Sveika. Kreipiuosi į Tave. Taip, likimo drauge. Niekas nesupras to jausmo geriau už Tave. Nes tik Tu viena žinai, ką išgyvenau aš. Tai įvyko beveik prieš metus.
Vėlavo mėnesinės. Mudu su draugu vestuvių dar neplanavom. Testas. Teigiamas. Gydytojas: Taip. Verkėm iš laimės ir iš nežinojimo. Tada ir užsiregistravau čia. Beje,nejauni (po 24m). Pradėjom rengtis vestuvėms. Juk vis teik gyvenam jau. Pasakėm tėvams,ištroškusiems anūkų. Rijau dešrą, agurkus...viską. Gydytojas: Viskas gerai, vaisius didelis, bus dvyniai. Labai džiaugėmės, nes tokia tikimybė realiai yra. Tačiau išaušo TA diena... Rudos išskyros, pilvo skausmai,nerišlios kalbos telefonu. Ligoninė. Gydytojas (kitas): Nesivysto. Paruošti operacijai. Žemė iš po kojų. Ašaros. Nepamenu. sapnas?Rūkas? Medikai palaikė eiline, atvykusia darytis aborto. Sesutė: Čia ta, kur žiauriai rėkė ir žliumbė. Gydytojai man - žali varliukai guminukai. Operacijos metu taip sapnavau. Nesvarumo būsena. Noras kuo greičiau palikti tą įstaigą. Kelionė į Kauną pas tėvus. Po pusės savaitės skausmai, temperatūra. Ligoninė. Gydytoja (vėl kita):Guldom, blogai atlikta operacija, yra liekanų. pompavo vaistus, kad prėasidėtų kraujavimas. Nieko. Vėl operacija. Knyga Sidro namų taisyklės. Vyras kiaurą parą ligoninėj.
Praėjo metai. Man sakė,kad esu stipri. Esu. Bet dabar verkiu. Matyt pribrendau pasidalinti su Tavim.
Mano mažiukas miega Vilniuje, Rasų kapinėse, kur jam uždegėm tą dieną žvakelę. Palikau savo jaunystės, studijų miestą dėl daugelio priežasčių...dabar galvoju, kad gal ir turėjau palikti. Per daug skausmingų dalykų.
Bet mes nepasiduosim. Vestuves, tiesa, atidėjom dėl suprantamųpriežasčių. Bet rugpjūčio 12 d. tuokiamės

ir tikimės, kad Dievulis mums dar dovanos ne vieną Džiaugsmelį

Nes mes to nusipelnėm. Tu taip pat.
Aš tave suprantu. Bus, ateis. Iškentėk.

Pakutenimas iš vidaus gegužės 9 d., judesiukai tėčiui - gegužės 15 d.