jokiu nuskausminamuju neleido
buvo trukus kraujagysle, sake reik sukabint, prisimenu, kaip suleido vaistus, bet vis tiek jauciau, kad siuva
Bet nieko tokio, sedet iskart galejau, tai labai nesiskundziu
man tai papurske kazkokiu nuskausminamu. Kaip kokio dezodoranto. Nieko nesijaute
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 08 30, 00:16)
kaip tau gerai, drauge sake nors ir vaistus sudure vistiek ziaurus skausmas buvo...
gimdziau Anglijoje.Plysau,kai siuvo suleido nuskausminamuosius,nieko neskaudejo,nieko nejutau
Man atrodo nera ko ten bijoti, as nieko nejauciau, po tokiu saremiu, tas siuvimas visiskai nieko nereiskia, man buvo atokvepis tuo momentu ir visiskai neskaudejo...
Suleido nuskausminamuju tai nieko per daug ir nejutau,tik gal tempima toki
aš net nežinau ar suleido
skaudėjo, bet aš ilsėjausi, laukiau kol paduos mažylę ir nekreipiau dėmesio kas ten kuitėsi tarp kojų
skausmas palyginus su sąrėmiais toks vietinės reikšmės
Sveikos, gimdziau pries metus KMUK, tai man kai siuvo suleido vaistukus, visiskai nieko nejauciau ir jau kita diena galejau sedeti
niekas nieko nenuskausmino, ir kai atsipaipaliojau po gimdymo ir supratau kas vyksta, pati paprasiau kad nuskausmintu... bet... man daktare atsake tik tiek, kad sitoj vietoj nuskausmint negaliu, todel pakentek
po kokiu dar 10ties minuciu kentejimo as pasakiau arba baigia savo darbelius arba as tguoj atsistosiu ir iseisiu
aisku visi tada juokesi
bet jausmelis tai tikrai nekoks ...
Man ir nenuskausmino. Kur buvo kirpta, tai oi oi oi kaip skaudejo siunant