Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Man suleido doze nuskausminamuju. Neisivaizduoju, kaip gali siuti nenuskausmine, baisu! Ir priedo dar kazkokia "zvakute" i uzpakali ikiso po siuvimo, kad 6-8 val. nejausciau diskomforto smile.gif
Atsakyti
man visko prileido ir nieko nejauciau kai siuvo, o zvakute irgi gavau ir dar israse tu zvakuciu nes ziauriai skauda be ju vos paeinu doh.gif
Atsakyti
na man iskart kai gime sunelis suleido vaistu nez kokius blush2.gif buvo daug plysimu,nors nesake bet jauciau kaip siuvo,viska jauciau vis galvojau kad tik greiciau,palengvino kad vaikelis buvo ant pilvuko,galejau mintis nukreipt ax.gif
Atsakyti
Man gerai nuskausmino, kai siuvo, kad net kojos aptirpo doh.gif
Atsakyti
man suleido nuskausminimus, bet vistiek jauciau kaip siuvo, aisku neskauda, bet jausmas ne is maloniuju doh.gif
Atsakyti
man tai siuvo klitori (mergaite gimdama su ranka perplese ) tai jos ten tipo kazka purske kad nuskausmint,bet nieko nepadejo.tas siuvimas man baisiau uz gimdyma buvo,vos nuo stalo nenulipau is skausmo. doh.gif
Atsakyti
manau visada suleidzia nuskausminamus..ar ne ?
Atsakyti
Nuskausminti privalo - turime teisę to reikalauti ax.gif
Atsakyti
Netneatsimenu ar man leido nuskausminamuosius, bet viskai neskaudejo. Gal delto kad visas demesis buvo skirtas mazyliui biggrin.gif
Atsakyti
man sake,kad suleido...,bet man tai vis tiek skaudejo doh.gif
Atsakyti
Suleido ir man.
Vienos jaučia siuvimo skausmą, kitos ne. Priklauso nuo to, kaip moters organizmas reaguoja į nuskausminamuosius wink.gif Kadangi kai ten viskas plyšta (ar būna prakirpta) neužilgo didžiuliu greičiu ima tinti, gydytojas ar akušerė stengiasi siūti kuo greičiau, nes paskui per tinimą prieit ir gražiai sutvarkyt nebegali. Tai va vienoms spėja suveikti nuskausminamieji, kitoms nevisiškai, bet šiaip leidžia visoms smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man leido nuskausminamuosius ir tikrai jie padejo 4u.gif
Atsakyti