Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

QUOTE(rutyte13 @ 2006 03 29, 18:21)
Oj tata paskambino į darbą pralinksmino biggrin.gif
Sako: Nesuprantu ko ta mažoji vaikšto triusikus susikišus i užupakalį blink.gif
Mažoji atsako: Tai čia kaip mama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tipo stringai biggrin.gif

geras thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
Mokinu savo mažulką pasakyti savo vardą, pavardę, adresą ir t.t. Klausiu:
- Koks tavo vardas?
- Vesta
- Kiek tau metų?
- Du
- Kur tu gyveni?
- Pas Laimą biggrin.gif (nu čia tipo pas mane) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vesta labai mėgsta prašyti to ko tiksliai žino, kad nėra (užsiiminėja mamos terorizmu ir artina link visiško nervinio išsekimo biggrin.gif ), pvz. babytės 11 val. vakaro, draugės iš darželio laikų ir t.t. Tada aš jai sakau, kad babytė ar draugė miega ir ateis rytoj. Sėdim vieną dieną balkone, o ji apsimeta, kad groja pianinu. Klausia manęs ką pagroti. Sakau, padainuok „Tindi rindi..“. Na ji padainuoja. Vėl klausia, ką dabar, mama, padainuoti? Sakau 2 gaidelius. O ji man: - nea mama, negalima - gaideliai miega biggrin.gif
Papildyta:
Išeiname vieną dieną su dukruže į lauką, o prie laiptinės vyriškis girtas į krumus įkritęs guli. Vesta ir sako:
- Žiūrėk mama, dėdė žolytę uosto lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikučiai tikri pokštininkai lotuliukas.gif thumbup.gif

Mykolas (2 m.) susimušė darželyje. Tėvelis vakare klausinėja:
- Mušasi tik negeri vaikai. Negalima muštis.
Mykolas:
- Niu niu niu.
- Tėvelis nesimuša.
- Geras tėvelis (paglostė).
- O Mykolas jeigu mušasi, tai negeras vaikas.
- Kaki (ir išsišiepia iki ausų visas savimi patenkintas) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sesers vaikas, eidamas penktuosius metus, savo mamai uzdave viena is tu klausimu, kuriems itin sunku rasti atsakyma.
Klausimas: "mama, kodel mano gerkle nori kalbet apie gyvenima?..."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maman: 03 gruodžio 2006 - 23:14
Pasakojojo moteriškė apie savo 2 sūnus, 10 ir 2 metų. Taigi kartą kažkur svečiuose kažkas žaidė su kompu tokį kortų žaidimą, kur nusirenginėja pana. Kai apsinuogino krūtinė 10 metų vaikinas tarė "Nuuuu ir papai!...", o mažasis "Niam niam!"
Atsakyti
Mano vyro krikšto dukra eina su mama iš darželio ir pamatė šaką gulint ant tako šalia medžio, ji ir sako:
-"Mamyte, kas čia?"
Mama:
-"Čia šaka iš medelio iškrito."
Mažoji:
-"Netilpo?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Matukui 2 met. ir ir beveik 4 men.

Kiekviena karta keisdama jam sauskelnes sakydavau: GEDA PELEDA smile.gif daryti i sauskelnes, kad jau turi daryti i puoduka...
Tai viena diena, jis ziuri filmuka ir ten pamates PELEDA (PELEDA pazysta is knyguciu) saukia: GEDA, GEDA lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 12 gruodžio 2006 - 07:29
Na čia ir juokinga ir baisoka ..
Vieną dieną nupirkau savo mažiukui (jam dabar 2m.10 men.) razinkų (valgęs jų jau gal tūkstantį kartų ) žiūriu razinkos ant žemės ir jis ten kažką žaidzia.. nu galvoju įtartinai tylu... pažiuriu į jį nu nieko.. bet toks šeštas jausmas .. kazkas ne taip.. o gi į nosį razinkų prisidėjo. Paėmiau vieną ištraukiau.Sakau kiek razinkų į nosį įsikišai, sako: diu.. (bet bligiausia, kas jis tik tą vieną skaičių pasakyti moka), tai važiavom į ligoninę rado ir antrą rolleyes.gif
Atsakyti
Gustui greit bus 3m. Labai laukia Kaledu senelio: nueina i WC ir praso duru neuzdaryti "negirdesiu kai senis saltis ateis".
Sako "ijungsiu radija" ir paspaudzia isivaizduojama mygtuka ant stalo. "dabar dainuos du gaidelius" ir pats padainuoja biggrin.gif . Paskui sako "dabar dainuos radzis biggrin.gif ir dainuoja "ka daryt... as cigonas....nieks manes nemyli...ka daryt... a-umba umba" lotuliukas.gif

Jeigu mato, kaip as plaunu grindis su sluota- kempine, tai atsinesa tikra sluota, imurgdo i vonele ir plauna kolidoriu doh.gif (grindys plaukia tongue.gif )
Atsakyti
Apie grindų plovimą...
Aš surenku iš visų kampų rūbus kuriuos reik skalbt ir pasidedu ant žemes kolidoriuje. Ir plaunu su skuduru grindis kambvariuose. Ateinu, o mano kleckas sumetęs visus rūbus i ta kibirą, juos pamurgdo ištraukia ir su jais plauna grindis... plaukia visas namas smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pushele @ 2006 12 13, 12:35)
Apie grindų plovimą...
Aš surenku iš visų kampų rūbus kuriuos reik skalbt ir pasidedu ant žemes kolidoriuje. Ir plaunu su skuduru grindis kambvariuose. Ateinu, o mano kleckas sumetęs visus rūbus i ta kibirą, juos pamurgdo ištraukia ir su jais plauna grindis... plaukia visas namas smile.gif lotuliukas.gif

Uz tai nenuobodu gyventi drinks_cheers.gif
Atsakyti