Įkraunama...
Įkraunama...

Ką Kalėdų senis atneš darželinukams?

na pasidalinsiu patirtimi kaip pas mus darzelyje viskas vyksta ir kol kas be jokiu piktumu, bent jau as nieko girdejau.
Taigi metu pradzioje nuo kiekvieno vaikucio surenkama po 100 lt, ir is ju paskui perkama viskas : mokymo priemones (knygutes, pratybos), kanceliarines priemones (piestukus, flamasterius, plastelina, klijus, spalvota ir paprasta popieriu, dazus, teptukus, zirkles ir t.t.), kaledines dovaneles, uzsakomas senis saltis, nuperkamos dovaneles aukletojoms ir seimininkutems, perkami ir vis atnaujinami zaislai grupeje, pasitarus is tu paciu pinigeliu nuperkami baldeliai ar kas kitas ko tuo metu reikia. Vaikams dovaneles perkamos vienodos (kaip rasiau pernai tai buvo magnetines lentos, siemet nupirkom trimates deliones - pasakas: mergaitems - raudonkepuraite, berniukams - robinzonas kruzas. tai delione, kur galima islankstyti namelius, medzius ir su popierinem figurom zaisti pasakas, prideta ir pasaku knygele. tai kainavo po 15 lt. 10-15 lt manau darzelio dovanai pats tas, tik reikia netingeti pavazineti po parduotuves ir pasukti galva, galiausiai juk galima po knygute ar kaip jau minejau saviraiskos rinkinuka (is serijos pasidarau ar nusispalvinu pats), mozaika , mediniu delioniu rinkinuka, Loto, pasaku CD , DVD ar video filmuku (ju irgi buna uz 9.99 arba 14.99) ir dar daug ko kito prigalvoti (juo labiau kad galima pataikyti ant tokiu akciju kaip Maximoj 25 proc. zaislams).
Vaises bent jau pernai darem sunestines, kiekvieno buvo atsiklausta ir paprasyta atsinesti pvz. 2 pok. sulciu, kitam saldainiu, treciam sausainiu kiek kas gali, bet ne per daug. Patikekit vaisiu netruko. Vaikai patenkinti, teveliai irgi.
Atsakyti
QUOTE(maksimka @ 2006 12 08, 22:03)
na pasidalinsiu patirtimi kaip pas mus darzelyje viskas vyksta ir kol kas be jokiu piktumu, bent jau as nieko girdejau.
Taigi metu pradzioje nuo kiekvieno vaikucio surenkama po 100 lt, ir is ju paskui perkama viskas : mokymo priemones (knygutes, pratybos), kanceliarines priemones (piestukus, flamasterius, plastelina, klijus, spalvota ir paprasta  popieriu, dazus,  teptukus, zirkles ir t.t.), kaledines dovaneles, uzsakomas senis saltis, nuperkamos dovaneles aukletojoms ir seimininkutems, perkami ir vis atnaujinami zaislai grupeje, pasitarus is tu paciu pinigeliu nuperkami baldeliai ar kas kitas ko tuo metu reikia. Vaikams dovaneles perkamos vienodos (kaip rasiau pernai tai buvo magnetines lentos, siemet nupirkom trimates deliones - pasakas: mergaitems - raudonkepuraite, berniukams - robinzonas kruzas. tai delione, kur galima islankstyti namelius, medzius ir su popierinem figurom zaisti pasakas, prideta ir pasaku knygele. tai kainavo po 15 lt. 10-15 lt manau darzelio dovanai pats tas, tik reikia netingeti pavazineti po parduotuves ir pasukti galva, galiausiai juk galima po knygute ar kaip jau minejau saviraiskos rinkinuka (is serijos pasidarau ar nusispalvinu pats), mozaika , mediniu delioniu rinkinuka, Loto, pasaku CD , DVD ar video filmuku (ju irgi buna uz 9.99 arba 14.99) ir dar daug ko kito prigalvoti (juo labiau kad galima pataikyti ant tokiu akciju kaip Maximoj 25 proc. zaislams).
Vaises bent jau pernai darem sunestines, kiekvieno buvo atsiklausta ir paprasyta atsinesti pvz. 2 pok. sulciu, kitam saldainiu, treciam sausainiu kiek kas gali, bet ne per daug. Patikekit vaisiu netruko. Vaikai patenkinti, teveliai irgi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif NA, būtent, ir aš sakau kad galima už maždaug 10 lt. nupirkti dovanėlę thumbup.gif
Atsakyti
Kad už 10lt galima nupirkt dovanėlę,tai faktas,bet kai nuperkama pirma pasitaikiusi sulūžusi lėlė,tai jau vemti norisi ir vaikui šventės sugadintos doh.gif Net ir dabar kasmet prisimenam tas sušiktas šventes. Šiemet vėl rinko po 10lt.tai tik apie sulūžusias lėles ir tegalvojam.
Atsakyti
O mes siemet su viena mamyte pavazinejom po parduotuves, buvom Vilkpedes bazese, bet galu gale Senukuose radom plejerius vaikiskus po 15.90 lt. Tai pirkom 21 vnt., tai gavosi po 15 lt. Nupirkom elementus dar. Tiesa ieina ir 4 kompaktai thumbup.gif Dar rinkom aukletojom dovanom (Sarmos kuponus galvojam dovanot) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maksimka @ 2006 11 28, 16:16)
Sveiki, pasidalinkim idejomis, ka Kaledu senis dovanoja darzelio vaikuciams.

Pernai trimeciams keturmeciams pas mus atnese magnetine lenta su limpanciom ivairiom figurelem ir paveiksliukais kaip sudelioti mergaitems ivairas gelytes, berniukams- lektuvelius, zmogeliukus ir t.t.

Siemet galvojam apie saviraiskos rinkinukus (islieti ir nudazyti pvz. meskuti) arba stalo zaidimus. 

Gal jus turite kokiu ideju penkiameciams?

Pasakysiu taip, pas mus praitais metais vaikai atbego po eglutes i grupe (darem maziuke svente grupej), vyniojo dovanas ir puole zaisti, tai reikia tokios dovanos, kad galetum zaisti iskart. Nors viena mama siule modelina, labai faina, bet manau, kad tokias dovanas galima ir patiems teveliams po eglute padet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 12 09, 08:16)
Kad už 10lt galima nupirkt dovanėlę,tai faktas,bet kai nuperkama pirma pasitaikiusi sulūžusi lėlė,tai jau vemti norisi ir vaikui šventės sugadintos doh.gif Net ir dabar kasmet prisimenam tas sušiktas šventes. Šiemet vėl rinko po 10lt.tai tik apie sulūžusias lėles ir tegalvojam.

Reikia paie6koti, o ne pirkti kas pirma pasitaiko. Mes pernai gavom konstruktorius, kurie kainavo po 7 lt, tai dar ir dabar turi sveika thumbup.gif
Aš vakar pati pirkau dovanas, tai daviaus po visą miestą daugiau kaip 5 val. galiausiai apsistojau ties senukais. Ten dar turiu nuolaidų kortelę vaikų pasauliui ir už žaislus sumokėjau 19 lt. pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesute J: 10 gruodžio 2006 - 10:17
pas mus tai ir karta gerai "dovana" itaise.pradinukam-kaladeliu dezute.
vargsai vaikai blink.gif mum gerai sese maza turim.bet kiti kur dejo schmoll.gif

siaip dazniausiai knygutes ir saldainukus perkam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas noretu pasipasakoti ka perkate dovanu vaikams grupeje. Gal kas turi kokiu minciu? smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Na priklauso kokio amziaus vaikuciai. uz kokia suma. Yra daug yvairiausiu dovaneliu kurias galima nupirkti. Manau kad dovanos turi patikti vaikuciam ir butu naudingos. Nes masineles ir leles manau vaikam tikrai nera labai jau laukiama dovana,nes masineles ir leles gauna labai jau daznai.
Atsakyti
Saldainiai 4u.gif
pernai maniškiui gautas batas saldainių buvo pati geriausia dovana. Vėliau nuo tėvų ir senelių gavo gausybę dovanų, bet paklausus kokia dovana patiko labiausiai atsakydavo kad saldainiai lotuliukas.gif
Šiemet darželyje irgi bus tik saldainiai smile.gif
Atsakyti
smile.gif Niu taip saldainiai vaikui labai patinka, bet ir dovanele kokia manau nepamaisytu 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
Sveikos,
manau, kad saldainiu vaikams niekada nebuna per daug, bet reiktu juos ribot. Svenciu metu jie ir taip ju daug prisivalgo.
mes jau nusprendem perkam pasaku knygas, nes vaikuciai jau pradeda pazint raides ir manau tai tikrai geriau uz lelyte ar masinele, kuri po 5 min. zaidimo suluzta.
sekmes visoms, nes man cia buvo labai didelis galvos skausmas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.jurgita @ 2007 11 28, 21:43)
Laba 4u.gif
Na priklauso  kokio amziaus vaikuciai. uz kokia suma. Yra daug yvairiausiu dovaneliu kurias galima nupirkti.  Manau kad dovanos turi patikti vaikuciam ir butu naudingos. Nes masineles ir leles manau vaikam tikrai nera labai jau laukiama dovana,nes masineles ir leles gauna labai jau daznai.

Na, mano vaikas tik masinas pripazista biggrin.gif . Ir butent adi (audi), arba bma (bmw) lotuliukas.gif . Nors tu masinu puse kambario turi, bet jau svajoja kaip per Kaledas gaus dar kalna masinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (taip pernai buvo). O saldainiai nekokia dovana, nes per sventes neimanoma jo sukontroliuoti, visada ju persivalgo. Dar mociutes geradejos pagaili vaiko... Tai paskui serga doh.gif . Jau geriau masina, koks minkstas zaisliukas, ar knyga.
Atsakyti