Mes palaidojom savo mazyte kapinese, bet dar dabar istinka isterijos priepolis, kai ja aplankom. Viskas atsigamina

QUOTE (orfi @ 2004 03 16, 19:50) |
labutis, zinot man irgi teko isgyventi persileidima, o buvo jau 5men. Tai labai skaudi netektis, bet kaip ir visi ivykiai musu gyvenime, turi prasme, taip ir sis. Dabar as atrodo vel laukiuosi, nors testas sake, kad ne, bet is kitu saltiniu ir is saves pacios zinau kad laukiuosi ![]() Taciau noriu pasidalinti tuo ka pati suzinojau: netektis kaip ir liga duodama tam, kad ka nors pasakytu, kad susimastytum ir gal but pasirinktum kita kelia... Prarasti vaikeliai, jie niekur neina nuo mamu, kol jos ju nepaleidzia... Kol nesioji skausma, ieskai kaltininku, tol nebus atviras kelias kitam vaikeliui, arba kitas vaikelis gali ateiti su buvusiu, kitaip sakant del to daznai buna apsigimimu. Gali buti ir toks variantais kaip prakeikimas...tai labai stiprus faktorius, ir su juo reikia padirbeti. Tad laikykites ir tikekit, kad viskas turi prasme. Be Dievo zinios ir plaukas nuo galvos nenukrenta. Jei tai ivyko, vadinasi esat tokios stiprios, kad galit iveikti sia pamoka. Viskas bus gerai! |
QUOTE (westa @ 2004 03 17, 10:19) |
Nezinau, gal tai ne visai normalu, bet as tikiu kad iseje vaikeliai grizta. Va persileidau as 14 savaiciu, turejau tada suneli, ir maniau kad jis gris pas mane. Tada siek tiek abejojau ar jo noriu, nes buvo netyciukas. Na o dabar 18 savaiciu kaip laukiuosi ir vel berniuko. Taigi manau kad jis pas mane grizo ![]() |
QUOTE (Eos @ 2004 03 17, 16:19) |
Mano pirmas neshtumas baigesi valymu, nes lialiukas 8-iu savaichiu nustojo vystytis. Kaip daktarai pasake, gal nuo pershalimo, nors shiaip tai daug visko galejo susikaupti, nes dar nezinodama, kad laukiuosi, gulejau ligonineje, plechianchius vaistus leido, ir dar daug kitu dalyku. Buvo labai labai sunku susitaikyti, nes su vyru jau vos ne vaiko ateity 10 metu i prieky suplanave buvom, o dar ligonine ir daktarai toki slogu ispudi paliko, jokio psichologinio palaikymo nesulaukiau, kaip konvejeriu pravare. O priesh tai dvi dienas negausiai taip tepe krauju, tai dar gyvenau viltim, kad viskas bus gerai. Ai, ir dabar prisiminus verkt norisi. Gydytojai liepe puse metu nepastoti, bet mano ginekologe, kuri yra nerealiai geras zmogus, padejes man po persileidimo psichologishkai, pasake, kad jei labai noresim, tai po triju menesiu galim bandyti. Ir vat jau penktas menesiukas mano maziukas spardosi pilvelyje:) Norisi tiketi, kad shi syki viskas bus gerai ir galesim pasidziaugti maziuko lialiuko shypsenele. Tik dabar nieko nebeplanuojam ir net busimoms mochiutems praneshem, kai praejo pirmi trys menesiai ir echoskopijos metu pamatem savo vartaliuka:) Zodziu svarbiausia nenukabinti nosies, juk turi mazi zmogiukai pamatyti tevelius, kurie ju labai laukia |
QUOTE (Eos @ 2004 03 17, 17:26) |
Kukutte, achiu uz gerus zodzius ![]() O tu kelintam menesiuke? Beje, shiaip visur rasho, kad persileidimas gali ivykti tik iki 20-tos savaites, veliau lialiukas jau turi shanshu ishgyventi, jei sveria bent 500 g. |
QUOTE (Kukutte @ 2004 03 18, 09:54) |
Nu ash neneshcia, bet planuojam vis ![]() Bet vat, turejau viena persileidima ir pora absorbciju. Persileidimas buvo pernai ziema, ishsaishkejo, kad nesivystantis neshtumas. Ishtyre po to, kad buvo suaktyvejes cia daznai minimas citomegalus virusas, kuris pazeidzia vaisiu ir nuzudo ji. Tad pastojus reiketu labai labai saugotis, kad nesusirgciau jokia menkiausia sloga, nes jam tik to ir pakanka ... Tam citomegalui ... ![]() |
QUOTE (Eos @ 2004 03 18, 10:17) |
Ash turiu 13 metu vyresni broli, tai vat mano teveliai nelabai planavo daugiau tureti vaikuchiu, bet mamai irgi kazkokios ginekologines bedos prasidejo, tai gydytojai patare pastoti, o jai tada jau netoli 40 buvo, gimines atkalbinejo, atseit neishauginsi ir pan. Bet achiu jai, kad nepaklause ir visgi pagimde:) Ir labai dziaugesi, kad mergyte gime, tevas, sake net, vystyklus skalbe. Ir visos ligos, kiek zinau, pasibaige:) Taip kad svarbiausia tiketi ir nenukabinti nosies. Nors mes su vyru daznai pasikalbam, kad gyvenimas labai neteisingas: visokios alkoholikes, narkomanes ishneshioja, pagimdo ir palieka vaikus likimo valiai, o chia turi visas salygas auginti, lauki ir likimas kazkodel tokius smugius dalina. Na bet noriu palinketi, kad ir tavo pilvuke pradetu spardytis mazas sportininkas:) Tas jausmas atperka visus skausmus. Tik aishku ash kolkas dar irgi bijau per daug dziaugtis, nes dar juk 4 menesiai laukimo ir gimdymas prieshaky. |