kas rupinasi unsure.gif

Tai kad visur reik pinigų, o nuo keiksmažodžių ir kitokių bjaurysčių neesame apsaugoti niekur.Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
As saviske vedu i si darzeli ir atsidziaugt negaliu,aukletojos geros,maistas vaikui patinka,o dabar mano dukrytei didziausia bausme ,jei pasakau ,kad ji neeis i darzeli,taip pat nuo rudens zadu leisti savo antra mergyte,kuri prisiklausius seses irgi labai nori i darzeli smile.gif
Atsakyti
kaip smagu smile.gif tikiuosi ir maniskiui patiks, nes mums tai jau bus 3 darzelis doh.gif is pradziu kol kaune gyvenom, tai ten lankem, na atrodo ir darzas geras, bet stresas jam buvo, ir nelaimingas buvo ten, po to mazeikiuose lanke, tai ten irgi superinis darzelis ir jam jis labai patiko, tai su malonumu eina, nu dabar kai jau galutinai i vilniu persikelem, tai sis darzelis jau kaip ir ilgam smile.gif tikiuosi patiks smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte lanko si darzeli nuo rugsejo menesio ir labai dziaugiuosi kad jokiu problemu nebuvo smile.gif maistas normalus, aukletojos geros thumbup.gif
Atsakyti