Na aš tai buvau su krūva nuodėmių, bet proto ribose. Valgiau daug nesveiko maisto, bet kadangi valgiau žvėriškai daug, tai kažkur greičiausiai įsimaišė ir to sveiko maisto. Labai daug gėriau kolos - žinojau, kad negalima, bet rodės, žmogų užmuščiau, kad tik lašelį išgerčiau. Nors visą nėštumą turėjau bėdų su rūgštingumu. Šiek tiek rūkiau - per visą laiką iki dešimt cigarečių, tai dar visai proto ribose

.Šiek tiek ir išgerdavau, bet irgi nekaltais kiekiais - leidžiamas normas ( 140 ml vyno arba 0,5 l alaus per vakarą ). Gryno oro nelabai mačiau, sporto - nulis, pagrinde gulinėdavau ir miegodavau, bet čia turi įtakos, kad man grėsė persileidimas ir priešlaikinis, tad tinginiavau pagal medikų rekomendacijas. Aišku, bijojau gimdyti, nes buvau prisiskaičius, kad tom, kurių prasta fizinė forma, sunkiau stumti. Bet išstumiau per kokį pusvalandį.
Galutiniam rezultate pagimdžiau veiką, gražų burbuliuką, tai manau keli menki nukrypimai nieko per daug nekenkia. Aišku, dabar nebėkit gerti litrais ir rūkyti pakeliais

.
Tiesa dar kursų jokių nelankiau. O kaip sažinė ėdė

Bet nelabai jų trūko - užtenka knygų ir interneto.
Labai svarbu vengti streso - gal tai sutapimas, bet aš daug bėdų turėjau nėštumo metu ir daug nervavausi - rezultate turiu nelabai ramų kūdikėlį.
Mano patarimas - svarbiausia nesinervinti, atsipalaiduoti. Daug laiko skirkite tik sau - savo pomėgiams, tinginiavimui, bendravimui su žmonėmis, išėjimais į žmones. Pagimdžius tų dalykų lyg ir norėtųsi, bet nėra kada. O svarbiausia, MIEGOKIT už visą likusį gyvenimą.