Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(mikeliuniene @ 2005 08 04, 19:32)
o as po cezario po 3 dienų norėjau pasimylėti  blush2.gif

aš irgi norėjau blush2.gif bet po cezario turbūt ne taip baisu būna, nes "ten" niekas nepasikeitę. mane kai truputį sukarpė, tai tik noras buvo, bet realiai tai po 8 savaičių tik įsidrąsinau blush2.gif
Atsakyti
mes po menesio pasimylejom, o po 3d norejau tik namu ir savo lovos smile.gif
Atsakyti
vos ne vos sulaukiau 4 savaiciu ir tik todel, kad visos knygos raso, jog myletis galima tik praejus 4-6sav.
Atsakyti
Mes pasimylėjome po 6 savaičių blush2.gif Abu to norėjome,bet...4 sav.bijojau pati prisiliesti,daugybė plyšimų,randų,siuvimų...Baisu,kai prisimenu cry.gif cry.gif cry.gif Vyras buvo labai supratingas ir laukė,kiek reikėjo mirksiukas.gif
Be to,kažkur perskaičiau,kad einant miegoti reiktų nusitraukti pienuką,tada pasikeičia kažkas ten hormonų pusiausvyroje schmoll.gif ir vėl kyla noras mylėtis thumbup.gif Pabandžiau,tikrai yra tame tiesos biggrin.gif
Noras niekur nedingo,bet iškilo baimė pastoti vėl schmoll.gif Kaip buvo gerai,kai nereikėjo galvoti aie jokias apsaugas wub.gif
Atsakyti
na as dar tik duomiuosi viskuo, bet paskaicius kazkaip atrodo kad visoms gimdziusioms plysta (kerpa)... visais atvejais..negi tikrai? dar skaiciau kad kazkas mylejosi net daugiau nei po metu... ar nebaisu kad vyras 2metus tikrai nelauks..ne vienas del to nueina kairen..toks sutverimas gi, reikia ir viskas...
Atsakyti
ziurint is sios puses, geriausia gimdyti cezario pagalba. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 18, 20:16)
na as dar tik duomiuosi viskuo, bet paskaicius kazkaip atrodo kad visoms gimdziusioms plysta (kerpa)... visais atvejais..negi tikrai? dar skaiciau kad kazkas mylejosi net daugiau nei po metu... ar nebaisu kad vyras 2metus tikrai nelauks..ne vienas del to nueina kairen..toks sutverimas gi, reikia ir viskas...

Dėl plyšimų ir kirpimų, tai manyčiau, jog labai daug kas priklauso nuo akušerės, dalyvaujančios gimdyme ax.gif . Pavyzdžiui, man ji labai padėjo, netgi gydytoja sakė, jei nori, kad pagimdytum be plyšimų, klausyk ir daryk, kaip akušerė sako, ir pagimdžiau be jokių plyšimų ir kirpimų thumbup.gif Gimdžiau vėlai vakare, o ryte jau jaučiausi puikiai - pamiršau visus gimdymo skausmus, o ir grįžus namo, nelabai išlaukėme tų rekomenduojamų 6 savaičių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2003 10 13, 16:41)
tai pasakykit dabar man tundraj kur tuos lubrikantus pirkt? Sexshope kokiam ar kur? Ir kokie jie buna?

lubrikantus reikia pirk vaistineje, kur dar gali ir patarti si bei ta apie juos...
Atsakyti
na mes tai su vyru islaukeme tas 6savaites ir dar daugiau, nes jauciausi kaip tai darytume pirma karta, tas skausmas dar ir kraujavimas buvo kazkoks...galiausiai isigijom lubrikanta truputi padejjo bet vis vien is mano puses saltis tik to vyrui neparodau, kad jo neizeisti...
Atsakyti
QUOTE(aivaD @ 2005 08 18, 12:08)
Mes pasimylėjome po 6 savaičių blush2.gif Abu to norėjome,bet...4 sav.bijojau pati prisiliesti,daugybė plyšimų,randų,siuvimų...Baisu,kai prisimenu cry.gif  cry.gif  cry.gif Vyras buvo labai supratingas ir laukė,kiek reikėjo mirksiukas.gif
Be to,kažkur perskaičiau,kad einant miegoti reiktų nusitraukti pienuką,tada pasikeičia kažkas ten hormonų pusiausvyroje schmoll.gif  ir vėl kyla noras mylėtis thumbup.gif Pabandžiau,tikrai yra tame tiesos biggrin.gif
Noras niekur nedingo,bet iškilo baimė pastoti vėl schmoll.gif Kaip buvo gerai,kai nereikėjo galvoti aie jokias apsaugas wub.gif

Mes irgi tas 6 savaites išlaukėm, net nebuvo kada anksčiau ir norėt bo mažė tiek išvargindavo, kad tik su pagalve norėjosi miegot. O dėl pieno nusitraukimo gal ir gerai sakai, aš tai net nesupratau iš kur pas mane toks didelis noras... doh.gif O dabar tai ašku doh.gif
Atsakyti
Mes istempem irgi 5 savaites, nors jau penkta diena zyziau. Pagimdziau tik su nedideliu itrukimu (viena kabe padare); nors sekancia diena visiskai nieko neskaudejo, taciau besimylint po 5 savaiciu tai blink.gif blink.gif blink.gif ypac toj pusej, kur siule. Bet pamazu pamazu, dabar jau beveik visai gerai blush2.gif
Atsakyti
Jei visai atvirai - pradėjom po 7 dienų, man maitinant brangiausias nebeištūrėjo. Ir visai puikiai jaučiamės. Viskas nuostabu. Netgi, sakyčiau, gal ir pieno prideda - dabar tikrai esu kaip karvė. O tos 6 savaitės - na nežinau, čia gal kiekvienai asmeniškai, nuo žmogaus priklauso, bet aš - matyt, pasikorus būčiau per tas 6 savaites, kaip norėjau, ypač žindydama, tiesiog alpdavau. Tiesa, pas mane nebuvo jokių kirpimų nei plyšimų - gal ir tai padėjo...
Atsakyti