Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

as tai irgi nesveikai maitinuosi (visokiausi gazuoti gerimai, greitas maistas) ir po darbo griunu i lova ir jokiu pasiaviksciojimu blush2.gif na, o kai sunervina draugas tai ir negaliu nuo nors vieno dumelio atsisakyti doh.gif
Atsakyti
pagrindine mano nuodeme, kad per mazai bunu gryname ore, aplamai mazai judu doh.gif ir kaskart pabundu ir suprantu, kad miegojau ant nugaros unsure.gif

viena is klaidu greit istaisysiu- tikriausiai jau kita savaite pradesiu lankyt baseina ax.gif
Atsakyti
O man visai mėsos nesinori, nuo jos kvapo (karbonadų visokių , šašlykų ir kt) net pykina blink.gif Ankščiau valgiau viską iš eilės ax.gif
Nors vištieną ir žuvį dar toleruoju mirksiukas.gif Manau, gal čia laikinai, o tai hemoglobino taip ir neatstatysiu iki reikiamos normos g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad nikotinas ir alkoholis tai jau didelė nuodėmė, o visa kita... visi mes žmonės...
Atsakyti
na - nuodeme galeciau pavadinti tik tai kad leidziu sau kartais isiverkt doh.gif ir isistresuot doh.gif su vyru susipykt doh.gif - o visa tai mano maziui ner gerai schmoll.gif unsure.gif Ir dar persitempiu kartais namuose... nereiketu taip bet ir pakeliu ka sunkiau ir rankas vis i spintos ar pan. virsu kisu doh.gif

Alkoholio paragavimo tai tikrai nelaikau nuodeme - aisku minimalaus kiekio - kai norisi alaus ar 100 g. vyno isgeriu - bet net ir nelaikoma draudziamu dalyku per nestuma... Nors ir tai dariau gal kokius 10 kartu... g.gif

o del rukymo g.gif .. na.. negerai manau.. unsure.gif schmoll.gif - nera net mintis tokia kilus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 18 rugpjūčio 2008 - 10:54
MANO didziausia silpnybe gazuotas limonadas dbr drinks_cheers.gif negeriu kiekviena diena jo, bet kartais taip negaliu atsisakyti blush2.gif MB juokiasi, atsidarau saldytuva ir uz saldytuvo dureliu tipo niekas nematys ka ten darau ir uzsiverciu bonka, tai tada kaip siurbele isisiurbiu ir niekas neisples lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, reikia ir man ispazinties prieit biggrin.gif
Dideliu nuodemiu tikrai nedarau, negeriu, nerukau, maitinuosi kiek imanoma sveikiau, valgau labai daug vaisiu ir darzoviu.
Pagrindine mano nuodeme - naudojuosi nestumu ir isnaudoju vyra blush2.gif . Nors mums dar tik 19 savaiciu, mano vyras man jau ir batus apmovineja, ir padavineja viska. Jei nenoriu kur nors eit, apsimetu, kad silpna, pilva pucia ir tt. O kai viena karta jis paklause ar as kartais neapsimetu, tai toki skandala pakeliau!!! ohohoho blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintulia @ 2008 08 21, 12:11)
Na ka, reikia ir man ispazinties prieit  biggrin.gif
Dideliu nuodemiu tikrai nedarau, negeriu, nerukau, maitinuosi kiek imanoma sveikiau, valgau labai daug vaisiu ir darzoviu.
Pagrindine mano nuodeme - naudojuosi nestumu ir isnaudoju vyra  blush2.gif . Nors mums dar tik 19 savaiciu, mano vyras man jau ir batus apmovineja, ir padavineja viska. Jei nenoriu kur nors eit, apsimetu, kad silpna, pilva pucia ir tt. O kai viena karta jis paklause ar as kartais neapsimetu, tai toki skandala pakeliau!!! ohohoho  blush2.gif

svarbiausia - pakelt vėją thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mityba klaiki doh.gif Valgau tai, kas labiausiai nesiderina.... silke su pienu, rauginti agurkai su duona ir kefyru.... Bet taip ir iki nestuke.gif budavo,o dabar jau jauciu, kaip skranduka ima skaudet unsure.gif Reik susiimt i rankas kol laikas doh.gif
Atsakyti
man dar tik trecia savaite, bandau save nuteikti, kad laikas pradeti sveikai maitintis... bet atidedu tai iki ketvirtadienio, kai pirma k pas gydytoja nueisiu blush2.gif
Atsakyti
ech...ir as prisipazinsiu kas ant sirdies guli.... nuo puses nestumo nebegeriu vitaminu, nes mane nuo ju pykina ir apetita nezmoniska jie kelia...bet blogiausia yra tai, kad nesusitvarkiau dantu...o problematisku turiu pora.. Paniskai bijau dantistu... tikrai rimta fobija turiu, kad net neina susikaupti ir logiskai apie tai pagalvoti...dabar drebu, kad kokia infekcija nekiltu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
As be nuodemes biggrin.gif *ruosia akmeni*
Nors nevisai mirksiukas.gif Konjako vistiek isgeriu po taure i savaite tai tikrai...
Atsakyti