Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(studenciuke @ 2008 04 16, 13:11)
biggrin.gif mes tai virsuliskese gyvenam, nu gal kaip nors i svecius ateisit, arba mes 4u.gif

sutarta drinks_cheers.gif tai geguzi ir pasimatysim (na kai mes is savo atostogu grisim) thumbup.gif na manau kad iki to laiko dar susirasysim mirksiukas.gif mano pastas justina85@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 16, 15:28)
sutarta  drinks_cheers.gif  tai geguzi ir pasimatysim (na kai mes is savo atostogu grisim)  thumbup.gif na manau kad iki to laiko dar susirasysim  mirksiukas.gif  mano pastas justina85@gmail.com   4u.gif

mirksiukas.gif tai ziurekit pailsekit gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 16, 16:40)
mirksiukas.gif tai ziurekit pailsekit gerai 4u.gif

aciu mirksiukas.gif jau baigia man ir atsibosti tas poilsis biggrin.gif laukiu nesulaukiu susitikimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 03 18, 13:24)
nu va nuvedziau savo pipira ir labai jam patiko ten, bet direktore uztikrino kad vietu nera ir gal tik rugseji pavyks pakliut verysad.gif  norejau kad mamytes kurios vedat vaikucius nuo 3 metu i grupe pasiteirautu savo auklyciu ar tikrai nera vietu ar direktorei tiesiog reikia pinigeliu g.gif

pagalvokit, ar yra vietos, jei sarasiniu vaiku net 21....
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 04 16, 14:11)
biggrin.gif mes tai virsuliskese gyvenam, nu gal kaip nors i svecius ateisit, arba mes 4u.gif

Mergaitės čia tema apie darželį , o ne paplepesiai smile.gif

Dabar į temą:
esu pakraupusi direktorės elgesiu doh.gif , negirdėtu užsispyrimu, galios demonstravimu..........viskas prasidėjo nuo to, kad atėjo nauja puiki auklėtoja, vaikai labai pamilo ją wub.gif ir tėveliams patina, na juk svarbiausiai kai vaikas laimingas, o ne su ašaromis lieka darželį. Auklėtoja jauna, energinga, reikli ir žino savo teises , ji prašė vaikams geresnių sąlygų, ir dar kaži kuo užkliuvo direktorei, tad ji nutarė atsikeršydama pervesti auklėtoją į kitą grupę verysad.gif . Ir nors tėveliai prašo nepervesti, palikti auklėtoją, direktorė niekuo esminiu nemotyvuodama nepalieka.Per šiandieninį susirinkimą buvau pakraupusi.....vaikų gerovė nulis, tai kad dauguma tėvelių atvirai prašo palikti auklėtoją-nulis. perkelsiu ir viskas. Kai pradėjo narstyti auklėtojos darbą doh.gif visokias paskalas ir t.t. jokio fakto, tik gandai, dar atsivedė auklėtojų tarybą unsure.gif 30 metų atidirbusias pedagoges ax.gif , na ryškus kartų konfliktas.
Kaip gali toks žmogus kuriam asmeniniai interesai ir ambicijos svarbesni už vaikų dirbti darželio direktore??????
Jei ši auklėtoja liks dirbti darželį labai nustebsiu, nes tokio viešo žmogaus pažeminimo dar neesu mačiusi.Ir kaži, kaip mūsų dalyvavusių ir savo nuomonę reiškusių tėvelių vaikams tai atsilieps irgi neaišku...........
Stagnacija, teroras, kerštas-tokios nuotaikos tame daržely, kaip filme tarybinių laikų.
Atsakyti
QUOTE(vykutia @ 2008 05 25, 19:09)
Sveikos,
žiūriu yra nepatenkintų darželio "Puriena" darbu. Pati savo laiku lankiau šį darželiį, o dabar vedu savo du vaikus. Mūsų šeimyna, juo labai patenkinti, vaikai apsupti dėmesiu ir jaučiasi labai laisvai ir smagiai, maistas kokybiškas ir pakankama įvairovė. Direktorė, labai maloni moteris, visus vaikus pažįsta ir net vardus atsimena. Darželyje auklėtojų ir viso personalo dėka sukuriama puiki aplinka vaikų ugdymui. O dėl "pinigėlių", tai jei direktorė sako, kad nėra vietų, tai reiškias taip yra. Kiek pačiai teko bendrauti su šia moterimi, tai jai svarbiausia vaikų gerovė, o ne pinigai.

Be abejo jokių priekaištų maistui nėra, jis pakankamai įvairus, šiltas ir tikimės kokybiškas. vaikai jaučiasi tikrai gerai. Ypač tada kai yra su žmogumi kurį myli.
Norėčiau nesutikti su kai kuriais teiginiais-anaptol direktorė nėra maloni moteris-jei tėtis ateina pas direktorę pakalbėti kai kuriais klausimais apie vienos auklėtojos darbą, na kažkokių priekaištų gal turėjo, ir sutarė, kad viskas išliks tarp direktorės ir tėčio-dėl vaiko gerovės -ir ką gi. Direktorė iš karto pasakė kokio vaiko tėtis buvo atėjęs. Kur leiskit paklausti elementarus profesinis etiškumas. O ar kada girdėjot, kaip sprendžiami nesutarimai šiame darželį-direktorė kaip diktatorė, nepaisydama , kad šalia yra tėvai, apšaukia auklėtoją, na irgi nepavadinčiau nei maloniu, nei etišku elgesiu.
Ir paskutinis atvejis, kai keturios (nebijau žodžio sąmokslininkės) auklėtojos užpuolė vieną, dergė visokiomis paskalomis, ir nors visi tėvai reikalavo savo nesutarimus aiškintis tarpusavį tai buvo šauksmas tyruose. Visokias smulkmenas, neesminius dalykus deklaravo , kaip nusikaltimus. Na būtų juokinga , jei nebūtų graudu.
Motyvuodama-aš direktorė-ką noriu tą darau-net į raštus neatsako-neva nebūkim tokie šiuolaikiški doh.gif , ketina neva blogai dirbančią auklėtoją perkelti į mažesnių grupę, ar į į kitą grupę. Na negi ji ten pradės geriau dirbti? Kai kurios mamos vos ne maldaujamai prašė palikti, pareiškimą surašėm....na baisu, kad civilizuotame pasaulyje gali būti toks cinizmas, nesiskaitymas su vaikučiais, ir čia maloni moteriškė. Furija ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(vykutia @ 2008 05 26, 02:31)
Mieloji aige, ar Jū pati esate mačusi,kaip direktorė apšaikia savo pavaldinius, ar tiesiog nusileidžiate iki žemiausio lygio ir tiesiog sklieidžiate paskalas. Pasiūlyčiau suvaldyti savo emocijas ir ugdyti savo emocinį intelektą ir savo izeidžiamus žodzius, tokius kaip "furija" pasilaikyti sau.
Ar Jusu vaikui darželyje blogai? Ar jis nuskriaustas, nepriziuretas, jam ko nors trūksta? Ar aukletoja blogai ugdo Jūsų vaiką? Jei ne, tai koks gi Jums skirtumas kaip direktorė elgiasi su savo pavaldiniais, ne ji Jūsų vaikus "gano", o kaip visi žinome iš šalies neįsigilinus į esamas situcijas, lengviausia smerkti. Kaip jau minėjau pati užaugau tame darželyje, vaikai taip pat, su direktore santykiai nuostabūs. Kartais nereikia įlekti i kabineta su įniršiu, o jei turite kokių klausimų, galima viską spręsti labai racionaliai. 
Tad palinkečiau Jums, mielosios mamos , pirmiau apsidairyti aplinkui ir pasiieškoti savo klaidų, o ne skleisti įvairiausio pobūdžio paskalas.

Atsakau mielajai vykutia-taip aš pati dalyvavau kai direktorė šaukė ant pavaldinių.
Auklėtoja puikiai ugdo mano vaiką ir kitų tėvelių vaikus-mes visi ją mylime, ir jei būtūmėt paskaičiusi ankstesnį postą būtūmėt supratusi kodėl taip sakau. Bet auklėtoją-kurią myli vaikai direktorė perveda į kitą grupę-nes -prie visų tėvelių aiškiai pasakė-"aš direktorė , ką noriu tą darau" . Be jokio paaškinimo, be motyvų, nors susirinkimas buvo būtent dėl to ir sušauktas.
Jokių paskalų neskleidžiu-rašau viską kaip yra, kad ir kaip jums nepatinka, bet tokia tiesa, gal tiesiog kažkas paikeitė per tuos metus kai jūs užaugote.
Nei kartelio nebuvau direktorės kabinete įlėkusi, juo labiau su įniršiu, buvau man rūpimais reiklais pasikalbėti -ir kalbėjomės labai normaliai. Tad direktorės ir auklėtojų tarybos elgesiu buvome VISI dalyvavę tėveliai šokiruoti.
Tiesiog norėjau kad visi ketinantys vesti vaikus į šį darželį žinotų-jokio pastovumo, auklėtojų kaita pagal direktorės norą, štai kokia situaciją.
P.S. Apie ugdymą, auklėjimą ir vaikų priežiūrą nekalbu, nes viskas tvarkoje. smile.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau sužinoti, į kokią pradinę mokyklą eina vaikučiai, baigę šį darželį? Mes šitam rajone būsim naujokai, todėl absoliučiai nieko nežinau. g.gif
O mergytei jau rugsėjo 1 į pirmą klasę. doh.gif Neplanavom šiemet keisti gyvenamosios vietos, bet teks. Gyvensim netoli "Purienos".
Patarkit, kas galit. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2008 05 26, 22:36)
Aš labai norėčiau sužinoti, į kokią pradinę mokyklą eina vaikučiai, baigę šį darželį? Mes šitam rajone būsim naujokai, todėl  absoliučiai nieko nežinau.  g.gif 
O mergytei jau rugsėjo 1 į pirmą klasę.  doh.gif  Neplanavom šiemet keisti gyvenamosios vietos, bet teks. Gyvensim netoli "Purienos".
Patarkit, kas galit.  blush2.gif

Čia reiktų klausti informacijos mokyklų temose. mirksiukas.gif
Papildyta:
Man dar pasidarė įdomu, kad įsiregistravo naujos narės , kurios gina pavadinkim "priešingą stovyklą" ..........tiesiog šiaip įdomu bigsmile.gif

Niekas mielosios netampo mūsų už virvučių. Patys vaikai pasirenka su kuo nori būti, ir ką mylėti. wub.gif O skaudu, kad žmogus turintis valdžią ja piktnaudžiauja. Labai tikiuosi kad pasieks visais įmanomais būdais pasiekti teisybę ir nuostabi auklėtoja liks su mūsų vaikais, daugiau mums nieko nereik.
P.S. forume draudžiama skelbti vardus ir pavardes, o gal aš klystu?
Atsakyti
Na tiesiog įdomi diskusija užvirė smile.gif
Tiesą sakant nesuprantu kodėl asmeniškai Jums įdomu paskalos apie auklėtoją, jei neklystu pati pasisakėt prieš paskalas.....
Na aš savo nuomonę aiškiai išsakiau ir ne paskalų lygyje mirksiukas.gif
o jūsų turima informacija tik paskalos................ smile.gif
Džiaugiuosi , kad ši auklėtoja yra, ir kad mūsų Rudnosiukai ją myli. neketinu veltis į beprasmiškus ginčus. Gero vakaro smile.gif
Atsakyti
Aige,o i kokia grupe tavo leliukai eina?
Atsakyti
QUOTE(vykutia @ 2008 05 26, 23:41)
Ši informacija toli gražu ne paskalos.
Puiku, kad susivokėte ir nebedalyvausite diskusijoje be rimtų argumentų.

biggrin.gif jau sakiau, kad mano argumentai rimti.
QUOTE(grazute @ 2008 05 27, 10:56)
Aige,o i kokia grupe tavo leliukai eina?

Rudnosiukų. Ir mūsų auklėtoja puiki, abi geros tiesą sakant.Pasikeitė nemažai auklėtojų per du metus, visos normalios, bet vaikai pamilo vieną, o dabar ją norima iš mūsų atimti .......nors visi tėvai, išskyrus vieną (neminėsiu priežasties) prašo ją palikti.Labai gaila. verysad.gif
Atsakyti