Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

O as valgau viska ko tik uzsimanau ir tikrai saves neriboju ax.gif
Atsakyti
niu meciau rukyti is karto kaip tik suzinojau apie spinduleli auganti smile.gif siaip negeriu, bet kartais sugriesiju (spritsa- du trecdaliai gazuoto vandens ir vienas balto sauso vyno) net dabar seiles kaupiasi kaip noreciau, man tai labai gaivinantis gerimas, kaip sidras labai silpnas gaunasi, bet sausas, o ne saldus, nes siaip gerdavau tik sausa balta vyna blush2.gif
vitaminus, omega3 ir foli geriu kaip kareivukas, kasdien smile.gif kazkaip kaip valgau pietus tai manau, kad tai yra leliaus pietus ir taip ji maitinu lotuliukas.gif
darzoves megstu, buna pasidarau bliuda su naturaliu jogutu ir tada nieko daugiau nereikia thumbup.gif
kavos seniai negeriu, nebent labai miegas ima, tai per puse su pienu, nu dar su cola sugriesiju kartais, visada maniau, kad tai labai nesveika, bet dabar kaip uzeina, gal karta i diena, kad net drebeti pradedu kaip norisi colos doh.gif
Atsakyti
Gyvenu kaip ir anksčiau, atsisakiau tik degtinės. Alkoholį geriu - alų, sidrą, vermutą kokį nors. Valgau kaip ir prieš nestuke.gif , bet aš visada maitinausi sveikai ir visavertiškai, su daug vaisių, daržovių ir mėsa. Rūkyt nerūkiau. Kavos arbatos negeriu jau keletą metų, man tiesiog neskanu. Vaikštau grynam ore tikrai ne kasdien, būna ir kelias dienas niekur iš namų neišeinu ax.gif Vitaminų negeriu ax.gif
Atsakyti
As taip pat mazai apribojau savo asortimenta po pastojimo 4u.gif Na, zinoma, atsisakiau per baliukus brendzio, viskio ar kazko panasaus. Alucio atsigeriu taure, nieko baisaus tame nera 4u.gif Ir cipsu uzkremtu, ir keptos duonos, ir kinieciuose astraus maisto 4u.gif
Atsakyti
Mum dar laiko neperdaugiausiai,bet kolkas jokiu cipsu,kolu,sokoladuku nevartoju smile.gif Alkoholio jokio schmoll.gif ,rukyt meciau dar gerokai pries nestuma ax.gif Su vitaminais tvarkoj-isgeriam biggrin.gif Tik va grynam ore galeciau dazniau pabut ir kavos bent po puoduka kasdien ismaukiu blush2.gif
Atsakyti
ir as nuodemiu turiu blush2.gif .... aciu Dievui, rukyti meciau lengvai, nes pykino nuo cigareciu kvapo... bet del sampano ar raudono vyno gurksnelio turbut ir i Everesto kalna ikopciau blush2.gif
Atsakyti
rukyt meciau kaip zinodama men pries nestuke.gif , nors dabar laaabai jau laikausi bet zinau, kad istversiu iki galo tongue.gif alkoholio atsisakiau visiskai schmoll.gif tai vat didziausia mano nuodeme butu ta, kad valgau praktiskai tik bulves ir viska kas is ju.... thumbup.gif jau ir vyro klausiau ar dar neikyrejo vis tas pats ax.gif gerai kad jis neisrankus wub.gif ai vat dar vitaminus uzmirstu doh.gif
Atsakyti
oi, as irgi turiu nuodeme ispazinti blush2.gif ne kiekviena diena iseinu pasivaikscioti gryname ore, o reiketu... kartais net vyriukui pameluoju, kad buvau, nes bara kai neinu unsure.gif
Atsakyti
Pas mumis gandru dar nebuvo, bet as turbut irgi turiu tokia nuodeme, jauciu kartais negalesiu atsilaikyti uztraukti dumeli g.gif Labai tikiuosi iki to laiko mest unsure.gif
Atsakyti
vitaminus geriu, po ora kazkiek pasivaikstau, maistas gana normalus mano,
tik kartais sugrisieju kokio baisiai astraus ar riebaus, bet tai kas cia tokio? 4u.gif
alkoholio siaip ne taip prisiverciau atsisakyt, cia didziausia beda buvo, nes ir
dabar ir sampano, ir kokio vynelio, ar brendziuko kalciau drinks_cheers.gif
bet nieko,isgyvensiu...
didziausia nuodeme, kad kartais geriu colos, ar siaip gazuotu gerimu...
ne kasdien, bet isgeriu,tiesiog noris labai ax.gif
Atsakyti
Mano pagrindinė nuodėmė, kad nesportuoju, mankštos nedarau verysad.gif Nu tingiu ir nors ką, anksčiau tai į darbą ir iš darbo pėstute vaikščiojau kasdien, o dabar - tik iki kokios parduotuvės ar poliklinikos nukeliauju... Apsileidau... blush2.gif Rūkyt niekada nerūkiau, kavos irgi nemėgau ir nemėgstu, tai čia mano nuodėmių nėra... Maistą ne visada sveiką pasirenku, bet daržoves ir vaisius visada mėgau, tai irgi problemų nėra. Pieno negeriu ax.gif nemėgstu labai verysad.gif užtat papildomai vartoju kalcį rolleyes.gif Vitaminų nebegeriu, bet sakė vasarą ir nebereikia tongue.gif Va kokio alaus ar vyno tai mielai išgerčiau... bet jei jau nusprendžiau, kad nė lašo, tai nė lašo... cool.gif
Atsakyti
mums dar mazai laiko, bet daug kas pasikeite radikaliai mano gyvenimo bude: paskutine cigarete surukiau kai suzinojau kad nestuke.gif , alkoholio irgi praktiskai atsisakiau, na pora kartu esu gurkstelejusi alaus is vyro bokalo...
O nuodemes didziausios turbut butu su maistu ax.gif siaip kuda esu ir su svoriu bedu niekad neturejau, bet dabar valgau nezmoniskais tempais ir kiekiais, ir man jau paciai baisu darosi. Valgau viska is eiles, nes daznai alkana, bet kita vertus niekas nera labai skanu, todel valgai vis, kad uzmusti skoni to ka pries tai valgei.. g.gif Nezinau, ar kuriai is jusu yra toks jausmas - pakite skonio receptoriai ?nejauciu pasitenkinimo maistu, tai valgau nes ieskau to pasitenkinimo.
Valgau ir picas, ir kartais cipsus, ir daug vaisiu , ir darzoviu, na kaip minejau, sluoju viska is eiles doh.gif Tik sushi atsisakiau ir pelesiniu gaminiu, ant saldumynu nelabai traukia.Siaip stengiuosi daugiau namie gaminti, kad zinociau bent ka valgau.
Atsakyti