Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

eisim ir mes siandien prasytis kad anksciau mus priimtu, nes tik nuo rugsejo uzsirasem, o as jau kita menesi i darba keliauju smile.gif
Atsakyti
nu va nuvedziau savo pipira ir labai jam patiko ten, bet direktore uztikrino kad vietu nera ir gal tik rugseji pavyks pakliut verysad.gif norejau kad mamytes kurios vedat vaikucius nuo 3 metu i grupe pasiteirautu savo auklyciu ar tikrai nera vietu ar direktorei tiesiog reikia pinigeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 03 18, 14:24)
nu va nuvedziau savo pipira ir labai jam patiko ten, bet direktore uztikrino kad vietu nera ir gal tik rugseji pavyks pakliut verysad.gif  norejau kad mamytes kurios vedat vaikucius nuo 3 metu i grupe pasiteirautu savo auklyciu ar tikrai nera vietu ar direktorei tiesiog reikia pinigeliu g.gif

anksciau ten vietu budavo mus be jokiu problemu priime, bet dabar tai man rodos tikrai vietu nelabai yra g.gif o i kokia grupe vedet?
Papildyta:
QUOTE(Tutev @ 2007 10 11, 14:23)
Sveikos mamos!as noriu suzinoti ar yra mamu kuriu vaikuciai lanko ''nykstuku''grupe? bigsmile.gif  Kaip jums ta situacija su aukletojomis?!Mano vaikui tai baisiausias kosmaras yra MAISTAS,eina i darzeli ir praso kad nenoriu valgyt pas ''leles''

mes einam i nykstuku grupe bigsmile.gif omaistas tai manau neblogas ten nes dukryte mano tai valgymu nelabai pasizymi o darzelyje valgo ir karais pakartoti papraso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 02, 19:27)
anksciau ten vietu budavo mus be jokiu problemu priime, bet dabar tai man rodos tikrai vietu nelabai yra  g.gif o i kokia grupe vedet?
Papildyta:

as i grupe nevedziau, ejau pas direktore, ji sake kad vietu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 02, 19:49)
as i grupe nevedziau, ejau pas direktore, ji sake kad vietu nera verysad.gif

tai bet jei jus priims nuo rugsejo tai nesuprantu kodel dabar negalit eiti visgi jus jau vieta kaip ir uzsirezervavusi g.gif man sakius buvo direktore kad dabar su vietom problema g.gif bet bandykit dar pas ja eiti, nes ji sukalbama yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 03 balandžio 2008 - 09:03
QUOTE(justina_r @ 2008 04 03, 10:00)
tai bet jei jus priims nuo rugsejo tai nesuprantu kodel dabar negalit eiti visgi jus jau vieta kaip ir uzsirezervavusi  g.gif  man sakius buvo direktore kad dabar su vietom problema  g.gif  bet bandykit dar pas ja eiti, nes ji sukalbama yra  smile.gif

bandysiu eiti, dekui labai uz palaikyma 4u.gif man tikrai labai reikia vietos, nes nuo balandzio vidurio pradedu dirbti, o uz aukle nesugebesiu sumoketi verysad.gif nors direktore tvirtai tikino kad tikrai jokiu sansu verysad.gif gal reikia kokiu saldainiu ar dar ko nors nesti.... unsure.gif ji ir nuo rugsejaus sake kad negarantuota ta musu vieta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 03, 10:05)
bandysiu eiti, dekui labai uz palaikyma 4u.gif  man tikrai labai reikia vietos, nes nuo balandzio vidurio pradedu dirbti, o uz aukle nesugebesiu sumoketi verysad.gif  nors direktore tvirtai tikino kad tikrai jokiu sansu verysad.gif  gal reikia kokiu saldainiu ar dar ko nors nesti.... unsure.gif ji ir nuo rugsejaus sake kad negarantuota ta musu vieta verysad.gif

manau kad nepamaisys saldainiai 4u.gif bandykit eit, papasakokit kokia situacija, nemanau kad nebutu galima ko nors padaryti nes gi nera taip ten kad maziuku grupese butu po kokiu 20 vaiku ir kad jau niekaip iterpti jusiskio negaletu doh.gif tikiuosi kad pavyks jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
nepavyko verysad.gif sake kad grupes ir taip perpildytos, ir kad cia daugiau nevaikstineciau iki rugsejo, o ir rugseji neaisku ar vieta bus, nes pries mane didele eile unsure.gif

zodziu................
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 10, 10:14)
nepavyko verysad.gif  sake kad grupes ir taip perpildytos, ir kad cia daugiau nevaikstineciau iki rugsejo, o ir rugseji neaisku ar vieta bus, nes pries mane didele eile unsure.gif

zodziu................

labai gaila del jusu verysad.gif jau galvojau gal vaikuciai i viena grupe eitu.... na tikekimes kad rugseji gausit vieta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 15, 20:24)
labai gaila del jusu  verysad.gif  jau galvojau gal vaikuciai i viena grupe eitu.... na tikekimes kad rugseji gausit vieta  unsure.gif

gal kai turesit laiko galime susitikt, vaikus supazindint, nes mano zuikis cia dar neturi draugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 16, 08:41)
gal kai turesit laiko galime susitikt, vaikus supazindint, nes mano zuikis cia dar neturi draugu 4u.gif

butu saunu, nes tarp vaikuciu tik pora savaiciu skirtumas thumbup.gif tik mes siuo metu isvykusios (truputi atostogaujam biggrin.gif ) ir busim tik geguzes vidury 4u.gif tai butu tikrai saunu vaikucius supazindinti drinks_cheers.gif o siaip tai mes fabijoniskese gyvenam gal ir jus kur netoli? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 16, 12:12)
butu saunu, nes tarp vaikuciu tik pora savaiciu skirtumas  thumbup.gif  tik mes siuo metu isvykusios (truputi atostogaujam  biggrin.gif ) ir busim tik geguzes vidury  4u.gif  tai butu tikrai saunu vaikucius supazindinti  drinks_cheers.gif o siaip tai mes fabijoniskese gyvenam gal ir jus kur netoli?

biggrin.gif mes tai virsuliskese gyvenam, nu gal kaip nors i svecius ateisit, arba mes 4u.gif
Atsakyti