man irgi herpes ne pirma kart, per metus buna buna

QUOTE (Peliukas @ 2003 12 17, 12:27) |
Žinau, kad tai skaudi tema. Man ypač, nes dar prieš mėnesį buvau laiminga besilaukianti būsimoji mamytė. Buvo trylika savaičių, kai atsiguliau į ligoninę dėl kraujavimo. Pasirodo, jau kokias tris ar keturias savaites nešiojau nebegyvą vaisių. Priežastis neaiški. Labai sunku susitaikyti su ta mintimi, kad gegežę nebesulauksiu savo išsvajotojo pirmagimio. ![]() Gal kas turėjote tokią pat skaudžią patirtį? Pasidalinkite su manimi savo išgyvenimais ir mintimis. Gal žinomos kokios priežastys? Kaip dėl ateities? Ar galesiu išnešioti ir pagimdyti sveiką vaikuti? |
QUOTE (nikitta @ 2003 12 18, 11:21) |
Peliuk, puikiai tave suprantu ir labai labai uzjauciu. as pati pora menesiu buvau labai laiminga, nesiodama dvynukus... o paskui suzinojau, kad vienas ju nesivysto... sedejau masinoj ir blioviau visu balsu kaip vaikystej. dar ir dabar prisiminus akyse tvenkias asaros. tik man labiau pasiseke nei tau- antraji leliu pavyko issaugot, nors del jo paaukojau paskutini magistro studiju kursa. o priezasciu niekas nezino, as ir neieskojau labai. neliudek labai ilgai, tavo angeliukas dar ateis pas tave- patikek |
QUOTE (WildCat @ 2004 02 13, 14:48) |
Tenorejau paklausti, kaip ilgai kraujuoja po persileidimo? gal kuri zinot ir ar stipriai skauda? Man kartkartem ne taip pasisukus suskausta ir siaip dilgcioja daznokai |
QUOTE (rikitikitaki @ 2003 06 04, 06:00) |
Gydytojas paklause, kad paskutini karta buvo mano dienos... -Zinot, as itariu ektopini nestuma. As pasirupinau jau konsultacija ligonineje. Uz valandos turit buti ten. Stai adresas, pavardes... Na, negera man nuojauta. Mane nupurte saltis. Na, galvoju, juk sitaip juokaut negalima...Tikriausiai apsiriko. |