Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(negre @ 2005 08 19, 18:49)
O dėl pieno nusitraukimo gal ir gerai sakai, aš tai net nesupratau iš kur pas mane toks didelis noras... doh.gif O dabar tai ašku doh.gif

Sveikintina,kad noras liko ir netgi padidėjo tongue.gif Aš tai irgi nejaučiu pakitimų,kaip buvo iki gimdymo ir po,tik dar labiau iškilo poreikis švelnumui thumbup.gif Jaučiuosi mama ne tik savo mažylei,bet ir vyrui laugh.gif laugh.gif Jis tai labai vertina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aivaD: 16 rugsėjo 2005 - 12:38
Kiek aš žinau, tai spiralė neleidžia įsitvirtinti gimdoje apvaisintam kiaušinėliui. Gal tai ir panašu į abortą, bet juk ne kiekvieną mėnesį pastojama. Šiaip tai aš griežtai prieš spiralę.
Atsakyti
QUOTE(aivaD @ 2005 09 16, 13:37)
Sveikintina,kad noras liko ir netgi padidėjo tongue.gif Aš tai irgi nejaučiu pakitimų,kaip buvo iki gimdymo ir po,tik dar labiau iškilo poreikis švelnumui thumbup.gif Jaučiuosi mama ne tik savo mažylei,bet ir vyrui  laugh.gif  laugh.gif Jis tai labai vertina thumbup.gif

Matai, kai buvau nėštukė tai man noras mylėtis buvo visai dingęs, tai jau bijojau kad taip ir toliau nebūtų unsure.gif tik kad to laiko nebeatsiranda tiek daug kaip anksčiau...
Atsakyti
gal cia ne i tema, bet man iskylo klausimelis. Ar imanoma pastot po gimdymo praejus mazdaug 2 menesiams?
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2005 09 17, 20:56)
gal cia ne i tema, bet man iskylo klausimelis. Ar imanoma pastot po gimdymo praejus mazdaug 2 menesiams?

Zinoma imanoma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2005 09 15, 21:49)
po gimdymo praejo 5men. ir galiu pasakyti, kad noro myletis visai nebeturiu
nezinau...pradzioje norejosi, bet buvo negalima...po to skaudejo, kai jau buvo galima
o dabar tiesiog nera jokio noro verysad.gif gal todel kad maitinu? viliuosi, jog tas noras grys blink.gif

drinks_cheers.gif Savaitgaliais kai vyrui nereikia į darbą ir galime ilgiau pavakaroti. o ryte pamiegoti tai dar sulaukia mano meilės rolleyes.gif Tačiau man pačiai artėjant savaitgaliui kala mintis "reikės reikės...". Tai va. Daugiau iš reikalo nei iš noro, bet daug saldžiau tiek išlaukus thumbup.gif Ir mano vyras taip sako wub.gif
Atsakyti
Na aš norėčiau paklausti tokio subtilaus dalyko...kiek kartų jūs per savaitę TAI darote?Kai dar nesilaukiau, kai draugavom susitikdavom tik savaitgaliais tai būdavo kasdien ir ne po 1 kartą.Paskutiniais neštumo mėnesiais nesimylėjom...kol viskas vėl gryzo i savo vežias...buvo normaliai, bet dabar aš nematau jo iniciatyvos cry.gif jis nepradeda pirmas prie manes glaustytis...nepradeda apie tai kalbėti...pora kartų sušokau jam striptizą...galvojau susipras kad ir aš to paties noriu,bet kur tau... schmoll.gif Aš klausiu jo sakau atvirai pasikalbėkim, o jis vis šneka ta patį ka aš jau žinau...aš noriu būti geidžiama...sveriu 55kg...visi sako, kad esu tokia kokia buvau ankščiau...bet aš matau jo šaltumą...ir dar kaltas yra ir kompiuteris, jis daug laiko prie jo praleidžia...padėkit man cry.gif cry.gif cry.gif !ka man galvoti?console.gif žinau kad nereikia apie blogiausia galvoti, bet gal jis turi kitą??? pasakykite savo nuomonę g.gif
Ačiū! angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2005 09 19, 01:19)
Na aš norėčiau paklausti tokio subtilaus dalyko...kiek kartų jūs per savaitę TAI darote?Kai dar nesilaukiau, kai draugavom susitikdavom tik savaitgaliais tai būdavo kasdien ir ne po 1 kartą.Paskutiniais neštumo mėnesiais nesimylėjom...kol viskas vėl gryzo i savo vežias...buvo normaliai, bet dabar aš nematau jo iniciatyvos cry.gif jis nepradeda pirmas prie manes glaustytis...nepradeda apie tai kalbėti...pora kartų sušokau jam striptizą...galvojau susipras kad ir aš to paties noriu,bet kur tau... schmoll.gif Aš klausiu jo sakau atvirai pasikalbėkim, o jis vis šneka ta patį ka aš jau žinau...aš noriu būti geidžiama...sveriu 55kg...visi sako, kad esu tokia kokia buvau ankščiau...bet aš matau jo šaltumą...ir dar kaltas yra ir kompiuteris, jis daug laiko prie jo praleidžia...padėkit man cry.gif  cry.gif  cry.gif !ka man galvoti?console.gif žinau kad nereikia apie blogiausia galvoti, bet gal jis turi kitą??? pasakykite savo nuomonę  g.gif
Ačiū!  angel_sadangel.gif

Sunku,ką nors patarti.
O, ką sako tavo širdis? Vyrus vaikelio gimimas taip pat veikia, gal jis dar neatsigavo, tapęs tėvu. Ir kas verčia galvoti, kad jis turi kitą? Ar turi konkrečių įrodymų? Jei tik nuojautos, tai mesk iš galvos, atsipalaiduokit, pabūkit dviese ne namų aplinkoje, be vaikelio ir kompiuterio. Gal viskas ne taip tragiška, kaip atrodo. Sėkmės
Atsakyti
Nera jokiu irodymu...Nera kur palikti vaikelio...net mano pacios mama negali paziureti...liudna, bet tokia jau mama...kur daugiau mes paliksim...nezinau ka daryti! cry.gif Kartais norisi atsipalaiduoti be mazyles... tongue.gif Kad ir kaip negraziai tai skamba...
Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2005 09 22, 00:00)
Nera jokiu irodymu...Nera kur palikti vaikelio...net mano pacios mama negali paziureti...liudna, bet tokia jau mama...kur daugiau mes paliksim...nezinau ka daryti! cry.gif Kartais norisi atsipalaiduoti be mazyles... tongue.gif Kad ir kaip negraziai tai skamba...

Nenusimink, nieko blogo, jei nori pabūti be dukrytės, tik su vyru. Tu nesi bloga mama dėl to.
Gal turi gerą draugę, ar seserį, kuri galėtų jus trumpam išleisti. Kad galėtumėt kartu su vyru, bent banaliai nueiti į kiną ar barą. Ant mamos nepyk, jos teisė pasirinkti, ar sėdėti su anūkais, ar ne. Gal vyro tėvai galėtų pažiūrėti mažylę, jie irgi seneliai. Galų galę yra juk auklės, laikyk tai investicija į santykius, jei tik su pinigėliais padėtis nėra kritiška.
Daryk ką nors. Kai užsisėdi namie pikta ir nepatenkinta esama padėtimi, tai ir pradeda kvailos mintys į galvą lįsti, o nepatenkinti žmonės - nesimpatiški, tai ir vyras vis labiau užsisklendžia - uždaras ratas, pralaužk jį smile.gif .
Atsakyti
man taip pat buvo labai didele problema del lytiniu santykiu po gimdymo verysad.gif Vyras nori, as ne cry.gif ir taip buvo gal pusmeti. Slykstu buvo net pagalvoti, jokia kibirkstis nesuliepsnodavo kai ziuredavom adult chanel. Vienu zodziu visiskas stilius cry.gif
Dabar vel as lovoj tigre thumbup.gif
Atsakyti
[quote=nireglina,2005 09 16, 17:37]
Kiek aš žinau, tai spiralė neleidžia įsitvirtinti gimdoje apvaisintam kiaušinėliui.

Taip, spiralė neleidžia įvykti apsivaisinimui, trukdo kiaušinėlio implantacijai( įsitvirtinimui gimdoje).Jokiu būdu nevyksta kasmėnesiniai abortai. Žinoma, būna, kad ir pastojama, bet juk šios kontracepcijos efektyvumas ir yra 98-99 proc. 100 proc. apsisaugojimas yra tik susilaikymas.

QUOTE(Svendre @ 2005 09 16, 09:59)
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=red]
...Man asmeniskai tai klaikus kontracepcijos budas, nes kiekviena menesi nuzudai jau uzsimezgusia gyvybe.

Visiška nesąmonė blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimin: 22 rugsėjo 2005 - 23:50