Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

QUOTE(chriss @ 2006 05 20, 20:20)
Ne nu paskutines karves.Tiesiog truksta zodziu.Uzjauciu 4u.gif

As jau su tuo susitaikiau, nieko nepakeisi. Toks jau mano likimas ax.gif
Atsakyti
[quote=chriss,2006 05 20, 18:36]
Rytoj laidosim 11metukų vyro puseserės vaikelį ir susimasčiau dar labiau,koks yra visgi tas pasaulis neteisingas ir žiaurus
[/quote]
Vaje kaip gaila.Kazkokia neteisybe kai tokie mazuciai iskeliauja pas Dievuli verysad.gif Labai nuosirdziai uzjauciu
[/quote]
Ačiū labai chriss šiandien jau palaidojom,net dabar tik prisiminiau tą vaizdą ir vėl pravirkauuser posted image[quote=rena,2006 05 20, 21:40]
As jau su tuo susitaikiau, nieko nepakeisi. Toks jau mano likimas ax.gif
[/quote]
rena man tikrai sunku apsakyti ir turbūt jokie žodžiai nei mano nei ko kito tau nepadės,toks gyvenimo kelias.Mes mamos turim priimti viską taip kaip yra.Aš atvirai nežinau kokio stiprumo reiktų but,kad žiūrėtum į tokią vaikelio nelaime.
O kiek laiko tavo vaikeliui,nes paraše matau dvejus vaikelius.Atsiprašau jei tokius klausimus užduodu,bet negi taip viską ir palikote...Medikai mano sūneliui vos 11mėnesių gyvybės neatėmė,bet kartu ir tai,kad kiti ją išgelbėjo
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 20, 21:56)

O kiek laiko tavo vaikeliui,nes paraše matau dvejus vaikelius.Atsiprašau jei tokius klausimus užduodu,bet negi taip viską ir palikote...Medikai mano sūneliui vos 11mėnesių gyvybės neatėmė,bet kartu ir tai,kad kiti ją išgelbėjo

Jam dabar 12m. Siaip pagalvojus, tai nemazas bernas.
Dabar tai gal kazka ir galetum irodineti, o anais laikais...gimdydavom vienos, konvejeriu. Niekas su tavim nesiskaite. Jei mane vaiku gydytoja (gimdimo namuose) kasdien kviesdavosi pas save i kabineta ir aiskindavo, kad as jei kisi atnesciau arba davarydavo iki asaru ir sakydavo, kad galim pirkti karsta ir vainikus uzsakineti. Ir kam tu galejai pasiskusti. Buvau jauna ir dar pirmagimis, nelabai pati dar supratau kas tas vaikelis.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 21, 00:12)
Dabar tai gal kazka ir galetum irodineti, o anais laikais...gimdydavom vienos, konvejeriu. Niekas su tavim nesiskaite. Jei mane vaiku gydytoja (gimdimo namuose) kasdien kviesdavosi pas save i kabineta  ir aiskindavo, kad as jei kisi atnesciau arba davarydavo iki asaru ir sakydavo, kad galim pirkti karsta ir vainikus uzsakineti. Ir kam tu galejai pasiskusti. Buvau jauna ir dar pirmagimis, nelabai pati dar supratau kas tas vaikelis.

Nu bet ir ziauriu,kaip dar tokias gyvates zemele nesioja.Galeciau tai savom rankom pasmaugciau gun_bandana.gif
Papildyta:
[Ačiū labai chriss šiandien jau palaidojom,net dabar tik prisiminiau tą vaizdą ir vėl pravirkauuser posted image
nera uz ka mazule,suprantu kaip tau yra sunku ir skaudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 21, 00:12)
Niekas su tavim nesiskaite. Jei mane vaiku gydytoja (gimdimo namuose) kasdien kviesdavosi pas save i kabineta  ir aiskindavo, kad as jei kisi atnesciau arba davarydavo iki asaru ir sakydavo, kad galim pirkti karsta ir vainikus uzsakineti. Ir kam tu galejai pasiskusti. Buvau jauna ir dar pirmagimis, nelabai pati dar supratau kas tas vaikelis.

kai pagalvoji kiek teko tau išgyventi,net baisu darosi,tikrai linkiu tau ir tavo mažyliams didžiausios stiprybės kokią tik žemė nešioja.
Dabar apie medikų klaidas kalbama garsiai,nors aš įsivaizduoju kas dėdavosi ankščiau tik apie tai būdavo nutylima,kad skandalų išvengti.O dar baisu pagalvoti kokie medikai dabar auga,nes visi/beveik/visi egzaminus nusiperka,kaip ir atestatus.Tokių pavizdžių turių ne vieną.
Pati kažkada baigus vidurine norėjau medikės specialybės siekti,bet....daug kas mane stabdė.

QUOTE(chriss @ 2006 05 21, 01:16)
Nu bet ir ziauriu,kaip dar tokias gyvates zemele nesioja.Galeciau tai savom rankom pasmaugciau gun_bandana.gif
Papildyta:
[Ačiū labai chriss šiandien jau palaidojom,net dabar tik prisiminiau tą vaizdą ir vėl pravirkauuser posted image
nera uz ka mazule,suprantu kaip tau yra sunku ir skaudu verysad.gif

Pritariu tau shriss tokius medikus/net sunku juos medikais vadinti/galėčiau ir aš pasmaugti.
Jų kasdien vis daugiau ir daugiau
Atsakyti
[Pritariu tau shriss tokius medikus/net sunku juos medikais vadinti/galėčiau ir aš pasmaugti.
Jų kasdien vis daugiau ir daugiau

[/quote]
Tai va kad tokiu "mediku" su kiekviena diena vis daugeja.Ir tai tikrai kelia mums visiems didesni pavoju,del ju neapdairumo,saltumo ir nemoksiskumo.
Atsakyti
taip,bet mes žmogeliai tikrai nieko nepakeisim.Tik galim apie viską viešai šnekėti,o tai neblogas ginklas prieš juos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 21 gegužės 2006 - 11:17
QUOTE(chriss @ 2006 05 21, 01:16)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pritariu tau drinks_cheers.gif

QUOTE(VILGRA @ 2006 05 21, 12:16)
taip,bet mes žmogeliai tikrai nieko nepakeisim.Tik galim apie viską viešai šnekėti,o tai neblogas ginklas prieš juos

Istiesu, gerai kad viesumos prisibijo. Bet juk kiekvienoje specelybeje, yra niekseliu ax.gif Mano vyras irgi buvo istojes i medicina, bet mete mokslus, ji daugiau suzavejo kompai biggrin.gif
O tavo sunelis l.grazus ir pati tu graziai atrodai mirksiukas.gif

Ai cia biski nuo temos nukrypome tongue.gif
Atsakyti
Sveikos nelaimes drauges.
As paskaitau paskaitau ir visi atsiliepimai apie Antakalnio klinikas ne kokie.Jei dar dievas duos leliuka mano kojos nebus Antakalnio klinikose.Nekenciu ju.Ne del to,kad zirniukas zuvo (cia matyt niekas nekaltas),bet del ju atsinesimo i zmogu,i moteri i jos nelaime.
Beje,prisiminiau ,kai atvykom nakti i klinikas,pataikem ne i tas duris.Paskambinus duris atidare sesele ir sako:reikes PALAUKTI,dabar gimdo kita moteris.Pasirodo as pataikiau i gimdymo skyriu.Tada nesuvedziau galu,o dabar galvoju ir juokas ima.Pasakyt gimdanciai (sesele pamane,kad as gimdau),kad reikes palaukti. Kazi ar gimstanciam leliukui galima liepti dar negimti? Dar siektiek palaukti? Butu juokinga,jei nebutu graudu.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2006 05 24, 17:48)
As paskaitau paskaitau ir visi atsiliepimai apie Antakalnio klinikas ne kokie.Jei dar dievas duos leliuka mano kojos nebus Antakalnio klinikose.Nekenciu ju.Ne del to,kad zirniukas zuvo (cia matyt niekas nekaltas),bet del ju atsinesimo i zmogu,i moteri i jos nelaime.
Beje,prisiminiau ,kai atvykom nakti i klinikas,pataikem ne i tas duris.Paskambinus duris atidare sesele ir sako:reikes PALAUKTI,dabar gimdo kita moteris.Pasirodo as pataikiau i gimdymo skyriu.Tada nesuvedziau galu,o dabar galvoju ir juokas ima.Pasakyt gimdanciai (sesele pamane,kad as gimdau),kad reikes palaukti. Kazi ar gimstanciam leliukui galima liepti dar negimti? Dar siektiek palaukti? Butu juokinga,jei nebutu graudu.

uzuojauta tau Undzinka verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2006 05 24, 16:48)

Sveika 4u.gif
Aš irgi neseniai praradau savo žirniuką verysad.gif Bet su abejingumu nesusiduriau, galbūt dėlto, kad jau nestuke.gif pradžioje tariausi dėl priežiūros VGN, tai vos prasidėjus kraujavimui iš karto guldė į ligoninę...
O kai tai įvyko, iš personalo jaučiau didelį palaikymą...
Užjaučiu tave, nes tokiu momentu, labai svarbu, kai žinai, kad daroma viskas, kas įmanoma, kad išgelbeti vaikelį 4u.gif, o gydytojų abejingumas labai skaudus verysad.gif
Atsakyti
O mano vyresnelis, kai gulejo reanimacijoje (Antakalnio klinikose), tai net pati sesele sake, kad negimde A.Klinikose, nes ten gimdykloje yra kazkoks virusas, dabar neatsimenu pavadinimo ir buvo daromas karantinas, jis vis tiek neisnyko, o jie skyriu atidare. Nezinau ar tai tiesa, bet darbuotoja tai sake, tai ar tiketi... g.gif
O siaip ir pati esu nusvilusi gerokai. Kai nustate apendicita, tai liepe greiciau gultis i ligonine, aisku i A.Klinikas. Kai nuvariau i priimamaji, tai buvo ryto gal kokios 9val. i palata pagulde 17val.(visa ta laika ant kedziu pragulejau priimamajam, nes liepe laukti. Kai pagulde, tai iskart i operacine. Po opreracijos atejo gyd. ir sako "gerai kad spejome dar valandike ir galetu artimieji su vainikais lankyti", lyg as buciau kalta.
Atsakyti