Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

man gydytoja sake, kad kasdien po sauksta gero konjako gimdos sieneles stiprina, tad gerk tu ji ir negrauzk saves ax.gif o mane taip pykina, kad apie jokias nuodemes net minties nera schmoll.gif
Atsakyti
Nu jo .... g.gif g.gif Cia dabar kai paskaiciau kai jauciuosi vos ne didvyre lotuliukas.gif lotuliukas.gif As gi taip megdavau rukyti,bet va is karto ta pacia diena,kai tik suzinojau,kad laukiuosi i burna nebeisidejau ne vienos cigaretes thumbup.gif Alkoholio nevartoju,na kartais pora gursniu mixso kaktusinio isgeriu,nes ji labai megstu drinks_cheers.gif Geriu vitaminus kasdien,daug ilsiuosi,glostau pilvuka ir etc.Na gal per mazai grynam ore bunu g.gif
Na tik pamenu pries suzinant,kad laukiuosi su padruske buvom labai jau nusitarse nuo brendziuko ir taip bloga tada buvo ir va po poros dienu suzinojau,kad laukiuosi ir tai buvo paskutinis pasispardymas doh.gif doh.gif
Tikiuosi birzelio menesi jau busiu pajegi "atremti" vyro 31 gimtadieni happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
as savaitgali atremiau sesers draugo gimtadieni, is tikro nieko remti ir nereikia - zinau, kad negaliu, tai net minties nekyla ax.gif
Atsakyti
Oi, nagi visoms pasitaiko tu mazesniu ar didesniu nuodemeliu! ax.gif Pavyzdziui as anksciau net kvapo alaus napakesdavau, o dabar tik ir taikau nuo vyro pora gurksniuku nugvelbti biggrin.gif be to visada geriau daug kavos po 5-6 puodelius per diena, dabar nors ir zinau, kad negerai bet kartais net keturis isgeriu (mat tenka dirbti naktimis) blush2.gif
Atsakyti
alaus po gurksni galima, man net gydytoja leido ax.gif o kavos tai negeriu... pabandyk be kofeino, nebent geri del to, kad neuzmigtum, tuomet netiks blink.gif
Atsakyti
Na as kol dar nezinojau kad esu nestuke.gif taip pat su draugem gera stadija buvau pasiekusi alkoholio pagalba. O dabar - vitaminus pastoviai pamirstu (nors geriu tik foli ir gelezies liepe gerti) grynas oras - schmoll.gif zinau kad gerai, bet ........ Rankas kilnoju i virsu kiek reikia ir nesuku galvos, kavos geriu viena puodely (ryte) nes kitaip iki pietu nesiorientuoju situacijose, karts nuo karto ir dabar isgeriu taure vyno.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 30, 16:59)
sweikos busimos mamytes!  4u.gif 
turiu toki klausimeli visoms.. aisku kad visos mes esam puikios nestukes  nestuke.gif  bet ar nei viena kartais nepridarom dalykeliu, kuriu neturetumem...?  blush2.gif  as pvz visa nestuma negaliu prisiverst valgyt darzoves ir vaisius kasdien, vis pamirstu isgert vitaminus, tingiu kasdien iseit pasivaiksciot i gryna ora ir kartais (bet labai labai retai) negaliu atsispirt itraukt nors viena dumeli...  doh.gif  maniskis berniukas rukyt nemete kai "užneštėjau"  o as kadangi buvau uzkietejus rukore, nors karta per menesi negaliu atsispirt sitam iprociui...  bash.gif 
parasykit ir jus kokiu dalyku pridarot, gi ne sventosios esam...  blush2.gif

aš ir nuodėmių pridariau verysad.gif nuo kalijano keletą kartų neatsispyriau unsure.gif ir per vestuves vyno taurelę išlenkiau doh.gif žodžiu tikiuosi mažučiui nepakenkiau unsure.gif
Atsakyti
na as per visa nestuma taip colos ir nesugebejau atsisakyt doh.gif
ne kibirais ja gerdavau, bet po siek tiek praktiskai kasdien... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 11 16, 11:16)
na as per visa nestuma taip colos ir nesugebejau atsisakyt doh.gif
ne kibirais ja gerdavau, bet po siek tiek praktiskai kasdien... g.gif

Va ir man taip, geriausiai "sueina" sprite'as....na nedaznai geriu,bet mielai gerciau jo daugiau.... Kiti gerimai ar vanduo nelabai sueina, iskart viskas atgal g.gif
Ir kavyte pageriu,tiesa,labai retai, bet ja pagerti rekomendavo gydytoja,nes zemas spaudimas.
Atsakyti
Gert tai nieko negeriu, kas neneudinga, bet va čipsai ir picos sueina laisvai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
as tai tik vakar pasidariau N.T. ir isvydau II rolleyes.gif Aisku tai nebuvo staigmena, bet samoningai Dlighto butelaiti isgeriau ax.gif Paskui atsikvepiau ir emiausi skaiciavimu mastau.gif Suskaiciavau, kad nuo pastojimo gali buti praejusi 21 diena. flirt.gif Daugiau taip nedarysiu, pazadu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 22 lapkričio 2008 - 18:09
Na aš tai buvau su krūva nuodėmių, bet proto ribose. Valgiau daug nesveiko maisto, bet kadangi valgiau žvėriškai daug, tai kažkur greičiausiai įsimaišė ir to sveiko maisto. Labai daug gėriau kolos - žinojau, kad negalima, bet rodės, žmogų užmuščiau, kad tik lašelį išgerčiau. Nors visą nėštumą turėjau bėdų su rūgštingumu. Šiek tiek rūkiau - per visą laiką iki dešimt cigarečių, tai dar visai proto ribose g.gif .Šiek tiek ir išgerdavau, bet irgi nekaltais kiekiais - leidžiamas normas ( 140 ml vyno arba 0,5 l alaus per vakarą ). Gryno oro nelabai mačiau, sporto - nulis, pagrinde gulinėdavau ir miegodavau, bet čia turi įtakos, kad man grėsė persileidimas ir priešlaikinis, tad tinginiavau pagal medikų rekomendacijas. Aišku, bijojau gimdyti, nes buvau prisiskaičius, kad tom, kurių prasta fizinė forma, sunkiau stumti. Bet išstumiau per kokį pusvalandį.
Galutiniam rezultate pagimdžiau veiką, gražų burbuliuką, tai manau keli menki nukrypimai nieko per daug nekenkia. Aišku, dabar nebėkit gerti litrais ir rūkyti pakeliais smile.gif.
Tiesa dar kursų jokių nelankiau. O kaip sažinė ėdė ax.gif Bet nelabai jų trūko - užtenka knygų ir interneto.
Labai svarbu vengti streso - gal tai sutapimas, bet aš daug bėdų turėjau nėštumo metu ir daug nervavausi - rezultate turiu nelabai ramų kūdikėlį.
Mano patarimas - svarbiausia nesinervinti, atsipalaiduoti. Daug laiko skirkite tik sau - savo pomėgiams, tinginiavimui, bendravimui su žmonėmis, išėjimais į žmones. Pagimdžius tų dalykų lyg ir norėtųsi, bet nėra kada. O svarbiausia, MIEGOKIT už visą likusį gyvenimą.
Atsakyti