Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

QUOTE(Jurgita Matulionyte @ 2007 08 06, 16:24)
Sveikos,as esu naujai prisijungusi,pries savaite,man buvo atlitas valymas,nes buvo nustatytas nesivystantis nestumas,labai laukem (su busimuvyru)sito vaikelio,ir toks siaubas,neaisku kokios  priezastys,sako geneties,ar infekcija,labai bijau,kad ateityje tai nepasikartotu,tai buvo pirmas  nestumas,baisu net planuoti kita nestuma,kad vel taip neatsititu,prasykit,kas turejo panasia nlaime,kaip jauciates psichoogiskai,man tai sunku,net asaros byra ki pamatau besilauiancia moteri. verysad.gif

man taip pat buvo nesivystantis... baisu... praėjus kelioms dienoms po savo vestuvių netekau savo stebukliuko... jaučiau tuštumą, nieko nebenorėjau, visos mintys sukosi tik apie JĮ... turbūt nebuvo dienos, kad neverkčiau... gatvėje matydavau vien nėštukes arba mamytes su vežimėliais...
bet pagaliau JIS sugrįžo wub.gif turim ilgai lauktą dukrytę... bet niekada neužmiršiu to, kas buvo... kartais pagalvoju, kokio JIS dabar amžiaus būtų wub.gif
belieka laukti ir tikėti, kad stebuklas įvyks 4u.gif SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Levander sveikinu su nuostabia dukryte! wub.gif tik tokios istorijos padrasina eiti pirmyn-nepalusti ir laukti stebukliuko!
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2007 08 14, 08:41)
Levander sveikinu su nuostabia dukryte!  wub.gif tik tokios istorijos padrasina eiti pirmyn-nepalusti ir laukti stebukliuko!

ačiū wub.gif
po nuopolių būna pakilimai 4u.gif
kartais galvoju, man su kaupu atlyginta už tą skausmą, kurį patyriau... dukrytė nuostabi, su ja jokio vargo wub.gif
Atsakyti
Tai vat pameciau vis del to savo zirniuka, pradejau kraujuoti atsiguliau i ligonine ir laukem kas bus, o buvo tas kad zirniukas pats iskrito, o paskui man padare dar abrazija su narkoze, nesijauciau kazkaip itin blogai, nes labai buvo sunki ir daug nervu kainavusi pradzia,
tiesa nestumas atitiko 6-7 savaites, kaip daktarai suskaiciave buvo 10 sav,
tik va nezinau ar islauksiu tuos 6 men iki kito planavimo, jauciu pakaks kokiu 4-5 men smile.gif
O visoms linkiu taip neliudeti,, kaip mano gydytoja sako, yra naturali gamtos atranka, ir tas yra gerai, nes amerikoj pradzioje is vis nestiprina nestuma, jei organizmas atmeta, tai jie tos nuomones kad taip turi buti, o pas mus kaip pradeda stiprinti nuo ankstyvu savaiciu , tai paskui sako ir tie leliukai tai gimsta apsigimsta, ar tiesiog buna silpnu sveikateliu, na bet kas cia zino kaip is tikro geriau.
Va tik mano dukryte jau buvo pradejus laukti, tai kaip pasakiau kad jau nebera, tai jin tik klause ar mate daktarai kas buvo: broliukas ar sese?
Atsakyti
noriu palinkėti visoms stiprybės.
Atsakyti
as turejau du vaikiukus,buvom nusprende kad daugiau nereiks.bet po to pakeitem nuomone,nebesisaugojom pastojau buvom laimingi[atrode kad pirmo laukiames]iskart pasakeme uosviams,tevams.7savaiciu patikrino sake viskas tvarkoje.11 savaiciu pasake kad nesivysto,prasiau kad patikrintu kita gyd.ta pati pasake.verkiau,kartu verke ir dukryte.pagulde ligoninen,narkoze ir...poto vyras nupirko vitaminu ir sau ir man ir pasake dar karta pabandysim.liepe lauk 6men,bet mes laukem tik5.kai pastojau sikart niekam nesakem iki 12savaiciu.ir dabar auginu dar viena sunu

linkiu visom nenuleist ranku,keliauti link svajones
Atsakyti
Svekutes likomo drauges

ir man beda nutiko, 7 savaiciu turejau jau pamatyti savo maziuko plakancia sirdute, deja gydytoja pasake kad nesivysto mano mazasis verysad.gif israse vaistu kad sukeltu kraujavima, po savaites vel pasirodziau pas gydytoja, pasake kad neatsikabina, mano maziukas, liepe pakartotinai gerti vaistus jei ir tada nepavyks darys abrazija, o sito tikrai nenoriu, labai bijau unsure.gif o tikejimo ir vilties semiuosi is vyro ir manau viskas bus ok
Atsakyti
mano pirmasis nestumas baigesi liudnai-trukes negimdinis.operacija,kraujo perpylimas,reanimacija...po 3metu ant ranku supau berniuka...taip neitikimai laimingai pasak gydytoju atejusi i mano gyvenima.siuo metu suneliui jau 4m.planavom leliuka visa seima.nepastojau puse metu.kai pradejau lauktis-buvau be proto laiminga-nepykino,buvau energinga,kupina ideju...jokiu vaistuku kaip besilaukiant sunaus...iki 12sav...po to staiga pradejo tepti.nuvaziavom pasitikrinti-jokio skausmo,leliukas gyvas ir sveikas...tik truputi mazesnis...gydytoja ramino,kad galbut pastojau menesio gale arba maziukas labai smulkus..prirase vaistuku ir isleido guleti namo.lyg ir viskas gerai...bet atejo rytdiena ir vel pasirode isskyru.maudimas,skausmas atsirado.vaziuojam atgal.gydytoja pasikviecia akuserinio skyriaus vedeja,kad mane apziuretu,nes gulesiu pas ja.bet...vedeja ilgai ziuri i ekrana...sako nera...sirdutes nera...judesiu nera...vaikiuko nematyt...negaliu tuo patiketi..juk dar vakar ji maciau...vel ieskom maziuko...pasikviecia dar viena gydytoja...lotyniski terminai...gimda netaisiklingos formos...didele cista desinej kiausidej...mane paguldo i ginekologini.sako,palaukiam ryto.gal dar viskas bus gerai..bet jau jokiu vaistu,laseliniu...visi suprantam,kad viskas...nakti prasideda skausmai.sesute suleidzia man anlgino.bet as net nejauciu skausmo...man taip sirdele drasko...ryte prasau gydytojos kad viska kuo greiciau baigtu ir leistu mane pas sunu...as dar vis negaliu tuo patiket...
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2007 09 10, 14:35)
mano pirmasis nestumas baigesi liudnai-trukes negimdinis.operacija,kraujo perpylimas,reanimacija...po 3metu ant ranku supau berniuka...taip neitikimai laimingai pasak gydytoju atejusi i mano gyvenima.siuo metu suneliui jau 4m.planavom leliuka visa seima.nepastojau puse metu.kai pradejau lauktis-buvau be proto laiminga-nepykino,buvau energinga,kupina ideju...jokiu vaistuku kaip besilaukiant sunaus...iki 12sav...po to staiga pradejo tepti.nuvaziavom pasitikrinti-jokio skausmo,leliukas gyvas ir sveikas...tik truputi mazesnis...gydytoja ramino,kad galbut pastojau menesio gale arba maziukas labai smulkus..prirase vaistuku ir isleido guleti namo.lyg ir viskas gerai...bet atejo rytdiena ir vel pasirode isskyru.maudimas,skausmas atsirado.vaziuojam atgal.gydytoja pasikviecia akuserinio skyriaus vedeja,kad mane apziuretu,nes gulesiu pas ja.bet...vedeja ilgai ziuri i ekrana...sako nera...sirdutes nera...judesiu nera...vaikiuko nematyt...negaliu tuo patiketi..juk dar vakar ji maciau...vel ieskom maziuko...pasikviecia dar viena gydytoja...lotyniski terminai...gimda netaisiklingos formos...didele cista desinej kiausidej...mane paguldo i ginekologini.sako,palaukiam ryto.gal dar viskas bus gerai..bet jau jokiu vaistu,laseliniu...visi suprantam,kad viskas...nakti prasideda skausmai.sesute suleidzia man anlgino.bet as net nejauciu skausmo...man taip sirdele drasko...ryte prasau gydytojos kad viska kuo greiciau baigtu ir leistu mane pas sunu...as dar vis negaliu tuo patiket...

Laikykis, ką gi padarysi, geriau anksčiau, nei pervėlai. Turi sūnelį, kuriuo gali džaugtis, aišku, ta didžiulė širdgėla niekada nepraeis, bet bent truputėlį sumažės sūneliui padedant. Ir vėliau vėl sulauksi stebuklo... smile.gif

Stiprybės visoms mamytėms ir būsimoms taippat. Nepasiduokit!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
Aš esu dvejų šaunių berniukų mama. Vienas gimė 2004, kitas gimė 2007, otrečias turėjo gimti 2003 birželį verysad.gif Kai man vyras pasipiršo, o tai buvo prieš gerus 6 metus, nutarėme kad nesisaugosime ir "gaminsime" vaiką. Jį teko ilgai gaminti - bet 2002 metų pabaigoje aš pastojau. Neštumas buvo pakankamai normalus. Gal pradžioje pykindavo, bet vėliau viskas buvo tvarkoje. Poliklinikoje mane prižiūrėjo gydytojai. Prieš antrą echoskopiją (buvo 24 sav.) nutarėme nusipirkti su vyru kamerą ir įamžinti tą mūsų mažą stebukliuką. Gydytojas padarė echo, pasakė, kad viskas tvarkoje, bet mano ginekologė pasiūlė padaryti AK pakartotinę echo, nes jos nuomone buvo per mažas vaiko svoris. Aš užsirašaiu į AK ir nuvažiavau echoskopijai - labai laukiau, nes norėjau sužinoti vaiko lytį. Pradžioje echo man darė studentai, poto pakvietė gydytoją, o kai atėjo skyriaus vėdėja, man pasidarė neramu. O verdiktas buvo toks: visiškai nėra vandenų, nėra inksto, pusę organų neišsivystę. Po to konsultacija pas doc. Ramanauskienę - Jūsų valia - galite laukti, galite nutraukti, šis vaikelis negyvens arba gyvens labai trumpai, aš stebiuosi kaip jis gyvena iki šiol. Išėjusi iš ligoninės paskambinau vyrui. Jis atlėkė iš darno per pusvalandį. Nuvažiavome į Valakampių mišką ir abūdu ilgai verkėme. Po to grįįžau namo, kitą dieną dar važiavau echo į Santariškes, pas genetikus, kur nustatė dar daugiau apsigimimų. Po to į AK - pasakė, kad gimdyti šiai dienai negaliu, nes žemai gimda. Laukiam 2 savaites, po to žiūrėsime. Šios dvi savaitės buvo pragariškos. Po dvejų saviačių - o tai buvo balandžio pirmoji - atvykau į AK. Konsiliumas. Brangioji, pati negimdysi, operacija. Nematome gimdos, jei placenta įaugusi į gimdą, šalinsime viską. Ar sutinki? Sutikau. Bendra narkozė, po paros atsibudau - mano piemas klausimas - ar gimda liko? Gydytojai pasakė, kad jie "ištarukė" negyvą vyriškos lyties vaisių, 1,5 kg svorio ir 28 cm ilgio. Jam: inkstų agenezė (t.y. tik vienas insktukas ir tas neišsivystęs), neišsivysčiusi širdis, placentoje tik dvi kraujagyslės, kojos rankos deformuotos, kiškio lupa, vilko gomurys, smegenų skilvelio neišsivystymas ir taip toliau. Kai išvažiavau, laukė dar vienas verdiktas: jokių gimdymų, tik planinės opracijos ir vevėliau 37-38 sav., nes kitaip mirsi ir tu ir vaikas. Po to sekė eilė tyrimų pas genetikus. Bet nieko nenustatė, nes visi apsigimimai būdingi maždaug 6-8 genetinėm ligom. Viską suvertė aplinkai, galbūt kompiuteriui, galbūt kažkokiai ligai (nes teko šiek tiek pradžioje sirgti buvo angina, o po to pūslėlinė). Liepė gerti kontraceptikus ir saugotis metus. Po 10 mėnesių nustojome saugotis - ko pasekoje po dvejų mėnesių pastojau ir spalį - 37 sav. 2 d. gimė pirmas sūnus Edvinas tongue.gif o dar po trijų metų - šiemet birželį 36 sav. 5 d. jo brolis Erikas tongue.gif

Manau kiekvienam vaikui ateina savas laikas ir visada reikia to laiko laukti ir tikėtis thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu uz grazius zodzius...kalbeti kartais buna taip sunku...o viduje laikyti dar sunkiau...perskaiciau vienos mamytes grazius zodzius-"vaikai sugryzta..." ir as labai tikiu ir linkiu,kad visos mamytes,kuriom labai skauda sirdele-sulauktu sugryztancio savo maziuko..
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2007 09 12, 15:44)
Manau kiekvienam vaikui ateina savas laikas ir visada reikia to laiko laukti ir tikėtis  thumbup.gif

tu perėjai pragarą doh.gif verysad.gif
neparašei, kiek baimių, nerimo buvo tavo širdyje, bet įsivaizduoju, kad buvo su kaupu. Šaunuoliai, kad nenuleidote rankų ir sulaukėte dviejų sūnelių wub.gif lilijal, linkiu, kad visos negandos jus aplenktų wub.gif
Atsakyti