Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

"Daznai perzengdineju per ka nors." Kas cia per nauja nuodeme? negalima per ka nors perzengti? Cia prietaras ar kaip? Va sunkumai - nelabai gerai, nors jei pripratusi ir sveikata gera - gali nebuti jokios itakos wink.gif Kaime tai moteriskes ilgai karves melzia, piena nesa - kol per pilva pasiekia smile.gif)
as turbut be nuodemes.. Nes manau kad rukyta mesyte ir desryte - geras maistas smile.gif) Nuo nėštumo pradžios - jokios kavos, tuo labiau alkoholio wink.gif Maitinimasis - tik sveikas: darzoves, vaisiai, neriebi mėsa, pieno produktai. Cia mane taip patvarke organizmas - ziauriai pykino, kitko net noredama negalejau valgyti, smile.gif)
Atsakyti
Na as tai galiu prisipazinti kad pamirstu isgerti vitaminus blush2.gif cia mano pagrindine beda, na dar kartais kokia cigarete sutraukiu. alkoholio visai nesinori smile.gif valgau viska ka uzsimanau, o uzsimanau dazniausiai labai sveikai - vaisiai, darzuoves, skaniausias patekalas: bulviu kose su svieziu darzoviu salotom ax.gif labai norisi visokiu vaisiu(tik ne citrusiniu unsure.gif ) bet jie brangus tai nedaznai tenka smaliziauti smile.gif dar blogai tai kad nepasivaikstau, bet gristu isdarbo tokia issekusi, kad nieko nesinori. ai dar kartais, tiksliau jau gan daznai nervuojuos, labai jautri esu ir visko issigastu doh.gif , ranku nekilnoju, neturiu kazkaip del ko, na nebent kai nusirengiu arba apsirengiu ax.gif vat ir su SB kartais paisdykaujam, nors man ir nedraude, jau mes labai retai matomes tai issiilgstu as jo, tai kai susitinkam smagu buna vyrisku demesu apsuptai, tai ir susileidzziu rolleyes.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 12 01, 18:28)
o del pasivaikscijojimu grynu oru isvis tyliu... po darbo iskart ant sofos voliotis, gi pavargau!  blush2.gif

biggrin.gif Ir mano pasivaiksciojimai apsiriboja marsrutu: namai - stotele-darbas-stotele-namai-lova blush2.gif Taigi pabuvimas lauke priklauso nuo to, per kiek mikriuko sulaukiu ... o tai ivyksta gan greit ax.gif Tiesa, dar per pietu pertrauka kartais islendu iki parduotuves, koki skanesta nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 30, 16:59)
sweikos busimos mamytes!  4u.gif 
turiu toki klausimeli visoms.. aisku kad visos mes esam puikios nestukes  nestuke.gif  bet ar nei viena kartais nepridarom dalykeliu, kuriu neturetumem...?  blush2.gif  as pvz visa nestuma negaliu prisiverst valgyt darzoves ir vaisius kasdien, vis pamirstu isgert vitaminus, tingiu kasdien iseit pasivaiksciot i gryna ora ir kartais (bet labai labai retai) negaliu atsispirt itraukt nors viena dumeli...  doh.gif  maniskis berniukas rukyt nemete kai "užneštėjau"  o as kadangi buvau uzkietejus rukore, nors karta per menesi negaliu atsispirt sitam iprociui...  bash.gif 
parasykit ir jus kokiu dalyku pridarot, gi ne sventosios esam...  blush2.gif

žiauru šitaip negerbt ir nesirūpint savo vaiku
Atsakyti
Niekaip negalėjau atsisakyti silkės. Valgiau ją kasdien su majonezu, su pomidorų padažu blush2.gif Nors gydytoja ir neleido neapdorotos žuvies, bet nieko su savim padaryti negalėjau doh.gif
Vitaminų tai negėriau visiškai. Ne todėl, kad pamiršdavau, o todėl, kad manau, jog jų nereikia. Jei maitiniesi normaliai, tai kam tada ta sintetika.. g.gif mirksiukas.gif ir čia ne mano pasiteisinimas ar nuodėmė, o veiksmas su gydytojų palaikymu (nekalbu apie tuos gydytojus, kurie gauna savo dalį nuo vitaminų platinimo tongue.gif )
Atsakyti
As tai kartais suvalgau saldumynu, kai nieks nemato. Nors gydytoja uzdraude, nes nuo ju greitai priaugu svorio. Todel pradejau gudrauti - pries vizita pas gydytoja kelias dienas valgau po nedaug ir sveikai, o po vizito - leidziu sau daugiau, nei tik akis paganyt parduotuveje prie pyrageliu. 4u.gif
Atsakyti
del vitaminu, tai as ir negeriu(foli tik), bet del to, kad girdejau nuo tokiu sintetiniu vitaminu gali elergija vaikuciu issivystyt verysad.gif
Atsakyti
Galiu prisipazinti,kad vitaminai,taippat daznai lieka pamirsti blush2.gif ir su vaisiais,bei darzovem turiu beda,na nemegau as ju ir nemegstu iki siol,tad gydytojai sakau,kad valgau,o pati daznai pamirstu apie tokius,man geriau mesyte bet kokiam pavidale sudoroti thumbup.gif .Ir nemanau,kad darau blogai,nes visi mano tyrimai labai geri,net gydytoja juokiasi,sako gerai butu,kad visos taip nesiotu thumbup.gif .

Atsakyti
Mano pagrindinis griekas - maistas blush2.gif Dar tik pirmas trimestras, bet nuolat esu alkana kaip zveris, ir norisi vis kokio riebaus nesveiko maisto - picos, cepelinu, hamburgeriu, desreliu, keptu bulvyciu. Zalios darzoves kazkaip pamirstos pastaruoju metu doh.gif Nors tai kazkiek kompensuoja vaisiai ax.gif

Guodziuosi bent tuo, kad saldumynu visiskai nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 30, 17:59)
sweikos busimos mamytes!  4u.gif 
turiu toki klausimeli visoms.. aisku kad visos mes esam puikios nestukes  nestuke.gif  bet ar nei viena kartais nepridarom dalykeliu, kuriu neturetumem...?  blush2.gif  as pvz visa nestuma negaliu prisiverst valgyt darzoves ir vaisius kasdien, vis pamirstu isgert vitaminus, tingiu kasdien iseit pasivaiksciot i gryna ora ir kartais (bet labai labai retai) negaliu atsispirt itraukt nors viena dumeli...  doh.gif  maniskis berniukas rukyt nemete kai "užneštėjau"  o as kadangi buvau uzkietejus rukore, nors karta per menesi negaliu atsispirt sitam iprociui...  bash.gif 
parasykit ir jus kokiu dalyku pridarot, gi ne sventosios esam...  blush2.gif

as ir nusipirkau ir negeriu vitaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2006 12 02, 00:47)
sunglasses2.gif  Mes visos su nuodeme, tik garsiai apie tai nesnekam  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vitaminu as irgi negeriu.. tik magni, nes gimda daznai susitraukineja.
O valgau viska kas nesveika.. trackucius, hamburgerius, visokius produktus su E.. Nu negaliu kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti