Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

Sveikutės
Valduse labai džiaugiuosi dėl tavo draugės,na manau ir tu tikrai pajusi stebukliuko širdutę ir judesiukus po širdele 4u.gif
Aš turiu du stebukliukus,bet labai norėčiau sulaukti ir dar vieno.Nors po abrazijos jau 2mėnesiukai praėjo,o mano sunelis vis užsimiršęs klausinėja tai kada gi turės broliuka ar sesutę,lūdna,bet manau turėsim stebukliuka kada nors smile.gif
Tad merginos nenusiminkim ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Aciu tau Lantana! sekmiuko sekmiuko tavo seimynelei!
Atsakyti
Viskas bus gerai smile.gif svarbiausia nosi aukstyn ir i prieki! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau netolimoje ateityje mes visos pasigirsim savo stebukliukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Valduse @ 2007 07 27, 15:57)
Aciu tau Lantana! sekmiuko sekmiuko  tavo seimynelei!

Ačiū tau Valduse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune1001 @ 2007 07 17, 00:17)
skaitau ir verkiu, verkiu, verkiu.... nezinau net kokiais zodziais aprasyt kaip jauciuosi. As savo isvajoto, be galo laikto vaikelio netekau 22 savaiciu. Tai ivyko beveik pries 2 menesius... o dabar diena is dienos tik lydi netekties ir ilgesio jausmas....
kaip dabar prisimenu ta diena, kai veluojant menesinems, pasidariau testa. kol pastojau laukia 10 menesiu, tai tie 2 bruksneliai buvo begalinis dziaugsmas- busiu mama.
Skubejau kuo greiciau pas gydytoja, kad tik suzinociau, jog su mano nestumu viskas tvarkoje. Viskas buvo labai gerai. Sirdele plake, mano tyrimai visi geri. Vaikutis, pasak gydytojos, augo normaliai. Kai atejo laikas, jis eme duoti man zenklus- spardytis. Ne gyvenau,  buvau palaimos busenoje, skraidziau padebesiais. Is aplinkiniu teko sgirsti, kad tik grazeju ir atrodau be galo laiminga...
Labai norejau suzinoti vaikelio lyti, tai issigalvojau, kad man butinai reikia nuvaziuoti i genetikos centra, nes zinojau, kad ten aparatura ne tokia kaip musu mieste ir pasakys man 100%, o as tada galesiu su vaikeliu bendrauti zinodama kaip i ji kreiptis. Tai as nuvaziavau i pasimatyma su savo suneliu... Is pradziu gydytoja mane pamacius vos ne supyko, kad atseit ko as atvaziavau, jei nera jokios rizikos. Tada nuejom echoskopuoti... maciau kaip keitesi jos veidas, man eme riedeti asaros.... man dar nieko nepasake, o asaros riedejo... as juk vaziavau tik suzinoti lyti, nes nebuvo net menkiausios minties, kad mano vaikeliui yra kazkas negerai. Juk mano gydytoja visalaik kartojo, kad viskas gerai. o psirodo, kad mano vaikelis buvo ligoniukas. O diagnoze kraupi: nepalanki vaisiui ir naujagimiui. Nesuderinama su gyvybe..... Nesupratau kas vyksta. Juk to negalejo buti!!!!
Po viso to seke isauktas gimdymas.... tustuma.... mano sunaus nebera....
Visi gydytojai Vilniuje negalejo patiketi, kad atvykau tik del to, kad norejau pati, o ne todel, kad atsiunte mano ginekologe...
laikas bega, o man tik sunkiau. nezinau kai susitaikyti su sia netektimi. tik labai tikiu, kad mano sunus dabar yra angeliukas ir saugo mane....

Ši liūdna istorija dar kartą sugrąžino mane į praeitį. Aš prieš metus netekau 20 savaičiu sūnelio, bet lygiai tokiomis pačiomis aplinkybėmis. Tikrai tikiu, kad jis yra mūsų angeliukas ir saugo mus. Net negaliu patikėti, kad skausmas šiek tiek sumažėjo ir jau tikiuosi stebukliuko, o ne gailiuosi praeities. Laikykis, mano šeima Tikrai užjaučiame Tave.
Atsakyti
Sveikos,as esu naujai prisijungusi,pries savaite,man buvo atlitas valymas,nes buvo nustatytas nesivystantis nestumas,labai laukem (su busimuvyru)sito vaikelio,ir toks siaubas,neaisku kokios priezastys,sako geneties,ar infekcija,labai bijau,kad ateityje tai nepasikartotu,tai buvo pirmas nestumas,baisu net planuoti kita nestuma,kad vel taip neatsititu,prasykit,kas turejo panasia nlaime,kaip jauciates psichoogiskai,man tai sunku,net asaros byra ki pamatau besilauiancia moteri. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Matulionyte @ 2007 08 06, 16:24)
Sveikos,as esu naujai prisijungusi,pries savaite,man buvo atlitas valymas,nes buvo nustatytas nesivystantis nestumas,labai laukem (su busimuvyru)sito vaikelio,ir toks siaubas,neaisku kokios  priezastys,sako geneties,ar infekcija,labai bijau,kad ateityje tai nepasikartotu,tai buvo pirmas  nestumas,baisu net planuoti kita nestuma,kad vel taip neatsititu,prasykit,kas turejo panasia nlaime,kaip jauciates psichoogiskai,man tai sunku,net asaros byra ki pamatau besilauiancia moteri. verysad.gif

labas, Jurgita. labai jus uzjauciu. tikrai zinau, ka tai reiskia. nuo tada, kai teko atsisveikinti su sunumi praejo 2,5 menesio. galiu pasakyti tik tiek, kad labai sunku. Labai sunku. bet gyventi reikia. juk mus supa mylintys zmones. man labai padejo apsilankymai cia, pokalbiai ir palaikymas moteru isgyvenusiu sia netekti. kartais uzeina tokia priepuoliai, kad norisi sienom lipti, kauki ne savo balsu. i beslaukiancias ir as negaliu ziureti, o pamacius kiekviena maza berniuka imu is karto galvot kaip butu atrodes mano sunus...bet niekur nesidesi, reikia gyventi toliau ir tiketi, kad viskas bus gerai. apraudosim si vaikeli, issiliudesim, bet reikia ziureti i ateiti. as labai laukiu, kada vel galesiu planuoti pastoti. labiau uz viska noriu tiketi, kad viska bus gerai, ir kitam vaikeliui nepasikartos pirmojo bedos. mano pirmajam vaikeliui buvo edvarsdo sindromas, o tai yra nesuderinama su gyvybe. tai genetine liga. bet gydytoja 100% garantavo, kad kitam vaikeliui tai nepasikartos.
Stiprybes tau ir laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Matulionyte @ 2007 08 06, 16:24)
Sveikos,as esu naujai prisijungusi,pries savaite,man buvo atlitas valymas,nes buvo nustatytas nesivystantis nestumas,labai laukem (su busimuvyru)sito vaikelio,ir toks siaubas,neaisku kokios  priezastys,sako geneties,ar infekcija,labai bijau,kad ateityje tai nepasikartotu,tai buvo pirmas  nestumas,baisu net planuoti kita nestuma,kad vel taip neatsititu,prasykit,kas turejo panasia nlaime,kaip jauciates psichoogiskai,man tai sunku,net asaros byra ki pamatau besilauiancia moteri. verysad.gif

dideles uzuojautos verysad.gif mes tikrai cia visos tave suprantam ir nuosirdziai uzjauciam, nes tas skausmas jis niekur nedings jis tik su laiku pribles, bet bet kada tu gali pratrukti ir nieko su savimi negali padaryti jis eis su tavim visada, nepyk kad taip liudnai rasau bet taip yra pas mane buvo trys persileidimai cray.gif cray.gif ir tikrai zinau kad galima isproteti, bet tik didelis noras buti mama, ant ranku paimti savo kudiki islaiko mane semia gyvenime, nes tikrai buna akimirku kai nera noro gyventi... laikykis buk stipri ir stenkis gyventi toliau. viskas bus gerai-tikekim tuo!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Matulionyte @ 2007 08 06, 15:24)

Užjaučiu - laikykis....
Atsakyti
Laba visoms, as ir siandien pasidariau echoskopija ir itaria nesivystanti nestuma, ziuresim jei kita savaite rodys ta pati nieko kito neliks kaip nutraukti nestuma, na nebent pirma echoskopa kaip dare negerai nustate savaites, nes nesekiau menesiniu ir negalejau pasakyti kada paskutini kart jos buvo, na bet toks gyvenimas, jei baigsis bloguoju , bandysim dar karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2007 08 08, 19:02)
Laba visoms, as ir siandien pasidariau echoskopija ir itaria nesivystanti nestuma, ziuresim jei kita savaite rodys ta pati nieko kito neliks kaip nutraukti nestuma, na nebent pirma echoskopa kaip dare negerai nustate savaites, nes nesekiau menesiniu ir negalejau pasakyti kada paskutini kart jos buvo, na bet toks gyvenimas, jei baigsis bloguoju , bandysim dar karta ax.gif

reikia tikėtis,kad viskas bus gerai,dar nieko neįrodo tas vienas echoskopas,tuo labiau,kad mėnesinių nesekei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 08 08, 19:34)
reikia tikėtis,kad viskas bus gerai,dar nieko neįrodo tas vienas echoskopas,tuo labiau,kad mėnesinių nesekei ax.gif

bus matyti, pirmadieni eisiu pas Krumini, isitikinimui, ar tikrai nesivysto nestuke.gif
Atsakyti