Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Kristute @ 2005 08 12, 22:48)
vos ne vos sulaukiau 4 savaiciu ir tik todel, kad visos knygos raso, jog myletis galima tik praejus 4-6sav.

mes tai nesulaukem tu 4 sav, po 2sav pasimylejom... vat labai jau man norejosi blush2.gif
siaip gimdymas buvo tikrai sunkus, galvojau tikrai 6 sav kaip minimum...bet nieko...
Tiesa sakant dabar daug geriau jauciuosi... wub.gif visiem gerai ir vyrui ir man wub.gif
Atsakyti
Budama nėsčia laabai, norėjau mylėtis, bet vyras sakė kad bijo pakenkti vaikučiui ir jau nuo 6 nėštumo nestuke.gif mėn. nustojom mylietis. Po gimdymo pralaukus 6 sav. deka mano didelio atkaklumo, pagaliau pasimylėjom, bet vyras pasakė kad man reikėrų dar pasisaugoti (dėl plišimų). Dabar jau tris mėn. po gimdymo ir gaunasi kad per pusė metų mylėjomės viena karta.Nors aš labai noriu.Atsibodo jau vyrui apie tai užsiminėti, laukiu iniciativos iš jo pusės... ir pšyk.
Nežinau kas yra, iki gymdymo mūsų santykiai buvo idealus thumbup.gif visi aplinkiniai vadino idealia pora, vaikutis buvo laukiamas, po gimdymo numečiau visus lišnus kg. nuolat stengiuos atrodyti patraukliai... Gal jam pakenkė tai kad jis dalyvavo gymdime, gal aš jam jau nebeseksuali, o gal turi kita...
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2005 08 30, 12:27)
Budama nėsčia laabai, norėjau mylėtis, bet vyras sakė kad bijo pakenkti vaikučiui ir jau nuo 6 nėštumo nestuke.gif  mėn. nustojom mylietis. Po gimdymo pralaukus 6 sav. deka mano didelio atkaklumo, pagaliau pasimylėjom, bet vyras pasakė kad man reikėrų dar pasisaugoti (dėl plišimų). Dabar jau tris mėn. po gimdymo ir gaunasi kad per pusė metų mylėjomės viena karta.Nors aš labai noriu.Atsibodo jau vyrui apie tai užsiminėti, laukiu iniciativos iš jo pusės... ir pšyk.
Nežinau kas yra, iki gymdymo mūsų santykiai buvo idealus thumbup.gif  visi aplinkiniai vadino idealia pora, vaikutis buvo laukiamas, po gimdymo numečiau visus lišnus kg. nuolat stengiuos atrodyti patraukliai... Gal jam pakenkė tai kad jis dalyvavo gymdime, gal aš jam jau nebeseksuali, o gal turi kita...

Aš kažkur skaičiau kad kai kuriuos vyrus dalyvavimas gimdyme atšaldo nuo lytiniu santykiu,tai gal ir tavo vyrui reikia laiko kad pasimirštu tai kas buvo matyta.Manasis dalyvavo gimdyme ,bet tai jam nė kiek nemaišo biggrin.gif .Nepradėk galvoti apie blogiausia ,gal reiktu tik pasikalbeti apie viska atvirai.
Atsakyti
Maniškis taip pat bijojo, kad dalyvavimas gimdyme gali atšaldyti norą mylėtis. Deja, pati nepagimdžiau, atliko cezario pjūvį. Todėl dabar tenka laukti, kad viskas sugytų, o labai norisi, tiek man, tiek jam... blush2.gif
Atsakyti
Man po gimdymų niekur nedingo noras mylėtis.Kadangi buvau operuota,buvo prisakyta jokiu būdu nesimylėti 6 savaites.Bet grįžus namo, jau po kelių dienų pasimylėjom,nes to labai norėjome abu. Aišku, kai pagalvoji,kad galėjo pavyzdžiui į gimdą patekti infekcija, nes buvo siūta,tai dabar plaukai šiaušiasi. Tuo metu buvo tik didžiulis noras. biggrin.gif Laimei viskas baigėsi gerai. Ir dabar santykiai pas mus gana dažni,nėra jokio atšalimo. thumbup.gif
Atsakyti
Nu po gimdymo moters gimda yra tarsi atvira zaizda. 6 savaites ji valosi ir myletis nepatartina todel, kad nepatektu infekcija, cia viena. Antra, del kirpimu ir kitu problemu (randas, issausejimai) mums tik po 2 menesiu pavyko, taip kaip ir anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 08 rugsėjo 2005 - 12:33
QUOTE(Deimin @ 2005 09 05, 22:33)
Man po gimdymų niekur nedingo noras mylėtis.Kadangi buvau operuota,buvo prisakyta jokiu būdu nesimylėti 6 savaites.Bet grįžus namo, jau po kelių dienų pasimylėjom,nes to labai norėjome abu. Aišku, kai pagalvoji,kad galėjo pavyzdžiui į gimdą patekti infekcija, nes buvo siūta,tai dabar plaukai šiaušiasi. Tuo metu  buvo tik didžiulis noras. biggrin.gif Laimei viskas baigėsi gerai. Ir dabar santykiai pas mus gana dažni,nėra jokio atšalimo.  thumbup.gif

Buciau tavo mama tai pasakyiau nunu nono.gif
Atsakyti
po gimdymo praejo 5men. ir galiu pasakyti, kad noro myletis visai nebeturiu
nezinau...pradzioje norejosi, bet buvo negalima...po to skaudejo, kai jau buvo galima
o dabar tiesiog nera jokio noro verysad.gif gal todel kad maitinu? viliuosi, jog tas noras grys blink.gif
Atsakyti
VILTE20, tas noras grįš. Man buvo panašiai. Apie seksą po gimdymo praėjus kelioms dienoms net minčių neturėjau. Vėliau, kai neliko išskyrų, pabandėm, bet buvo labai sausa ir skaudėjo siūles. Košmaras. Jei ir būdavo noro, pagalvojus apie skausmą, tas noras dingdavo. Viskas susitvarkė panašiai po 6 mėn. Kai ėmiau primaitinti vaiką ir rečiau žindyti, dingo sausumas. Santykiai tapo normalūs. Tad tau belieka truputėlį palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2004 02 08, 16:44)
O tai kodel spirales negalima - nenorite ar del kazko kito.Juk spiraliu yra ir nehormoniniu...

[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=red]
Toms kurios naudojasi spiralemis siulau pasiteirauti pas ginekologa apie spirales veikimo principa. Kiek as zinau spirale leidzia uzsimegsti gyvybei t.y. kiausinelis yra apvaisinamas, o po to spirales suplesomas. T.y. jus kiekviena karta patiriate aborta arba spirales sukelta persileidima. Jeigu ginekologai tai paaiskintu, tai abejoju ar is vis atsirastu moteru norinciu naudoti spirales. Man asmeniskai tai klaikus kontracepcijos budas, nes kiekviena menesi nuzudai jau uzsimezgusia gyvybe.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2005 09 15, 22:07)
VILTE20, tas noras grįš. Man buvo panašiai. Apie seksą po gimdymo praėjus kelioms dienoms net minčių neturėjau. Vėliau, kai neliko išskyrų, pabandėm, bet buvo labai sausa ir skaudėjo siūles. Košmaras. Jei ir būdavo noro, pagalvojus apie skausmą, tas noras dingdavo. Viskas susitvarkė panašiai po 6 mėn. Kai ėmiau primaitinti vaiką ir rečiau žindyti, dingo sausumas. Santykiai tapo normalūs. Tad tau belieka truputėlį palaukti.

As tikiuosi, kad man irgi taip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svendre @ 2005 09 16, 09:59)
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=red]
...Man asmeniskai tai klaikus kontracepcijos budas, nes kiekviena menesi nuzudai jau uzsimezgusia gyvybe.

??? g.gif
Nemanau,kad tai tiesa. Negi manot,kad naudojant spiralę,kiekvieną mėnesį pastoji?
Beje, aš prieš spirales, niekada jos nedėčiau. Žinant,kiek jų iškrenta (nes įdėtos ne pagal dydį), kiek įauga į gimdos kaklelį...
Atsakyti