Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Man kas labiausiia gasdina,tai tas siuvimas,nes kiek is pazystamu esu girdejus,tai trys is penkiu vos nuo stalo nenusoko,kai siuve,sake taip gimdyt neskaudejo,kaip gyva siuvo,nors ten ir purske ir salde,bet nieks nesuveike,o gal tiesiog nepalauke...As nezinau kaip reiks sakyt,bet man tegul dviguba duoda doze,bet kad neskaudetu....
Atsakyti
Nieko nejutau.... doh.gif smile.gif
O ir ne apie tai galvojau.... O tik apie savo maziuka... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Tik kai spiritu ten po visko patepe buvo nemalonu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxsxx: 15 gegužės 2010 - 19:29
nuskausminamus suleidzia, bet pvz. mano atveju tai viena puse neuzsimariko (kazkodel), tai jutau viska, skausmelis tikrai nemazas blink.gif
Atsakyti
Nežinau ar leido ar ne,nes tik pagimdžius siuvo ,tai nieko nejutau,bet jau į pabaigą siuvimo pradėjau jausti doh.gif
Atsakyti
Jauciau tik, kad nuskausminamus leidzia. Vaistai, matyt, greit suveike, nes nieko nejauciau.
Atsakyti
klp gimdymo namuos gimdziau, tai suleido nuskausminamuju, visai neskaudejo, tik siaip nemalonu..bet kai galvoj ne tas rupi, tai isvis nieko tokio smile.gif tiesa, gal cia priklauso nuo to dar, kas plyso: pvz., man lupos plyso - visai neskaudejo, kai siuvo, o draugei - tarpviete, tai sake, kad jo - labai skaudejo siuvant, vos ne labiau nei gimdant...
Atsakyti
Man kirpo,neplysau.Nuskausminamuosius tiesiai "ten" susvirkste ir viskas smile.gif Jutau kaip siuva,bet skausmo jokio nejutau smile.gif
Atsakyti
Jutau viska nuo A iki Z - ir kaip nuskausminamuosius du kart leido ir purske ir vistiek kiekviena adatos duri jauciau. Siuvant istisai nervingai peda viena judinau (surieciu atleidziu), tai gydytoja uzklause kodel judinu, gal bijojo, kad neispirciau, o man galvoj tik tas ir sukosi, kad dar truputi ir spirsiu lotuliukas.gif . Bet siaip kentet galima, tik kad po gimdymo labai ramybes norisi, o dar ten krapstosi taip nemaloniai doh.gif
Atsakyti
Skaudėjo visus tris kartus. Fui...
Atsakyti
Nuskausmino, kiek žinau, bet visada man nuskausminimas suveikia pavėluotai ir siuvant po gimdymo tas pats, tai gimdyti taip neskaudėjo su skatinamaisiais be epidūrų, kai tuomet, kai siuvo.. Kaukiau nesveikai, o sesutė liepė nerėkti, nes vaiko širdutę pamesiu doh.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kaip gali skaudeti nusmausminus? Dar suprasciau, kad vienai moteriai nuskausminamieji nesuveiktu, bet cia beveik visos skundziasi g.gif
Gal cia tarp forumo dalyviu yra kokia mamyte-medike, kuri galetu tai paaiskinti?
Ir dar klausimelis - ar daro vietini nuskausminima, gimdant su epiduru?
Atsakyti
[Ir dar klausimelis - ar daro vietini nuskausminima, gimdant su epiduru?
[/quote]
gimdziau su epiduru, kai jau reikejo siuti anesteoziologe suleido dar vaistu i ta slangele kur ir epidura leidzia, tik nezinau ar tie vaistai kitokie, ar epiduras ir buvo. ir liepe akuserei palaukti 5 min. tada siuvo, nieko nejauciau ax.gif
Atsakyti