eisim ir mes siandien prasytis kad anksciau mus priimtu, nes tik nuo rugsejo uzsirasem, o as jau kita menesi i darba keliauju

nu va nuvedziau savo pipira ir labai jam patiko ten, bet direktore uztikrino kad vietu nera ir gal tik rugseji pavyks pakliut
norejau kad mamytes kurios vedat vaikucius nuo 3 metu i grupe pasiteirautu savo auklyciu ar tikrai nera vietu ar direktorei tiesiog reikia pinigeliu

QUOTE(studenciuke @ 2008 03 18, 14:24)
nu va nuvedziau savo pipira ir labai jam patiko ten, bet direktore uztikrino kad vietu nera ir gal tik rugseji pavyks pakliut
norejau kad mamytes kurios vedat vaikucius nuo 3 metu i grupe pasiteirautu savo auklyciu ar tikrai nera vietu ar direktorei tiesiog reikia pinigeliu 

anksciau ten vietu budavo mus be jokiu problemu priime, bet dabar tai man rodos tikrai vietu nelabai yra

Papildyta:
QUOTE(Tutev @ 2007 10 11, 14:23)
Sveikos mamos!as noriu suzinoti ar yra mamu kuriu vaikuciai lanko ''nykstuku''grupe?
Kaip jums ta situacija su aukletojomis?!Mano vaikui tai baisiausias kosmaras yra MAISTAS,eina i darzeli ir praso kad nenoriu valgyt pas ''leles''

mes einam i nykstuku grupe

QUOTE(justina_r @ 2008 04 02, 19:27)
anksciau ten vietu budavo mus be jokiu problemu priime, bet dabar tai man rodos tikrai vietu nelabai yra
o i kokia grupe vedet?
Papildyta:

Papildyta:
as i grupe nevedziau, ejau pas direktore, ji sake kad vietu nera

QUOTE(studenciuke @ 2008 04 02, 19:49)
tai bet jei jus priims nuo rugsejo tai nesuprantu kodel dabar negalit eiti visgi jus jau vieta kaip ir uzsirezervavusi

QUOTE(justina_r @ 2008 04 03, 10:00)
tai bet jei jus priims nuo rugsejo tai nesuprantu kodel dabar negalit eiti visgi jus jau vieta kaip ir uzsirezervavusi
man sakius buvo direktore kad dabar su vietom problema
bet bandykit dar pas ja eiti, nes ji sukalbama yra 

bandysiu eiti, dekui labai uz palaikyma

QUOTE(studenciuke @ 2008 04 03, 10:05)
bandysiu eiti, dekui labai uz palaikyma
man tikrai labai reikia vietos, nes nuo balandzio vidurio pradedu dirbti, o uz aukle nesugebesiu sumoketi
nors direktore tvirtai tikino kad tikrai jokiu sansu
gal reikia kokiu saldainiu ar dar ko nors nesti....
ji ir nuo rugsejaus sake kad negarantuota ta musu vieta 

manau kad nepamaisys saldainiai

nepavyko
sake kad grupes ir taip perpildytos, ir kad cia daugiau nevaikstineciau iki rugsejo, o ir rugseji neaisku ar vieta bus, nes pries mane didele eile
zodziu................

zodziu................
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 10, 10:14)
nepavyko
sake kad grupes ir taip perpildytos, ir kad cia daugiau nevaikstineciau iki rugsejo, o ir rugseji neaisku ar vieta bus, nes pries mane didele eile
zodziu................

zodziu................
labai gaila del jusu

QUOTE(justina_r @ 2008 04 15, 20:24)
labai gaila del jusu
jau galvojau gal vaikuciai i viena grupe eitu.... na tikekimes kad rugseji gausit vieta 

gal kai turesit laiko galime susitikt, vaikus supazindint, nes mano zuikis cia dar neturi draugu

QUOTE(studenciuke @ 2008 04 16, 08:41)
gal kai turesit laiko galime susitikt, vaikus supazindint, nes mano zuikis cia dar neturi draugu 

butu saunu, nes tarp vaikuciu tik pora savaiciu skirtumas

QUOTE(justina_r @ 2008 04 16, 12:12)
butu saunu, nes tarp vaikuciu tik pora savaiciu skirtumas
tik mes siuo metu isvykusios (truputi atostogaujam
) ir busim tik geguzes vidury
tai butu tikrai saunu vaikucius supazindinti
o siaip tai mes fabijoniskese gyvenam gal ir jus kur netoli?