[perkant dovanas svarbiausa pagalvoti ar vaikas apsidžiaugs toke dovana. kai vaikas pamato dovanele ir neapsidžiaugia tai geriau tokiu dovanu nedovanoti

Kiek esu susidurusi su dovanelemis darzeliuose, tai teveliai nori kads kokia gera teta viska nupirktu ir ramu, taciau visada po to prasideda nepasitenkinimas. Kadangi tikrai nevisiems gali itikti... Tad manau kad reikia sutarti suma ir pirkti individualiai... Nors kiek jau vedu savo atzala i darzeli as buvau visada patenkinta. Siemet teveliai vel nusprende pirkti vienodas. man tai priimtina...

Pas mus darželyje - tik saldainiai (iš darželio lėšų).
Lopšelyje pirkom beveik vienodas dovanas (t.y. aktyvistai nupirko) - mergaitėms lėlės ( a la barbės), beniukam - važiuojančios mašinėlės (ar lėktuvėliai, nepamenu) + chupa-chupsas. Maniškei visiškai nepataikė su dovana - dar ilgai ilgai nežaidė
Lopšelyje pirkom beveik vienodas dovanas (t.y. aktyvistai nupirko) - mergaitėms lėlės ( a la barbės), beniukam - važiuojančios mašinėlės (ar lėktuvėliai, nepamenu) + chupa-chupsas. Maniškei visiškai nepataikė su dovana - dar ilgai ilgai nežaidė

Mūsų grupėj daugybę metų(ėjo ir pirmas vaikas į tą pačią) tėvai perka savo vaikui ką jis nori,užrašo vardą ir slapta perduoda auklėtojoms.Per šventę Kalėdų senelis traukia po vieną ir įteikia.Niekad nebūdavo jokių nepatenkintų ar nusiminusių,kad draugo dovana geresnė,nes gauna būtent tai ko nori pats vaikas,ko prašė senelio. Jie rodo vienas kitam savo dovanas,apžiūrinėja.Yra vienintelis minusas,kad reikia dar namie kažką dėti po egle
.O saldainiais ir taip prisivaišina,juk nešamės atskirai dar vakarėliui.O pirkt kažkokį žaisliuką už 5lt.,kuris sulūžta dar neparėjus namo,-man tai grynas pinigų išmetimas

Na mūsų mažyliams šiandien nusprendėm nupirkti visiems vienodas dovanėles, kad skriaudos nebūtų, gal kokias dėliones rasime, dar nežinau, bet važiuosim ieškoti.
Tiesą sakant, tai aš per nenorą patekau į tų aktyvisčių tarpą deja, bet tikiuosi nebus labai nepatenkintų.
Tiesą sakant, tai aš per nenorą patekau į tų aktyvisčių tarpą deja, bet tikiuosi nebus labai nepatenkintų.

Kai dukra lanke darzeli ,vienais metais vaikai gavo dovanu po kamuoli ir saldainiu dezute ,tikrai patenkinti buvo

mes jau dabar galvojam apie dovanėles šiemet, o žūriu dar čia tylu
, mūsiškai penkiamečiai dabar tai sunku sugalvoti kažką tokio, kas tiktš visiems

Siais metais as atsakinga uz dovaneles
jauciu padarysiu keliu dovaneliu variantu sarasiuka ir pakabinsiu grupeje,tegu tevekiai patys nusprendzia kokios noretu.prie kurios dovaneles bus daugiau pliusiuku,ta ir darysim. pvz maza puzle ir kiausini (5lt), lelytes ir masinyles su saldainiais (5lt), piesimo rinkinukai,ar koks pasidaryk pats rinkinukas ir kinderis(10-15lt).knygute ir saldainiai (10lt) manau kaledoms vistiek bus visur nuolaideles,tai pigiau gausis

sauni tema
kaip tik aktualus man siuo metu klausimas,darziuke susirinkima darysime kt savaite ir spresime ka gi musu atzaloms dovanoti
kol kas ideju mazai, tik viena zinau jog bus dovanos vienodos, mergaitems kazkas mergaitisko, berniukams - berniukisko.
knygutes atpuola musu grupei, nes kiekvienam vaikui dovanojam knygutes per gimtadieni darziuke, reiks kazka idomesnio sugalvoti, kad kiekvienam teveliui per kisene skaudziai nekirstu
vienas is mano variantu delione, is stambiu detaliu nes nuo
iki 4 metu grupei vaikuciai mazu dar nesudelios.

kaip tik aktualus man siuo metu klausimas,darziuke susirinkima darysime kt savaite ir spresime ka gi musu atzaloms dovanoti

kol kas ideju mazai, tik viena zinau jog bus dovanos vienodos, mergaitems kazkas mergaitisko, berniukams - berniukisko.
knygutes atpuola musu grupei, nes kiekvienam vaikui dovanojam knygutes per gimtadieni darziuke, reiks kazka idomesnio sugalvoti, kad kiekvienam teveliui per kisene skaudziai nekirstu

vienas is mano variantu delione, is stambiu detaliu nes nuo
iki 4 metu grupei vaikuciai mazu dar nesudelios.

o as jau nupirkau
meraitem nerealiai fainus maziukus kaciukus,o berniukam suliukus. tikrai esu isitikinusi,kad vaikuciams patiks
nu nerealiai faini.

o as ir nezinojau kad vaikams reik dovanas pirkt darzeli
as tai visai nieko pries buciau kad gautu po saldainiu rinkinuka visi vienoda
o uz kokiu 10-15lt. nieko gero nenupirksi
na nebent po knygute

merginos, gal dar kas nors minciu kokiu mestels ka vaikams galima nupirkti darziuke pvz uz 30 lt 1 vaikui?