Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

QUOTE(rena @ 2006 05 16, 23:21)
reikia susirasti kur jie yra, nelabai zinau g.gif

Sveika rena bendraamžių kampelis yra ČIA prašom užsukti,gal ką bendro rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 19, 13:59)
Sveika rena  bendraamžių kampelis yra ČIA prašom užsukti,gal ką bendro rasi  mirksiukas.gif

Aciu, bet jau radau bigsmile.gif

Kai lauki, tai persileidimas, tikrai dideli skausma palieka verysad.gif
Esu turejusi ir daugiau persileidimu, bet ten buvo neticiukai ir atvirai npasakius neperlabiausiai ju norejau (tada gyvenimas vertesi aukstyn kojom) blush2.gif blush2.gif bet persileidus didelio skausmo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 19 gegužės 2006 - 13:27
Sveikos brangiosios,
ir as noriu prisijungti prie jusu.Man persileidimas ivyko pries 6 metus,bet ir dabar pagalvojus susigraudinu.Nors nestumas buvo neplanuotas,bet su vyru nutarem tureti si leliuka.Viskas buvo gerai,kol neatejau pas bjauriausia daktare pasaulyje.Ji mat buvo Kliniku Akuserinio ar tai Ginekologinio skyriaus vedeja.Bet as dar tokio salto,bejausmio zmogaus nebuvau sutikus.Per pazystamus sutarem,kad mane ji apziures.Man tada buvo 12-13sav.Ir isivaizduokit daro echoskopa,o as jauciu kad kazkas negerai,nes labai ji jau idemiai i ta ekrana ziuri.Ir staiga atsuka i mane ta ekrana ir sako:"ziurek tavo vaikas guli kaip pagalys ir nejuda.Jis gi mires".Bet tas jos tonas ir pats pasakymas buvo per ziaurus,neskaitant koks baisus smugis buvo,kai suzinojau kad zuvo mano zirniukas.Tada per asaras nemaciau kelio i namus.Va taip man ta gyvate "svelniai" ir pranese,kad mano leliukas mire.
Nors ir praejo gana nemazai laiko ir turiu maza suneli.Bet vistiek daznai galvoju apie savo angeliuka ir vis skaiciuju kiek jau jam butu metuku.
Tai va kartais kokie daktarai buna ziaurus.O dar vadinasi jinai skyriaus vedeja.Slykstyne
Uzuojauta visoms mamytes netekusioms savo mylimiausiu angeliuku
Atsakyti
chriss užjaučiu tave labai,aš tave labai gerai suprantu,man taip pat tokia skyriaus vedėja buvo papuolusi tik kitokius žodžius girdėjau.'tavo gimdoj košė'man tie žodžiai dar dabar sapnuojasi
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 19, 18:16)
chriss užjaučiu tave labai,aš tave labai gerai suprantu,man taip pat tokia skyriaus vedėja buvo papuolusi tik kitokius žodžius girdėjau.'tavo gimdoj košė'man tie žodžiai dar dabar sapnuojasi

As tai nesuprantu tokiu daktaru.Kaip neturi nei kruopelytes uzuojautos,juk esi zmogus,o ne kazkoks gyvulys.
Kazin jeigu joms taip pasakytu ar butu labai malonu.
Jo ir tau vargsele teko tuos baisius zodzius isgirsti.Uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
Vilga Chris as jus uzjauciu, aciu dievui, man neteko pas tokias skyriaus vedejas pakliuti doh.gif bet pas panasias daktariukstes (ginekologes) tai teko schmoll.gif
Man taip atrodo, jei tau nepatinka toks darbas, tai ko tu povelniu knaisiojiesi tose mteriskiu putikese doh.gif
Atsakyti
Man jos tik gaila ir nesuprantu kodėl tokiom leidžia dirbti tokiose specialybėse.Ji kiek žinau neturi vaikų ir senmergė,bet tai jai nesuteikia taip elgtis.Tiesa kai po persileidimo kreipiausi į Raudonąjį kryžių pas vyro pažystamą ir jai viską papasakojau ji man pasakė,kad galima buvo išvengti persileidimo,o tai ką pasakiau kaip ji mane apžiurinėjo ir ką darė,tai buvo pasiūlymas net tą sk.vedėja į teismą paduoti,nes buvo išprovokuotas persileidimas.Bet tikrai aš to nedariau,nes nenorėjau dar labiau plėšyti sau širdies.Sėkmės jums brangiosios,kaip mano mama sako,nėra to blogo kas neišeitų į gera.Tai jums tik stiprybės galiu palinkėti.
Rytoj laidosim 11metukų vyro puseserės vaikelį ir susimasčiau dar labiau,koks yra visgi tas pasaulis neteisingas ir žiaurus
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 19, 22:38)
Rytoj laidosim 11metukų vyro puseserės vaikelį ir susimasčiau dar labiau,koks yra visgi tas pasaulis neteisingas ir žiaurus

Kaip baisu, kai tokius vaikiukus reikia uzkasti i salta zeme, net nupurto mane nuo tokios minties.
O Raudonam kryziuje gimdziau pirma vaikiuka, irgi per pazystamus doh.gif ir per gydytojos kalte ikom su negalia, nevaikstome.
Taip, kad ir pazystami nevisagaliai.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 19, 23:46)
Kaip baisu, kai tokius vaikiukus reikia uzkasti i salta zeme, net nupurto mane nuo tokios minties.
O Raudonam kryziuje gimdziau pirma vaikiuka, irgi per pazystamus doh.gif ir per gydytojos kalte ikom su negalia, nevaikstome.
Taip, kad ir pazystami nevisagaliai.

tikrai rena gyvenime yra pats didžiausiai skausmas kai tėvai vaikus laidoja,o seneliai anūkus.Tikslai nežinau visos istorijos,bet tas berniukas taip pat gyditoju žioplumo dėka gavo trauma gimdymo metu kuri išprovokavo liga nuo kurios vargšas kankinosi visus savo metelius,vebevaikščiojo,net paskutiniu metu nebegalėjo valgyti user posted image.
O kas pas jus per nelaimė atsitiko.Aš taip pat gimdžiau raudonajam kryžiui.Stiprybės jums pačios didžiausios
Atsakyti
[/quote]
Vaje kaip gaila.Kazkokia neteisybe kai tokie mazuciai iskeliauja pas Dievuli verysad.gif Labai nuosirdziai uzjauciu
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 20, 09:52)
O kas pas jus per nelaimė atsitiko.Aš taip pat gimdžiau raudonajam kryžiui.Stiprybės jums pačios didžiausios[/color]

Pacio gimgimo metu, baigesi saremiai, asjoms sakau kad viskas, o jos sao plepa apie kaka ir negirdi manes. Praejo kazkiek laiko, o jos sako nu stumk na as ir stumiau, o jos trauke. Taip matyt patempe nerva ir dabar tokios jau pasekmes. Juk buvom ir sumokeje.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 20, 20:02)
Pacio gimgimo metu, baigesi saremiai, asjoms sakau kad viskas, o jos sao plepa apie kaka ir negirdi manes. Praejo kazkiek laiko, o jos sako nu stumk na as ir stumiau, o jos trauke. Taip matyt patempe nerva ir dabar tokios jau pasekmes. Juk buvom ir sumokeje.

Ne nu paskutines karves.Tiesiog truksta zodziu.Uzjauciu 4u.gif
Atsakyti