aciu dievui, apsiejau be plysimu, kirpimu ir siuvimu
man nespejo suleisti nuskausminamuju, nes labai kraujavau, tai paklause ar pakentesiu. Po visu gimdymo "malonumu" per siuvima jau tik ilsejausi, skausmas buvo zymiai mazesnis nei per gimdyma.
Tik toks vaizdas, kad akusere adata pirma karta gyvenime rankose laike...
susiuvo prastai, tai per si nestuma visos siules isiro (praejus 2 metams)...
po gimdymo sake is naujo sutvarkys
o kiek paskaicius tema supratau, jei gimdymas lengvas, tada siuvant skauda, o jei sunkus, tai pakenti siek tiek ir viskas
tik jau nera taip, kaip raso, kad gimdymo metu gimdos kaklelis visiskai nejautrus skausmui buna
Tik toks vaizdas, kad akusere adata pirma karta gyvenime rankose laike...
o kiek paskaicius tema supratau, jei gimdymas lengvas, tada siuvant skauda, o jei sunkus, tai pakenti siek tiek ir viskas
neatsimenu, ar leido ar ne, kazkaip jau dzin buvo
tik pamenu, kad nemalonu buvo, skaudejo siek tiek
Man irgi labai skaudejo siuvant, ir nieko neleido nes smarkus kraujavimas buvo, bet kai pasakiau daktarei kuri siuvo tai atsake kad taip nebuna ir as isigalvoju
, matyt pati negimde ir nepliso jei tokios nuomones
Man skaudejo kai siuvo.. Notrs buvo suleide nuskausminamuju, bet skaudejo ir smarkiai, gal del to, kad siuvo ir plysusi gimdos kakleli...
MAN SIUVO BE SKAUSMINAMUJU, BEVEIK NESKAUDEJO. VISAS MANO DEMESIS BUVO ANT LELIUKO
Kiek pamenu leido nuskausminamuosius, siuvant truputi jauciau, bet anoks ten skausmas
pirma karta kai gimdziau, kirpo, tai siuvo be nuskausminamuju, oi saldu buvo
Antra kart plysau viduje nedaug ir isorej siek tiek, tai viduje siuvo su nuskausminamaisiais, o isoreje jau be ju, tai net nezinau ar suveike tie vaistai, nes iskart po gimdymo tai taip visur skaudejo, kad net drebejau visa is skausmo,
tai tie adatu badymai tapo nebereiksmingi jau
Antra kart plysau viduje nedaug ir isorej siek tiek, tai viduje siuvo su nuskausminamaisiais, o isoreje jau be ju, tai net nezinau ar suveike tie vaistai, nes iskart po gimdymo tai taip visur skaudejo, kad net drebejau visa is skausmo,
Gimdžiau ramiai, be stūgavimų, nors skausmas iki atsijungininėjimo buvo, bet va kai siuvo, tai sakiau dar keturis pagimdysiu, kad tik nereiktų kentėti kaip siuva, klykiau kaip skerdžiama kai siuvo, prisiminti net baisu.. Sakė, kad suleido, bet aš iš tų žmonių, kuriems nuskausminamieji suveikia, kai baigiasi visos procedūros
QUOTE(Dalika @ 2010 08 20, 21:08)
Kiek pamenu leido nuskausminamuosius, siuvant truputi jauciau, bet anoks ten skausmas 
Leido nuskausminamuosius, bet vistiek skaudejo
be to labai ilgai siuvo, nes ir plysau ir kirpo. todel brrrr kaip nesmagu buvo....