Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

QUOTE(juraciux @ 2006 12 15, 19:10)
Valgau viska o ypac viska kas is sokolado doh.gif zinau kad negerai bet sazine kazkodel negrauzia  blush2.gif

As irgi katik sokolado likucius "patvarkiau" lotuliukas.gif Niekaip be sito skanumyno biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Astarta @ 2006 12 16, 18:20)
per vakar diena patvarkiau visa Haribo guminiu meskiuku pakeli  blush2.gif vyrui nubirejo tik pora, man - visi likusieji. chemija, bet kokia skani... doh.gif

Prisiminiau, kad ir as haribo meskiuku nusipirkau pries pora dienu smile.gif Reik eit uzbaigt biggrin.gif
Vakar buvau kalediniam vakarely, paselau besaiko, sokiai pokiai, programele smile.gif su miniaku ir aukstakulniais variau, nieks nepasakytu, kad 4 men nescia biggrin.gif O ka nescia, tai jau pasilinksmint normaliai negalima? Nemanau lotuliukas.gif
Atsakyti
:oh SOS! nebegaliu be saldumynu. pusryciams pyragelis ,pietums tortas ir keli sokoadukai ,vakarienei- daug sokoladuku ir saldainiu. o tokie sokoladai kuriu kaskada pakest negaledavau pvz. "geisha" "snickers" dabar per diena suvalgau be skaiciaus...
Atsakyti
Na mano nuodeme su pirmuoju buvo amerikietiskas slamstas, greito maitinimo vietose, bet tik tokiam maistui trauke, taigi ir pridejau 25kg doh.gif O dabar tai isviso negaliu nieko valgyti, nes baisiai pykina, nenoriu vaisiu ir darzoviu, pati nezinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
Isgeriau per sventes alaus stiklinaite ir kita karta 50 gr. sampano, kirba sirdi, ko negalejau susilaikyt, nors suprantu, kad realiai tai negalejo pakenkti.... daugiau ne nezadu, beto jau 4 mėn. ir pavojingiausiais laikas jau praeiti.
O kas liecia mandarinus, sokolada, valdau kiek noriu, nelabai tikiu alergijom, kitaip tariant nesu su jom susidurus tai ir galvoju, kad nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2007 01 04, 10:19)
, nors suprantu, kad realiai tai negalejo pakenkti....

Iš kur tokia tikra? Niekad nežinau, kaip keli mg alkoholio įtakos tavo vaiką. Rezultatai nebūtinai išlenda tik gimus. Saikingas alkoholio vartojimas tikrai nepakenks suaugusiam, bet vaisiaus organai tik vystosi, įsivaizduoji, kad dar tik besivystančios vaisiaus kepenys jau turi skaldyti alkoholį, kad ir kelis jo lašus? Manau susilaikyti nuo žalingų įpročių keletą mėnesių - tai toks mažas dalykėlis, ką mama GALI padaryti vardan vaiko sveikatos... Didžioji dalis dažniausiai nuo mūsų nepriklauso...
Atsakyti
man tai neina mest rukyti... zinau- kalt mane prie gedos stulpo... verysad.gif
Atsakyti
o as i cigaretes net ziuret nebegaliu, galvojau bus sunku mesti nes 10 metu rukiau doh.gif bet viskas ciki.
o as irgi meskiuku pries kelias dienas kokakoliniu prisipirkau, suvalgiau visa pakeli, kai MB pamate bande atimti. bet buvo keli belike:)o po to tikrai bloga buvo, na kas per daug tas nesveika:)
Atsakyti
Na as tai irgi nuodemiu pridariau, kol dar nezinojau, kad laukiuosi (kaip ne kaip ir Kaledos ir Naujieji metai buvo... unsure.gif ), bet dabar tai tikrai labai stengiuosi nejuokauti.

Rukyti poreikio nebeliko (nors rukiau 9 metus). Prisipazinsiu, kartais norisi, kai kas nors salia ruko, bet is tiesu, tai pabandziau karteli prisidegti cigarete, tai nelenda dumelis nors tu ka. Tai palaikiau truputeli rankoj ir lauk ismeciau..

O del alkoholio tai nera man noro kazkaip... Nesinori rizikuoti, kad ir mazais kiekiais... Kam paciai erzintis ir vaikiuka kankinti su puses stiklines alaus smile.gif
Atsakyti
aš tai labai mėgstu aštriai pavalgyti, tai karts nuo karto palepinu save, bet daugiau žadu atsisakyt, va ir šiandien atsisakiau aštraus picų padažo, o taip norėjau g.gif dėl rūkymo, tai prisipažinsiu - rūkiau ilgokai, bet kai sužinojau tai visai nebesinorėjo, o kai praėjo 2 savaitės, pradėjau norėt verysad.gif bet laikausi kolkas, tik nežinau kiek ilgai angel_sadangel.gif
Atsakyti
vienintelės mano nuodėmės - labai daug valgiau ir labai daug dirbau smile.gif
o šiaip buvau pavyzdinga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 12 01, 19:28)
kalta ir as, nusidejele baisi esu. bet ir kruva pasiteisinimu turiu. pvz, del maisto. tikrai valgau tik tai ka noriu, nes nelabai apetito turiu. geriau jau mcdonaldo hamburgeri supocuosiu, negu liksiu nevalgius ar kisiu i save nekenciamos varskes. o del pasivaikscijojimu grynu oru isvis tyliu... po darbo iskart ant sofos voliotis, gi pavargau!  blush2.gif

na pas mane su maistu irgi tas pats..nesinori kazkaip man valgyti.. visada jauciuosi soti.. wink.gif o mcdonaldo big meco triksto kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
aš tai vakar prisivalgiau čipsų ir išgėriau mixo buteliuką vieną. Nu labai norėjau...Nors šiaip čipsus iš toli apeidavau, nes nesveika, o ir mixas ne pats sveikiausias pasirinkimas...
Atsakyti