Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

oi geras maniskis ir pradejo dabar mumuot muuu tai bus mum viena diena su tevu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar grįžtam su Ugnium (2 metai) iš lauko namo. Tas nekantrauja, kad bėgtume žaisti. Palauk, sakau, tuoj kelnes persimausiu. O jis pasižiūri į mane ir užjaučiančiu balsu sako:
- Kaka...
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 03 03, 07:17)
Palauk, sakau, tuoj kelnes persimausiu. O jis pasižiūri į mane ir užjaučiančiu balsu sako:
- Kaka...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gimtadienis. 3 metukų draugės dukrytė Fausta neina žaisti su vaikais, o sėdi virtuvėj su teta. Ji siūlo eiti pažaisti su vaikučiais, o Fausta rimtu balsu atsako: „negaliu, teta, strėnos skauda“ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 03 03, 06:17)
Vakar grįžtam su Ugnium (2 metai) iš lauko namo. Tas nekantrauja, kad bėgtume žaisti. Palauk, sakau, tuoj kelnes persimausiu. O jis pasižiūri į mane ir užjaučiančiu balsu sako:
- Kaka...

QUOTE(Laimuška @ 2006 03 03, 15:48)
Gimtadienis. 3 metukų draugės dukrytė Fausta neina žaisti su vaikais, o sėdi virtuvėj su teta. Ji siūlo eiti pažaisti su vaikučiais, o Fausta rimtu balsu atsako: „negaliu, teta, strėnos skauda“ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu ko noret is tu vaiku juokuciai mazuciai drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano pipiras, kai buvo 3 metu pabuvo diena su mociute. Vakare guldau miegoti, jis protestuoja. Pagaliau nurimo, bet guli lovoje ir pats sau kalba:
-Dieve, Dieve, negaliu...kaip nenoriu miegot blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė kažką irgi apie Jėzų sakydavo, niekaip negaliu prisimint, baigiu galvą nusilaužti g.gif
Atsakyti
Sveikutės, smagu čia pas jus. Mano dukrytei liepos mėn. sueis 3m. Bet jau zbitka, būna kad doh.gif ar lotuliukas.gifbox.gif Visko.
Ir baikių prikrėtusi. Viena iš jų kai su vyru buvom parduotuvėje, sustojom tariamės kokias čia lentynėles į vonią pirkti, o šalia vaikiškų prekių skyrius (maistelis, žaisliukai, buteliukai ir pan.). Mažoji ramiai sau atsineša vaikišką šikpuodį nusimovė kelnes ir atsisėdo. O mums kaip kad multikuose būna- pamatai bet iškart nesupranti ką matai ir nereguoji. Tik paskui blink.gif ohmy.gif .Tai gerai kad dar nespėjo padaryti. Tokiu atveju turbūt tektų pirti, tik kaip reiktų prekę nešti skanuoti su turiniu ar be g.gif

kitas toks įsinęs pokštas buvo kai pradėjo eiti į lopšelį ir jau pamatė kad kiti vaikai turi pempytę. Na ką teko aiškinti kad pempytę turi tik berniukai, o mergaitės putytę. Bet vieną kartą padarė kaku į puodelį ir kad šaukia iš džiaugsmo - mama pažiūrėk pempytę padariau thumbup.gif

Atsakyti
Tetis žiūri krepšinį. Matas žaidžia su kaladėlėm šalia...
Tetukas garsiai - YES!
Matukas (2m) - TETI, nešauk, vaika gąsdini...

Išviriau sriubą. Patryniau daržoves - greiciau suvalgys, skubeti i lauką reikia.
Matas - siubyte... Mama, o kur bulvės dingo?

Atsakyti
Sėdi tėtis nuogas vonioje ant kėdės. Vesta netikėtai įpuolusi pamato tėčio daikčiuką tongue.gif Pribėga prie manęs ir susirūpinusi sako:mama, mama tėtis kėdę apsysiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Matas zaidzia, tevai ziuri kina. Rodo reklama su katinu kur ruko ir sneka.
Matas ateina atsiseda shalia. Klausiu: - Kodel nebezaidi?
Matas: - katinas sake ziureti kino pavasari.
Atsakyti
Oj tata paskambino į darbą pralinksmino biggrin.gif
Sako: Nesuprantu ko ta mažoji vaikšto triusikus susikišus i užupakalį blink.gif
Mažoji atsako: Tai čia kaip mama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tipo stringai biggrin.gif
Atsakyti